Pin It
Publisher Profile
Αποφραξεις » Αποφραξεις Δαφνη

Αποφραξεις Δαφνη

Αποφραξεις Δαφνη 210 97 00 003

Επικοινωνήστε μαζί μας για να λύσουμε κάθε σας απορία και βρεθούμε άμεσα δίπλα σας. 24 ώρες τη μέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.  Είμαστε πάντα έτοιμοι για την δική σας εξυπηρέτηση. Αποφραξεις Δαφνη

Η Αποφραξεις Δαφνη αναλαμβάνει πάσης φύσεως εργασίες απόφραξης αποχετεύσεων σε όλη τη νότια Αττική και το κέντρο της Αθήνας. Χάρη στο έμπειρο προσωπικό μας και τον άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό μας, πραγματοποιούμε κάθε τύπου απόφραξη γρήγορα και αποτελεσματικά. Εμπιστευθείτε την Αποφραξεις Δαφνη για τον καθαρισμό παντός τύπου και μεγέθους αποχετεύσεων και σιφονιών. Για εγγυημένα άριστα αποτελέσματα εργασίας στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς.

ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΣΩΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΔΑΦΝΗ

ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΣΩΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΔΑΦΝΗ

Οι μπλοκαρισμένες τουαλέτες και γραμμές αποχέτευσης είναι μια πραγματική ταλαιπωρία – και μπορεί να δημιουργεί ανασφάλεια. Οι τεχνικοί της Αποφραξεις Δαφνη εργάζονται σκληρά για να προσφέρουν την καλύτερη εξυπηρέτηση στον πελάτη. Αυτό σημαίνει ότι προσφέρουν τον καθαρισμό του αποχετευτικού δικτύου, σε τιμές που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά. Έχουμε πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στον καθαρισμό των αποχετεύσεων και των φρεατίων και τις υπηρεσίες δικτύων αποχέτευσης. Επιπλέον, αποστέλλουμε μόνο εξειδικευμένους, εκπαιδευμένους επαγγελματίες στο σπίτι ή την επιχείρησή σας.

Προσφέρουμε 100% εγγύηση ικανοποίησης για όλους τους καθαρισμούς των αποχετευτικών εγκαταστάσεων.

Βουλωμένες αποχετεύσεις ή φρεάτια;

Χρειάζεστε υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης στη Δάφνη; Με τις υπηρεσίες της Αποφράξεις Δάφνης οι νεροχύτες, τα φρεάτια, οι υδρορροές και οι τουαλέτες σας θα είναι καθαρές σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Καταλαβαίνουμε ότι οι φραγμένες αποχετεύσεις μπορούν να δημιουργήσουν χάος, να προκαλέσουν προβλήματα και ακόμη να προκαλέσουν πλημμύρα στο υδραυλικό σας σύστημα με υπερχείλιση του νερού.

 Απόφραξη στην Δάφνη από την Αποφράξεις Δάφνη

Απόφραξη στην Δάφνη από την Αποφράξεις Δάφνη

Η ομάδα των τεχνικών της Αποφράξεις Δάφνης θα εντοπίσει αργούς ή απειλούμενους αγωγούς αποχέτευσης προτού δημιουργηθούν προβλήματα. Παρέχουμε πλήρη γκάμα υπηρεσιών των αποχετευτικών εγκαταστάσεων, για να αποφύγετε καταστροφικές καταστάσεις.

Οι σωληνώσεις αποχέτευσης είναι σαν τις αρτηρίες, επιτρέποντας την παροχή νερού να εισρέει μέσα και έξω από το σπίτι σας. Με την πάροδο του χρόνου, η συσσώρευση λίπους, σαπουνιού, τριχών και ασβεστίου μπορεί να προκαλέσει τη δυσλειτουργία των σωληνώσεων. Το αποτέλεσμα είναι αργές αποχετεύσεις, φράγματα και σε χειρότερα σενάρια, πλημμύρες και υπερχείλιση των αποχετευτικών εγκαταστάσεων. Οι εμπλοκές των αποχετευτικών δικτύων μπορούν να προκαλέσουν καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Διάγνωση με κάμερα στην Δάφνη όπου φαίνονται οι ρίζες στην Δάφνη

Διάγνωση με κάμερα στην Δάφνη όπου φαίνονται οι ρίζες στην Δάφνη

Όταν καλείτε Αποφράξεις Δάφνη να είστε σίγουροι ότι θα είμαστε κοντά σας άμεσα

Ξέρουμε πόσο πολύτιμος είναι ο χρόνος σας και καταλαβαίνουμε ότι δεν μπορείτε να περιμένετε όλη την ημέρα για να έρθει ένα αποφρακτικό μηχάνημα.

Θα διερευνήσουμε και θα διαγνώσουμε το πρόβλημα, εξασφαλίζοντας τον αποτελεσματικό καθαρισμό του και την αποκατάσταση της αποχέτευσης σας σε πλήρη λειτουργία. Η ομάδα των έμπειρων τεχνικών μας καταλαβαίνουν την αναγκαιότητα του επείγοντος, για αυτό και έχουμε πάντα ως στόχο να είμαστε μαζί σας το γρηγορότερο δυνατόν.

Είμαστε περήφανοι για την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας και πιστεύουμε ότι μια καλή δουλειά περιλαμβάνει όλες τις πτυχές, από την πρώτη επαφή με τον πελάτη έως και την ολοκλήρωση της εργασίας. Μπορείτε να βασίζεστε στην ευγένεια του προσωπικού μας για την ταχεία εξυπηρέτηση με χαμόγελο.

Όλοι οι εργαζόμενοι είναι πλήρως ασφαλισμένοι και σε λίγη ώρα από την κλήση σας θα βρίσκονται δίπλα σας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Έχουμε προσωπικά εκπαιδεύσει όλους τους τεχνικούς και το προσωπικό μας και εγγυόμαστε ότι πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα στον κλάδο των αποχετευτικών συστημάτων. Είμαστε πάντα σε θέση να προσφέρουμε τις πιο αξιόπιστες και αποδοτικές υπηρεσίες.

Όλα τα οχήματά μας είναι πλήρως εξοπλισμένα για άμεση ανταπόκριση, μεγιστοποιώντας την αποτελεσματικότητά μας σε κάθε χώρο που επισκεπτόμαστε. Εργαζόμαστε ακούραστα από την αρχή έως το τέλος μιας εργασίας στα φρεάτια και τις υδρορροές της αποχέτευσης και εξηγούμε αναλυτικά, περιγραφικά και σαφή την εξέλιξη της διαδικασίας.

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΗ ΔΑΦΝΗ

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΗ ΔΑΦΝΗ

Μην εμπιστεύεστε οποιαδήποτε εταιρεία για το αποχετευτικό σας δίκτυο

Με άριστα εκπαιδευμένους τεχνικούς, εξειδικευμένο εξοπλισμό και μεγάλη εμπειρία, η Αποφράξεις Δάφνη έχει τις ικανότητες και την τεχνογνωσία για την αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων.

Δώστε ένα μόνιμο τέλος στο πρόβλημα τού καθαρισμού των σωληνώσεων και των αγωγών σας. Με τη μακρόχρονη εμπειρία μας δίνουμε λύση άμεσα και οικονομικά άλλα πάνω από όλα αποτελεσματικά. Με ένα σας τηλεφώνημα στο 210 97 00 003. Για αποφράξεις αποχετεύσεων και σωληνώσεων, επικοινωνήστε με την Αποφράξεις Δάφνη.

 • Ξεβούλωμα φρεατίου
 • απόφραξη νεροχύτη κουζίνας
 • απόφραξη νιπτήρα μπάνιου
 • απόφραξη κάθετης υδρορροής
 • άντληση υδάτων
 • διάγνωση με κάμερα
 • απόφραξη σιφονιού
 • ξεβούλωμα μπανιέρας
 • καθαρισμός αποχέτευσης κ.α.

Αποφραξεις Δαφνη

Πραγματοποιούμε Αποφραξειςκαθαρισμούς αποχετεύσεων και Έλεγχο αποχέτευσης με κάμερα στην περιοχή Δάφνης σε τιμές πραγματικά ασυναγώνιστες. Είμαστε μια τοπική επιχείρηση αποφράξεων στην περιοχή Δάφνης.

Αποφραξεις Δάφνης και σε όλη την Αττική, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο!

Εφαρμόζουμε πάντα τις πιο σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές απόφραξηςκαθαρισμού αποχέτευσηςάντληση υδάτων. Οι τεχνικοί μας εκπαιδεύονται άρτια αποκλειστικά από εμάς. Η πολύτιμη εμπειρία που πλέον έχουν αποκτήσει τους επιτρέπει την αποτελεσματική αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Η απόφραξη των αγωγών και φρεατίων είναι μια διαδικασία που απαιτεί υπευθυνότητα, γνώσεις, εξειδίκευση και κυρίως ενδελεχή μελέτη και σχεδιασμό σε κάθε εφαρμογή στην περιοχή Δάφνης. Η εταιρία μας διαθέτει αυτοκινούμενα συνεργεία εξοπλισμένα. Με άριστο μηχανολογικό εξοπλισμό και επανδρωμένα με τεχνικούς που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Οι τεχνικές εργασίες γίνονται από ειδικευμένο προσωπικό με ειδικά μέσα.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΔΑΦΝΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΔΑΦΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΑΦΝΗ

Υπηρεσίες της Αποφραξεις Δαφνη

Για οποιοδήποτε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε σχετικά με τον δίκτυο σας, οι αποφρακτικές υπηρεσίες που παρέχουμε καλύπτουν όλο το εύρος των αποφράξεων για κάθε κτήριο. Από κατοικίες και επιχειρήσεις μέχρι δημόσιες υπηρεσίες ή συγκροτήματα γραφείων.

 • Αποφράξεις φρεατίων
 • Απόφραξη νεροχύτη
 • Απόφραξη υδρορροής
 • Απόφραξη κάθετης τουαλετών
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου
 • Καθαρισμός φρεατίων
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με κάμερα
 • Μηνιαίες συντηρήσεις

Αποφραξεις Δαφνη κάθε είδους

Η φραγή του αποχετευτικού σας δικτύου μπορεί να συμβεί λόγω μιας πλειάδας λόγων όπως ελλειπή ή καθόλου τακτική συντήρηση της αποχέτευσης, λάθη και απροσεξία των ανθρώπων αλλά και λόγω εγγενούς προβλήματος του δικτύου. Τα ειδικευμένα και άρτια τεχνολογικά εξοπλισμένα συνεργεία μας έρχονται στο χώρο σας για να εκτιμήσουν άμεσα το μέγεθος του προβλήματος καθώς και το είδος του, ώστε να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν με τον καταλληλότερο τρόπο όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και με τον πιο άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο. Συστήματα υδροβολής, πιεστικά μηχανήματα, ατσάλινες, ρομποτικές κάμερες, ριζοκοπτικα, αντλίες υπερύψηλης πίεσης είναι μερικά από τα μηχανήματα που χρησιμοποιούμε. Με την πολύχρονη εμπειρία μας έχοντας πάνω από 40 χρόνια παρουσίας στον χώρο των αποφράξεων η εταιρία μας προσφέρει τις υπηρεσίες συντηρήσεων, καθαρισμών και αποφράξεων στην περιοχή Δάφνης.

Καθαρισμοί αποχετεύσεων Δαφνη

Πέρα από τις αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας για να προλάβουμε περαιτέρω προβλήματα, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση  ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΔΑΦΝΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΔΑΦΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΑΦΝΗ

Συντηρήσεις – Αποφραξεις Δαφνη

Η συχνότητα με την οποία πρέπει να γίνεται η συντήρηση είναι μηνιαία, εξαμηνιαία ή ετήσια. Εξαρτάται από την κατάσταση του αποχετευτικού σας δικτύου , τη χρήση του (συχνότητα , όγκος λυμάτων και είδος λυμάτων), την παλαιότητα του και την κατασκευή του.

Ένα συμβόλαιο συντήρησης στην περιοχή της Δάφνης στα φρεάτια σας και σε όλο το αποχετευτικό δίκτυο θα σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα και πολύ περισσότερο κόπο και ταλαιπωρία. Ένα βουλωμένο φρεάτιο εκτός τα πάρα πολλά προβλήματα που δημιουργεί μπορεί να σας κοστίσει σε υπηρεσίες απόφραξης πολύ περισσότερα χρήματα από ένα συμβόλαιο συντήρησης που φροντίζει όλο το δίκτυο σας σε τακτική βάση και έχει πληρωθεί συνήθως για ένα ολόκληρο έτος. Η τακτική συντήρηση που παρέχουμε σε πολύ λογικές τιμές θα σας βοηθήσουν να μην βουλώσουν ποτέ τα φρεάτια σας και να διατηρήσουν το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση. Διατηρώντας το δίκτυο σας καθαρό, τα βουλώματα και οι άσχημες συνέπειες αυτών, όπως ή ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής περνάνε οριστικά στο παρελθόν.

Πληροφορίες περιοχής Δάφνη

Η Δάφνη είναι δημοτική ενότητα του Δήμου Δάφνης-Υμηττού και έδρα αυτού, στον Κεντρικό Τομέα του Αθηναϊκού πεδίου Αττικής.

Στα διοικητικά όρια της Δάφνης στεγάζεται η Γυμναστική Ακαδημία Αθηνών (ΤΕΦΑΑ) και οι ενορίες του δήμου είναι της Αγίας Βαρβάρας, της Ζωοδόχου Πηγής και στα όρια με το Δήμο Αθηναίων του Αγίου Ιωάννη του Κυνηγού και του Αγίου Γεωργίου. Η περιοχή γειτνιάζει με τη δημοτική ενότητα Υμηττού και αποτελεί πέρασμα προς το Νότιο Τομέα, ενώ είναι προσβάσιμη μέσω της Λεωφόρου Βουλιαγμένης και του ομώνυμου σταθμού του μετρό κοντά στην Πλατεία Καλογήρων και το σταθμό μετεπιβίβασης λεωφορείων.

Στη Δάφνη αναπτύσσεται ένας δραστήριος εμπορικός πεζόδρομος, ενώ στα περίχωρα αυτής λειτουργούν από παλιά επιπλάδικα και βιοτεχνίες φωτιστικών στη ζώνη προς τον Άγιο Δημήτριο.

wikipedia

 

 

Post a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Top