ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ 6932 86 22 93

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ είναι μια πλήρης εταιρεία παροχής υπηρεσιών που αφορούν τις αποχετεύσεις. Ειδικευόμαστε σε όλες τις πτυχές των αποχετευτικών δικτύων στον εμπορικό, οικιακό και δημόσιο τομέα σχετικές με τις αποφράξεις στην Ριζούπολη. Η επιχείρησή μας είναι οικογενειακή. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων σε όλες τις περιοχές της Αττικής, από το 1970. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ έχει καθιερωθεί ως η κορυφαία και αξιόπιστη εταιρεία παροχής αποχετευτικών υπηρεσιών στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Με ένα κλικ στο 6932 86 22 93 θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.

Αποφράξεις που θα λύσουν το πρόβλημα στη Ριζούπολη

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες όπως καθαρισμός, απόφραξη και συντήρηση των γραμμών της αποχέτευσης, καθώς και υπηρεσίες επιθεώρησης της αποχετευτικής γραμμής με κάμερα και άντλησης υδάτων. Βρίσκεται στη Ριζούπολη, αλλά επεκτείνουμε τις υπηρεσίες μας και στις γύρω περιοχές. Είμαστε μια εταιρεία που εστιάζει στους πελάτες και τις ανάγκες τους, για να τους εξασφαλίσουμε την βέλτιστη ικανοποίηση. Μας ενδιαφέρει πάντα η μόνιμη λύση του προβλήματος της αποχέτευσής σας.

Οι πελάτες μας προέρχονται από προάστια και όλες τις περιοχές της Αττικής. Είμαστε υπερήφανοι για την εργασία μας, φροντίζοντας να παρέχουμε ένα καθαρό περιβάλλον εργασίας και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Καλέστε την Αποφράξεις Ριζούπολη σήμερα. Σας εγγυόμαστε την ικανοποίησή σας και ανυπομονούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ

50 χρόνια εμπειρίας στις αποφράξεις στη Ριζούπολη

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ είναι μια ολοκληρωμένη, οικογενειακή εταιρεία που προσφέρει υπηρεσίες αποχετευτικών δικτύων σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους, σε ολόκληρη τη Ριζούπολη και τις γύρω περιοχές. Τα τελευταία 50 σχεδόν χρόνια έχουμε δημιουργήσει τη φήμη ότι είμαστε έμπειροι, εξειδικευμένοι, γρήγοροι και αποτελεσματικοί. Οι επαγγελματίες τεχνικοί μας δεσμεύονται στους πελάτες μας από την αρχή μέχρι το τέλος. Χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα εργαλεία και μηχανήματα υψηλής ποιότητας και τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό. Στόχος μας είναι να δώσουμε στην αποχέτευσή σας την αναμόρφωση που χρειάζεται. Είμαστε εξουσιοδοτημένοι και εφοδιασμένοι με εξαιρετικά εξειδικευμένους τεχνικούς στο προσωπικό. Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία μας, καλέστε μας στο 6932 86 22 93. Ανυπομονούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Ο καθαρισμός των αποχετεύσεων της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ περιλαμβάνει ολοκληρωμένες μεθόδους αποχετευτικών εγκαταστάσεων. Με την πολυετή πείρα του εργασιακού μας κύκλου, το εξειδικευμένο προσωπικό μας και τις λογικές μας τιμές, είμαστε σίγουροι για την ικανότητά μας να διαχειριστούμε όλες τις ανησυχίες σας.

Η σωστή συντήρηση της αποχέτευσής σας είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξασφαλίσετε ότι δεν θα έχετε τεράστιες δαπάνες καθαρισμού ή επισκευής στο μέλλον. Είμαστε σίγουροι ότι οι υπηρεσίες μας θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το αποχετευτικό σας δίκτυο σαν καινούργιο. Ωστόσο, εάν εξακολουθείτε να χρειάζεστε τις υπηρεσίες μιας αξιόπιστης εταιρείας, καλέστε μας σήμερα.

Με την αφοσίωση στην εμπιστοσύνη σας, εγγυόμαστε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και υλικών. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, είμαστε στην διάθεσή σας όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ σημαίνει τεχνογνωσία και επαγγελματισμός

Καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι να εξυπηρετείστε και να καλύπτετε τις ανάγκες σας, έγκαιρα, επαγγελματικά και με ευγενικό τρόπο. Για αυτό όταν μας καλείτε να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε επαγγελματικές υπηρεσίες, βάσει τεχνογνωσίας και εμπειρίας, διορθώνοντας το πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί αποτελεσματικά από την πρώτη μας επίσκεψη.

Είμαστε σίγουροι ότι θα εκπλαγείτε από την τεχνολογία που σας προσφέρεται και εγγυόμαστε ότι θα εκτιμήσετε τα οφέλη που θα αποκομίσετε. Συνολικά, η αποστολή μας είναι να διασφαλίσουμε ότι οι τεχνικοί μας αναλύουν σωστά μια κατάσταση και αντιμετωπίζεται με την πιο πρόσφατη τεχνολογία και μηχανολογικό εξοπλισμό. Το επίπεδο της ικανοποίησης δεν συγκρίνεται με καμία άλλη εταιρεία και να είστε σίγουροι ότι θα ξεπεράσουμε κάθε σας προσδοκία.

Η Αποφράξεις Ριζούπολη παρέχουν άμεσες και αποτελεσματικές υπηρεσίες επαγγελματικού καθαρισμού των δικτύων των αποχετευτικών συστημάτων στην ευρύτερη περιοχή της Ριζούπολης. Οι έμπειροι τεχνικοί μας γνωρίζοντας ότι όλα τα εργαλεία δεν ταιριάζουν σε κάθε περίπτωση, αφού εκτιμήσουν πλήρως το πρόβλημά σας, θα έρθουν άμεσα κοντά σας εξοπλισμένοι με τα κατάλληλα μέσα υψηλής τεχνολογίας για να λύσουν το πρόβλημά σας οριστικά με εγγυημένο αποτέλεσμα και ν απελευθερώσουν τους σωλήνες σας. Το εξειδικευμένο τεχνικό συνεργείο μας είναι εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για τον καθαρισμό αποχέτευσης για να εντοπίσει και να λύσει το πρόβλημα πιο γρήγορα, ώστε να κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη.

Στην Αποφράξεις Ριζούπολη έχουμε την κατάλληλη γνώση και εμπειρία για την απόφραξη του δικτύου αποχέτευσής σας και τα εργαλεία όχι μόνο για να ανοίξουμε τους σωλήνες σας, αλλά και να σας προσφέρουμε αποτελέσματα μακράς διαρκείας.

Φραγμένες αποχετεύσεις; Κανένα πρόβλημα!

Με την πάροδο του χρόνου, οι αποχετεύσεις μπορεί να βουλώσουν λόγω συσσώρευσης από λίπη τρίχες και απορρυπαντικά. Οι επαγγελματίες μας είναι εδώ για να σας εξυπηρετήσουν και να προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες αποφράξεων και να σας βγάλει από το αδιέξοδο που βρίσκεστε και να αποκαταστήσουν όλες τις λειτουργίες των αποχετευτικών σας εγκαταστάσεων.

Όταν είστε αντιμέτωποι με βουλωμένες αποχετεύσεις, οι επαγγελματίες της Αποφράξεις Ριζούπολη είναι εδώ για να σας βοηθήσουν. Με τις επαγγελματικές υπηρεσίες μας βρίσκουμε λύσεις για την αποκατάσταση της λειτουργίας της γραμμής αποχέτευσης του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου, άμεσα, γρήγορα και οικονομικά και προλαμβάνουμε μελλοντικές συσσωρεύσεις οργανικών υλικών που προκαλούν δαπανηρές ζημιές.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗΣ

Μην αφήνετε ένα πρόβλημα στην αποχέτευση να σας γίνει αβάσταχτος πόνος! Η υπηρεσία επαγγελματικού καθαρισμού αποχέτευσης, εμποδίζει το μπλοκάρισμα των σωλήνων, αφήνοντας σας αποτελέσματα υψηλής ποιότητας. Οι επαγγελματίες της Αποφράξεις Ριζούπολη σας διασφαλίζουν την ιδανική λειτουργικότητα του συστήματος σωληνώσεων της αποχέτευσης, χωρίς την ταλαιπωρία των μελλοντικών αποφράξεων.

Με την πάροδο του χρόνου, τα απορρυπαντικά και τα λίπη μπορεί να προκαλέσουν συσσώρευση και απόφραξη. Οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες συντήρησης μας περιλαμβάνουν τον καθαρισμό αποχέτευσης, το οποίο σταματά την απόφραξη προτού να συμβεί. Οι άριστα εκπαιδευμένοι επαγγελματίες μας έχουν την κατάλληλη γνώση καθαρισμού αποχέτευσης και τα εργαλεία που όχι μόνο διατηρούν σωλήνες σας καθαρούς, αλλά παρέχει και αποτελέσματα μακράς διαρκείας.

Είμαστε διαθέσιμοι 24 ώρες τη μέρα, Κυριακές και αργίες

Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας 24 ώρες το 24ωρο. 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Θα διορθώσουμε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες και  ανησυχίες σας. Οποιαδήποτε μέρα του χρόνου και θα μεριμνήσουμε άμεσα και επαγγελματικά για τη λύση σε κάθε σας πρόβλημα.

Η σωστή λειτουργία της αποχέτευσης σημαίνει και την εύρυθμη καθημερινότητα του σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Για αποφράξεις αποχετεύσεων και σωληνώσεων, καλέστε την Αποφράξεις Ριζούπολη.

 • Ξεβούλωμα φρεατίου
 • απόφραξη νεροχύτη κουζίνας
 • απόφραξη νιπτήρα μπάνιου
 • απόφραξη κάθετης υδρορροής
 • άντληση υδάτων
 • διάγνωση με κάμερα
 • απόφραξη σιφονιού
 • ξεβούλωμα μπανιέρας κ.α.

50 χρόνια αποφράξεις

Οι τεχνικοί μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι διασφαλίζοντας ότι το πρόβλημα θα αντιμετωπιστεί με την πρώτη επίσκεψη. Οι άνθρωποι τις περισσότερες φορές θεωρούν ότι οι σωληνώσεις των αποχετεύσεων τους δεν θα πάθουν ποτέ τίποτα. Πιστεύουν ότι το νερό, το σαπούνι, τα σωματίδια των τροφίμων και τα απόβλητα στροβιλίζονται όμορφα και απλά εξαφανίζονται. Ωστόσο, στην πραγματική ζωή δεν πάνε πάντα σύμφωνα με το σχέδιο και οι γραμμές αποστράγγισης μπορεί να φράξουν ή να καταστραφούν λόγω υψηλών ή χαμηλών θερμοκρασιών, σπασμένων σωλήνων, συσσώρευση υπολειμμάτων, ρωγμών ή διάβρωσης. Οι γραμμές αποστράγγισης είναι συνδεδεμένες στο τοπικό αποχετευτικό δίκτυο. Είναι επιτακτική ανάγκη να διατηρούνται καθαρές για την αποτροπή βραχυπρόθεσμων και δυνητικά καταστροφικών μακροπρόθεσμων καταστροφών.

Είμαστε μια εταιρεία που εξυπηρετεί τη Ριζούπολη για πολλά χρόνια με διακριτικότητα, ακεραιότητα και ζωντάνια. Δώστε ένα μόνιμο τέλος στο πρόβλημα τού καθαρισμού των σωληνώσεων και των αγωγών σας!!! Με τη μακρόχρονη εμπειρία μας δίνουμε άμεση λύση άμεσα και οικονομικά άλλα πάντα πάνω από όλα αποτελεσματικά, με ένα σας τηλεφώνημα στο 6932 86 22 93.

Πραγματοποιούμε αποφράξεις – καθαρισμούς αποχετεύσεων και Έλεγχο αποχέτευσης με κάμερα στην περιοχή Ριζούπολη σε τιμές πραγματικά ασυναγώνιστες. Είμαστε μια τοπική επιχείρηση αποφράξεων στην περιοχή Ριζούπολη.

ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΜΑΣ
ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΜΑΣ

Αποφράξεις με τις πιο σύγχρονες μεθόδους στη Ριζούπολη

Εφαρμόζουμε πάντα τις πιο σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές απόφραξηςκαθαρισμού αποχέτευσηςάντληση υδάτων. Οι τεχνικοί μας εκπαιδεύονται άρτια αποκλειστικά από εμάς. Η πολύτιμη εμπειρία που πλέον έχουν αποκτήσει τους επιτρέπει την αποτελεσματική αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος στο αποχετευτικό σας δίκτυο.

Συστήματα υδροβολής, πιεστικά μηχανήματα, ατσαλίνες, ρομποτικές κάμερες, ριζοκοπτικά μηχανήματα, αντλίες υπερύψηλης πίεσης είναι μερικά από τα μηχανήματα που χρησιμοποιούμε. Με την πολύχρονη εμπειρία μας, έχοντας 50 χρόνια παρουσίας στον χώρο των αποφράξεων η εταιρία μας προσφέρει τις υπηρεσίες συντηρήσεων, καθαρισμών και αποφράξεων στην περιοχή Ριζούπολη.

Η απόφραξη των αγωγών και φρεατίων είναι μια διαδικασία που απαιτεί υπευθυνότητα, γνώσεις, εξειδίκευση και κυρίως ενδελεχή μελέτη και σχεδιασμό σε κάθε εφαρμογή στην περιοχή Ριζούπολη. Η εταιρία μας διαθέτει αυτοκινούμενα συνεργεία εξοπλισμένα με άριστο μηχανολογικό εξοπλισμό και επανδρωμένα με τεχνικούς που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Οι τεχνικές εργασίες γίνονται από ειδικευμένο προσωπικό με ειδικά μέσα.

ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΥΔΡΟΡΡΟΗ
ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΥΔΡΟΡΡΟΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ είναι η εταιρία που προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης στην περιοχή. Για οποιοδήποτε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε σχετικά με τον δίκτυο σας, οι αποφρακτικές υπηρεσίες που παρέχουμε καλύπτουν όλο το εύρος των αποφράξεων για κάθε κτήριο. Από κατοικίες και επιχειρήσεις μέχρι δημόσιες υπηρεσίες ή συγκροτήματα γραφείων.

Με τα χρόνια, οι αποχετεύσεις σας είναι βρώμικες και φραγμένες από το λίπος, τα μαλλιά και τα υπολείμματα τροφίμων που συλλέγονται στο αποχετευτικό σύστημα, δημιουργώντας πουρί που συχνά είναι δύσκολο να αφαιρεθεί. Για πολλούς ιδιοκτήτες σπιτιών και επαγγελματιών , μια φραγμένη αποχέτευση είναι μεγάλος μπελάς. Ωστόσο, υπάρχει ένας καλύτερος και ασφαλέστερος τρόπος.
Οι μέθοδοι μας είναι ασφαλείς, αποτελεσματικές και αξιόπιστες. Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα και πιο σύγχρονα μηχανήματα που υπάρχουν. Η Αποφράξεις Ριζούπολη με το εξειδικευμένο της προσωπικό αναλαμβάνει να δώσει λύση σε:

 • Βουλωμένες αποχετεύσεις, υδρορροές, φρεάτια,σιφόνια, μπανιέρες, νιπτήρες, λεκάνες.
 • Άντληση υδάτων σε εσωτερικούς & εξωτερικούς χώρους.
 • Επιθεώρηση αγωγών δικτύου με χρήση κάμερας.
 • Αποφράξεις φρεατίων
 • Απόφραξη νεροχύτη
 • Απόφραξη υδρορροής
 • Απόφραξη κάθετης τουαλετών
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου
 • Καθαρισμός φρεατίων
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με κάμερα
 • Μηνιαίες συντηρήσεις

Η φραγή του αποχετευτικού σας δικτύου μπορεί να συμβεί λόγω μιας πλειάδας λόγων όπως ελλειπή ή καθόλου τακτική συντήρηση της αποχέτευσης, λάθη και απροσεξία των ανθρώπων αλλά και λόγω εγγενούς προβλήματος του δικτύου. Τα ειδικευμένα και άρτια τεχνολογικά εξοπλισμένα συνεργεία μας έρχονται στο χώρο σας για να εκτιμήσουν άμεσα το μέγεθος του προβλήματος καθώς και το είδος του, ώστε να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν με τον καταλληλότερο τρόπο όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και με τον πιο άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο.

 ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΤΗ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΤΗ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ

Καθαρισμοί και αποφράξεις αποχετεύσεων στη Ριζούπολη

Πέρα από τις αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας για να προλάβουμε περαιτέρω προβλήματα, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξάμηνη, τετράμηνη, τρίμηνη ή μηνιαία βάση  ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Οι τεχνικοί της Αποφράξεις Ριζούπολη είναι εξοπλισμένοι με τα κατάλληλα εργαλεία για να καθαρίσουν κάθε αποχέτευση. Το εργαλείο καθαρισμού της αποχέτευσης εξαρτάται κάθε φορά από τη σοβαρότητα της κατάστασης. Εάν έχετε μια φραγμένη τουαλέτα ή νεροχύτη που δεν μπορεί να ξεβουλώσει με ένα έμβολο, τότε ο τεχνικός μας μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα ηλεκτροκίνητο, περιστροφικό μηχάνημα για να το επιδιορθώσει. Τις περισσότερες φορές, η χρήση ενός περιστροφικού μηχανήματος θα αποκαταστήσει το πρόβλημα με ευκολία. Εάν το ηλεκτροκίνητο μηχάνημα δεν μπορεί να το διορθώσει, τότε έχουμε ένα οπλοστάσιο από άλλα εργαλεία για να βρούμε το πρόβλημα και να το διορθώσουμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να λύσουμε κάθε σας απορία και βρεθούμε άμεσα δίπλα σας. 24 ώρες τη μέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Είμαστε πάντα έτοιμοι για την δική σας εξυπηρέτηση. Δώστε ένα μόνιμο τέλος στο πρόβλημα τού καθαρισμού των σωληνώσεων και των αγωγών σας. Με τη μακρόχρονη εμπειρία μας δίνουμε λύση άμεσα και οικονομικά. Αλλά πάνω από όλα αποτελεσματικά. Ο καθαρισμός αποχέτευσης από την εταιρεία μας θα σας εξασφαλίσει την άρτια λειτουργία  περιπτώσεων που σας έχουν ταλαιπωρήσει στο παρελθόν.

Αποφράξεις Ριζούπολη και στις γύρω περιοχές

Πληροφορίες περιοχής Ριζούπολη

Η Ριζούπολη είναι συνοικία της Αθήνας που βρίσκεται στα βόρεια του δήμου Αθηναίων, ανάμεσα στον Περισσό, τη Νέα Ιωνία και τα Άνω Πατήσια. Συνορεύει επίσης με τη συνοικία του Προμπονά. Από τη Ριζούπολη διέρχεται ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος και η περιοχή εξυπηρετείται από το σταθμό Άνω Πατησίων ή το σταθμό Περισσού. Στην περιοχή της Ριζούπολης βρίσκεται το γήπεδο της ομάδας του Απόλλωνα Σμύρνης.

Wikipedia

Συχνές ερωτήσεις