Pin It
Publisher Profile
Αποφραξεις » Αποφραξεις Μαρουσι

Αποφραξεις Μαρουσι

Αποφραξεις Μαρουσι 210 6000 500

ΡΙΖΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ

ΡΙΖΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ

Επικοινωνήστε μαζί μας για να λύσουμε κάθε σας απορία. Θα βρεθούμε άμεσα δίπλα σας. 24 ώρες τη μέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.  Είμαστε πάντα έτοιμοι για την δική σας εξυπηρέτηση. Η Αποφραξεις Μαρουσι έχει στόχο να σας παρέχει το υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης.

ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

Μπορούμε να χειριστούμε όλες τις δυσάρεστες καταστάσεις στα δίκτυα της αποχέτευσης. Οι επαγγελματίες τεχνικοί μας είναι εδώ για να διαγνώσουν και να επιλύσουν τα προβλήματα αποχέτευσης, όταν τους χρειαστείτε. Γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι να βρείτε σωστή εξυπηρέτηση. Γι’ αυτό καθιστούμε ως προτεραιότητά μας να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα λάβετε την καλύτερη υπηρεσία. Από τη στιγμή που θα μας καλέσετε μέχρι να ολοκληρωθεί η εργασία.

Με παραπάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στην απόφραξη, καθαρισμό και συντήρηση αποχετεύσεων. Η Αποφραξεις Μαρουσι είναι σε θέση να προσφέρει πολύτιμες, εξαιρετικές και αξιόπιστες υπηρεσίες. Υποσχόμαστε γρήγορη και έγκαιρη λύση για όλες τις ανάγκες του αποχετευτικού σας συστήματος. Αλλά προσφέρουμε και συμβουλές καθώς επίσης και προτάσεις προληπτικής, τακτικής συντήρησης για αποφυγή προβλημάτων στο μέλλον.

Αντιλαμβανόμαστε ότι μια φραγμένη αποχέτευση πρέπει να καθαριστεί το συντομότερο δυνατό ώστε να επανέλθουν οι φυσιολογικοί ρυθμοί στο σπίτι σας ή την επιχείρησή σας. Γι άυτό το λόγο η Αποφραξεις Μαρουσι διαθέτει μια ομάδα ειδικών στις αποχετεύσεις που βρίσκονται πάντα σε ετοιμότητα. Ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα να έχουν επιλύσει το πρόβλημα του αποχετευτικού σας δικτύου.

Παρέχουμε ανταγωνιστικές και επαγγελματικές υπηρεσίες σε προσιτές τιμές

Είμαστε περήφανοι για την ποιότητα και τον επαγγελματισμό που επιδεικνύουμε, σεβόμενοι πάντα τις ανάγκες σας. Έχουμε επενδύσει όχι μόνο στην προηγμένη τεχνολογία αλλά και στους τεχνικούς μας, διασφαλίζοντας ότι διατηρούν και αναπτύσσουν τα υψηλότερα πρότυπα, την πείρα και την τεχνογνωσία.

Οι αιτίες που συνήθως βουλώνουν τις αποχετεύσεις σας είναι λίπη, τρίχες, διάφορα ξένα αντικείμενα, σαπούνι, φύλλα και ρίζες, παλιές και σπασμένες σωληνώσεις, υπολείμματα τροφών κλπ και μπορούμε να ξεβουλώσουμε νεροχύτες, τουαλέτες, ντους, λουτρά, νιπτήρες και άλλα.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕΙ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕΙ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

Τα οχήματα του στόλου μας είναι πλήρως εξοπλισμένα με τον καλύτερο μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας ώστε να προσφέρουμε άριστη εξυπηρέτηση πελατών που δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία. Οι υπηρεσίες μας απευθύνονται σε:

 • επιχειρήσεις
 • σχολεία
 • νοσοκομεία
 • σπίτια
 • πολυκατοικίες
 • εμπορικά καταστήματα
 • δημόσιες υπηρεσίες
 • εστιατόρια κ.α. 

Μπορούμε και κρατάμε τις τιμές σε φυσιολογικά επίπεδα και βρισκόμαστε στον χώρο σας άμεσα, όποτε εσείς μας το ζητήσετε, ημέρα ή νύχτα. Όταν χρειάζεστε γρήγορη, αξιόπιστη και αποδοτική απόφραξη, καθαρισμό και συντήρηση αποχετεύσεων από κάποιον που ξέρει πώς να παρέχει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, καλέστε την Αποφράξεις Μαρούσι και θα εκπλαγείτε από την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Γνωρίζουμε και καταλαβαίνουμε καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον, πως όποιο πρόβλημα αφορά το αποχετευτικό σας δίκτυο προκαλεί μεγάλο άγχος και φασαρία και αυτός είναι και ο λόγος που θέλετε να αντιμετωπιστεί άμεσα.

Δώστε ένα μόνιμο τέλος στο πρόβλημα τού καθαρισμού των σωληνώσεων και των αγωγών σας

Με τη μακρόχρονη εμπειρία μας δίνουμε λύση άμεσα και οικονομικά άλλα  πάνω από όλα αποτελεσματικά, με ένα σας τηλεφώνημα στο 210 6000 500. Σε όλα τα Βόρεια προάστια και στο Μαρούσι. Αναλαμβάνουμε αποφράξεις αποχετεύσεων και σωληνώσεων, για αυτό καλέστε την Αποφράξεις Μαρούσι.

 • Ξεβούλωμα φρεατίου
 • απόφραξη νεροχύτη κουζίνας
 • απόφραξη νιπτήρα μπάνιου
 • απόφραξη κάθετης υδρορροής
 • άντληση υδάτων
 • διάγνωση με κάμερα
 • απόφραξη σιφονιού
 • ξεβούλωμα μπανιέρας κ.α.

 

apofraxeis-camera-maroysi

 

Αποφραξεις Μαρουσι

Αποφράξεις Αποχετεύσεων σε Μαρούσι Αττικής 

Είμαστε μία εταιρεία απόφραξης αποχετεύσεων στο Μαρούσι Αττικής. Με υπευθυνότητα και τεράστια εμπειρία επιλύουμε κάθε πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Ή τεράστια εμπειρία που διαθέτουμε στον χώρο των αποφράξεων μας επιτρέπει να σας προσφέρουμε υπηρεσίες απόφραξης υψηλότερου επιπέδου.

Πραγματοποιούμε Αποφραξειςκαθαρισμούς αποχετεύσεων και Έλεγχο αποχέτευσης με κάμερα στην περιοχή Μαρούσι σε τιμές πραγματικά ασυναγώνιστες. Είμαστε μια τοπική επιχείρηση αποφράξεων Μαρούσι.

Εξυπηρέτηση βορείων προαστίων, αποφράξεις Μαρούσι

[posts-by-tag tags = “Βόρεια”]

Πληροφορίες δήμου Αμαρουσίου

Το Μαρούσι, έδρα του Δήμου Αμαρουσίου, τοποθετείται στην καρδιά του Βορείου Τομέως, στο Αθηναϊκό Πεδίο της Αττικής. Καταλαμβάνει έκταση 13 τ.χλμ. και ο πληθυσμός του ανέρχεται σε 72.333 κατοίκους.

Υπηρεσίες αποφράξεων Μαρουσι

Για οποιοδήποτε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε σχετικά με τον δίκτυο σας, οι αποφρακτικές υπηρεσίες που παρέχουμε καλύπτουν όλο το εύρος των αποφράξεων για κάθε κτήριο. Από κατοικίες και επιχειρήσεις μέχρι δημόσιες υπηρεσίες ή συγκροτήματα γραφείων.

 • Αποφράξεις φρεατίων Μαρούσι
 • Απόφραξη νεροχύτη Μαρούσι
 • Απόφραξη υδρορροής Μαρούσι
 • Απόφραξη κάθετης τουαλετών Μαρούσι
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου Μαρούσι
 • Καθαρισμός φρεατίων Μαρούσι
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με κάμερα Μαρούσι
 • Μηνιαίες συντηρήσεις Μαρούσι
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ

Αποφραξεις Μαρουσι κάθε είδους

Η φραγή του αποχετευτικού σας δικτύου μπορεί να συμβεί λόγω μιας πλειάδας λόγων όπως ελλειπή ή καθόλου τακτική συντήρηση της αποχέτευσης, λάθη και απροσεξία των ανθρώπων αλλά και λόγω εγγενούς προβλήματος του δικτύου. Τα ειδικευμένα και άρτια τεχνολογικά εξοπλισμένα συνεργεία μας έρχονται στο χώρο σας για να εκτιμήσουν άμεσα το μέγεθος του προβλήματος καθώς και το είδος του, ώστε να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν με τον καταλληλότερο τρόπο όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και με τον πιο άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο. Συστήματα υδροβολής, πιεστικά μηχανήματα, ατσάλινες, ρομποτικές κάμερες, ριζοκοπτικα, αντλίες υπερύψηλης πίεσης είναι μερικά από τα μηχανήματα που χρησιμοποιούμε. Με την πολύχρονη εμπειρία μας έχοντας πάνω από 40 χρόνια παρουσίας στον χώρο των αποφράξεων η εταιρία μας προσφέρει τις υπηρεσίες συντηρήσεων, καθαρισμών και αποφράξεων στην περιοχή Αμαρουσίου.

Καθαρισμοί αποχετεύσεων Μαρουσι

Πέρα από τις αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας για να προλάβουμε περαιτέρω προβλήματα, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση  ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Ο καθαρισμός των αποχετεύσεων είναι απαραίτητος ως βήμα συντήρησης ή για την απομάκρυνση ενός μπλοκαρίσματος και τα τελευταία χρόνια ο καθαρισμός των αποχετευτικών αγωγών εξελίχθηκε για να χρησιμοποιήσει σύγχρονα εργαλεία και τεχνικές που μπορούν να απομακρύνουν τα μπλοκαρίσματα γρηγορότερα από ποτέ. Ο καθαρισμός των αποχετεύσεων της Αποφράξεις Μαρούσι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως προληπτικό μέτρο σε αποχετεύσεις που φράζουν τακτικά ή μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε αποχετεύσεις που έχουν φράξει πρόσφατα. Μερικοί από τους τύπους αποχετεύσεων που μπορούν να φράζουν τακτικά περιλαμβάνουν αποχετεύσεις κουζίνας, αποχετεύσεις σωλήνων, αποχετεύσεις ντους και αρκετούς άλλους τύπους.

Η αποχέτευση ντους και μπανιέρας μπορεί συχνά να βουλώνει.

Κάθε είδος αποχέτευσης έχει τα δικά του θέματα συντήρησης που το συνοδεύουν. Για παράδειγμα, οι αποχετεύσεις στα ντους και τις μπανιέρες είναι συχνά φραγμένες από μαλλιά, υπολείμματα σαπουνιών και άλλες χημικές ουσίες που απορρίπτονται τακτικά στη μπανιέρα ή το ντους. Μια επαγγελματική υπηρεσία καθαρισμού αποχέτευσης μπορεί να χρησιμοποιήσει εξειδικευμένο εξοπλισμό για να καθαρίσει ένα ντους ή μια αποχέτευση μπανιέρας και να εξασφαλίσει ότι λειτουργεί επαρκώς. Μια υπηρεσία καθαρισμού αποχέτευσης από την Αποφράξεις Μαρουσίου μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να διατηρήσετε ένα ντους ή μία μπανιέρα, που φράζει επαναλαμβανόμενα, σε άριστη κατάσταση, συμπεριλαμβανομένων συμβουλών για το πώς να αποτρέψετε τα μπλοκαρίσματα χρησιμοποιώντας ένα κάλυμμα αποχέτευσης ή άλλες μεθόδους κατάλληλης διάθεσης απορριμμάτων.

ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΥΔΡΟΡΟΗ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΥΔΡΟΡΟΗ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

Οι αποχετεύσεις νεροχύτη κουζίνας συχνά βουλώνουν

Ένας άλλος τύπος αποχέτευσης που είναι συνήθως φραγμένος είναι η αποχέτευση του νεροχύτη της κουζίνας. Οι άνθρωποι συχνά απορρίπτουν το λίπος και τα λάθος χημικά προϊόντα κάτω από τις αποχετεύσεις νεροχύτη της κουζίνας, γεγονός που με τη σειρά του μπορεί να προκαλέσει ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών προβλημάτων, συμπεριλαμβανομένων των φραγμάτων σε οποιοδήποτε σημείο της γραμμής. Οι αποχετεύσεις κουζίνας συχνά απαιτούν έναν επαγγελματικό καθαρισμό αποχέτευσης, ιδιαίτερα τις κουζίνες που χρησιμοποιούνται συχνά όπως οι κουζίνες. Ο προληπτικός καθαρισμός αποστράγγισης συνιστάται επίσης συχνά για αποχετεύσεις που χρησιμοποιούνται συχνά ή είναι συχνά φραγμένες και η Αποφραξεις Μαρουσι μπορεί να σας συμβουλεύσει για το αν χρειάζεστε ή όχι προληπτικό καθαρισμό ή άλλη συντήρηση.

Καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ για περισσότερες πληροφορίες

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙΟΥ είναι ένας κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών καθαρισμού αποχέτευσης, τόσο για να ανοίξει αγωγούς αποχέτευσης όσο και για να αποφευχθούν μπλοκαρίσματα στο μέλλον τόσο στο σπίτι σας ή την αποχέτευση της επιχείρησής σας και να τις επαναφέρετε και να λειτουργήσουν ξανά γρήγορα. Η Αποφράξεις Μαρούσι μπορεί να εξασφαλίσει ότι το σύστημα αποχέτευσης του σπιτιού ή της επιχείρησής σας είναι πάντα λειτουργικό όσο το δυνατόν περισσότερο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και μάθετε πώς ο προληπτικός καθαρισμός και η συντήρηση της αποχέτευσης μπορούν να σας βοηθήσουν να διασφαλίσετε ότι οι αποχετεύσεις σας λειτουργούν άριστα ανά πάσα στιγμή.

Συντηρήσεις Μαρουσι

Η συχνότητα με την οποία πρέπει να γίνεται η συντήρηση είναι μηνιαία, εξαμηνιαία ή ετήσια και εξαρτάται από την κατάσταση του αποχετευτικού σας δικτύου , τη χρήση του (συχνότητα , όγκος λυμάτων και είδος λυμάτων), την παλαιότητα του και την κατασκευή του.

Ένα συμβόλαιο συντήρησης στην περιοχή του Αμαρουσίου στα φρεάτια σας και σε όλο το αποχετευτικό δίκτυο θα σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα και πολύ περισσότερο κόπο και ταλαιπωρία. Ένα βουλωμένο φρεάτιο εκτός τα πάρα πολλά προβλήματα που δημιουργεί μπορεί να σας κοστίσει σε υπηρεσίες απόφραξης πολύ περισσότερα χρήματα από ένα συμβόλαιο συντήρησης που φροντίζει όλο το δίκτυο σας σε τακτική βάση και έχει πληρωθεί συνήθως για ένα ολόκληρο έτος. Η τακτική συντήρηση που παρέχουμε σε πολύ λογικές τιμές θα σας βοηθήσουν να μην βουλώσουν ποτέ τα φρεάτια σας και να διατηρήσουν το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση. Διατηρώντας το δίκτυο σας καθαρό, τα βουλώματα και οι άσχημες συνέπειες αυτών, όπως ή ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής περνάνε οριστικά στο παρελθόν.

ΦΟΡΤΗΓΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

Διάγνωση με κάμερα Μαρούσι

Υπάρχουν πολλά οφέλη για την επιλογή μιας επιθεώρησης με κάμερα για την αποχέτευση σας.

 • Αποφεύγετε περιττά μέτρα, όπως το σκάψιμο.
 • Εντοπίζει όλα τα προβλήματα.
 • Είναι μια μέθοδος χαμηλού κόστους για τον εντοπισμό προβληματικών περιοχών σε σωλήνες αποχέτευσης.
 • Οι πελάτες μπορούν να δουν τις προβληματικές περιοχές από πρώτο χέρι, χωρίς την ανάγκη να σκάψουν.

Πώς λειτουργεί;

Ένας από τους ειδικούς της Αποφράξεις Μαρούσι διοχετεύει την κάμερα στην αποχέτευση. Βλέπουμε το εσωτερικό των σωληνώσεων με κάθε λεπτομέρεια. Αυτό δίνει μια ακριβή εικόνα και μια κατανοούμε την πλήρη κατάσταση της αποχέτευσης. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η κάμερα στον δρόμο προς το εσωτερικό της αποχέτευσης θα ανακαλύψει τα πάντα.

 

2 Σχόλια

Trackback  •  Comments RSS

Sites That Link to this Post

 1. Αποφραξεις Μαρουσι 210 6000 500 – Αποφράξεις Μαρούσι : αποφραξεισ.net | Αποφράξεις Μαρούσι | 7 Δεκεμβρίου 2018
 2. Αποφραξεις Μαρουσι 210 6000 500 – Αποφράξεις Μαρούσι : αποφραξεισ.net – Αποφράξεις Απολυμάνσεις Μαρούσι | 19 Φεβρουαρίου 2019

  Post a Reply

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Top