ΟΙ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΕΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ!

 

ΟΙ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΥΚΟΛΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΣ
ΟΙ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΥΚΟΛΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΣ

Δεν είναι λίγες οι φορές που η μέρα μας ξεκινάει ας το πούμε λάθος, χάρη σ’ ένα υδραυλικό ή αποφρακτικό πρόβλημα. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε πολλούς και συνήθως γνωστούς λόγους. Αρκεί για να μας χαλάσει τη διάθεση και να μας αγχώσει ιδιαίτερα για το κόστος της κατασκευής και λύσης του.

Η αποφρακτική εταιρεία αποφραξεισ.net με εμπειρία ετών, έρχεται να μας καθησυχάσει. Θα δώσει την καλύτερη δυνατή λύση σε τέτοιους είδους προβλήματα. Δραστηριοποιείται στο χώρο των αποφράξεων, της άντλησης υδάτων και των απολυμάνσεων από το 1970. Έχει αναπτύξει ένα ευρύ φάσμα ολοκληρωμένων υπηρεσιών για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού της Αττικής.

Ποια είναι όμως η συνήθης αιτία που δημιουργεί αυτά τα προβλήματα που μας οδηγούν στην ανάγκη για αποφράξεις;

Ανάλογα την περιοχή και την κατάσταση. Συνήθως τα προβλήματα βουλωμάτων ή πλημμύρας οφείλονται στην παλαιότητα των αποχετεύσεων, αλλά και στις ρίζες των δένδρων που αναπτύσσονται μέσα στις αποχετεύσεις.

Ποιες περιοχές της Αττικής αντιμετωπίζουν το μεγαλύτερο πρόβλημα και χρειάζονται αποφράξεις;

Δυστυχώς οι ειδικοί μάς ενημερώνουν ότι το πρόβλημα είναι μεγάλο σε αρκετές περιοχές της Αττικής. Πρώτες στη λίστα είναι οι αποφράξεις σε Πειραιά και αποφράξεις σε Αθήνα. Μεγάλο είναι ακόμα και το πρόβλημα στα βόρεια προάστια, γιατί υπάρχουν πολλές ρίζες δένδρων που αναπτύσσονται μέσα στις αποχετεύσεις.

Πως μπορεί μία εταιρεία αποφράξεων να εγγυηθεί για την απόδοση και διατήρηση των εργασιών της;

Εφόσον δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα, η κάθε εταιρεία αποφράξεων θα πρέπει να εγγυάται για την αποδοτικότητα αλλά και τη διατήρηση των εργασιών της. Αυτό σημαίνει ότι κάθε έξι μήνες θα κάνει την ανάλογη συντήρηση. Σκεφθείτε μόνο ότι μία αποχέτευση αρχίζει να ξαναμαζεύει “λίπος”- ειδικά το χειμώνα με το κρύο- από την επόμενη της απόφραξης, ώρα!

Όταν λέμε “εφόσον δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα”;

Αναφερόμαστε σε πιο συγκεκριμένα προβλήματα, που πλέον εντοπίζονται εύκολα με την ειδική κάμερα. Μπορεί να είναι μία μεγάλη, σπασμένη ρίζα δένδρου σ’ ένα συγκεκριμένο και δύσκολο σημείο, μία καθίζηση στο σωλήνα, πανιά ή άλλα αντικείμενα που βουλώνουν τακτικά το αποχετευτικό σύστημα κ.ά.

Η αποφρακτική εταιρεία αποφραξεισ.net διατηρεί σε όλες τις περιοχές της Αθήνας και της Αττικής γενικότερα, σταθμευμένα αυτοκίνητα σε διάφορα σημεία ώστε να μπορεί να προσφέρει άμεσα κι αποδοτικά τις υπηρεσίες της. Έτσι έχει τη δυνατότητα να παράσχει τις εργασίες της όπου προκύψει ανάγκη! Αξίζει να σημειώσουμε εδώ ότι εκτός από την τεχνική γνώση κι εμπειρία, το εξειδικευμένο προσωπικό συνοδεύουν πιστοποιημένα αυτοκίνητα, γερμανικής τεχνολογίας, που εγγυώνται για ένα ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα.

Ποιες είναι οι πιο σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις στον κλάδο σας;

Οι αποφράξεις με κάμερα. Οι αποφράξεις με κάμερα είναι μία ειδική τεχνική, σύγχρονης τεχνολογίας, που συμβάλλει στην καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού από κάθε άποψη. Πρώτον το εξειδικευμένο προσωπικό μπορεί τώρα να εντοπίσει ακριβώς που βρίσκεται το πρόβλημα σ’ ένα δυσλειτουργικό αποχετευτικό σύστημα, που έχει βουλώσει. Δεύτερον η τεχνική αυτή εξοικονομεί χρόνο – τόσο για τον εργαζόμενο όσο και για τον πελάτη- ενέργεια και φυσικά μειώνει το κόστος.

Συνίσταται ειδικά για τις περιπτώσεις αποχετεύσεων, που βουλώνουν συχνά. Το πρόβλημα θα «χτυπηθεί» στη ρίζα και θα λυθεί περισσότερο αποτελεσματικά. Με μία απλή συντήρηση στη συνέχεια, ανάλογα την κατασκευή, δεν πρόκειται να σας ξανατεθεί θέμα απόφραξης.

Πηγή: newsbomb.gr

Μια απάντηση στο “ΟΙ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΕΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ!”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.