ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Στην καθημερινότητά μας, τυχαίνει πολλές φορές να ερχόμαστε αντιμέτωποι με διάφορα έντομα και παράσιτα. Είναι κάτι που είναι απόλυτα φυσιολογικό διότι τα περισσότερα από αυτά υπάρχουν σε αφθονία στο περιβάλλον, οπότε δεν θα πρέπει να τρομάζουμε, ούτε να μας προκαλούν πανικό. Η χώρα μας λόγω κλίματος, ευνοεί την κατάσταση ιδίως σε ότι αφορά κουνούπια, κατσαρίδες και μυρμήγκια. Επίσης, οι κοριοί και οι ψύλλοι, είναι έντομα τα οποία τα τελευταία χρόνια, είναι σε μεγάλη έξαρση. Ποντίκια, σαρανταποδαρούσες, κοτόψειρες και ερπετά συμπληρώνουν την κατηγορία με τα πιο αντιπαθητικά παράσιτα. Όμως, εκτός από την αντιαισθητική τους όψη και την ανατριχίλα που νιώθουμε, αν όχι όλα, τα περισσότερα από αυτά, μας προκαλούν αλλεργίες, ευθύνονται για δερματοπάθειες και είναι φορείς βακτηρίων, μικροβίων και διάφορων ασθενειών. Όσο και αν φροντίζουμε να τηρούμε κανόνες υγιεινής, δεν υπάρχει περίπτωση να μην πετύχουμε κάποια στιγμή μια φτερωτή κατσαρίδα! Υπάρχει κάτι πιο δραστικό για την αντιμετώπισή του από τις ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ;

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Ασφαλώς και υπάρχει! Η μέθοδος της απολύμανσης είναι ότι καλύτερο προκειμένου να μειώσουμε τις πιθανότητες να εμφανιστούν έντομα και παράσιτα στο χώρο που ζούμε ή εργαζόμαστε. Επιπλέον, μηδενίζεται η μετάδοση μικροβίων που προκαλούν ιώσεις και ασθένειες. Έχουμε την ικανοποίηση μετά από πολλά χρόνια λειτουργίας, να είμαστε μια από τις καλύτερες απολυμαντικές εταιρείες στο χώρο. Η επαγρύπνησή μας και η συνεχής ενημέρωση και ανανέωσή μας, ψάχνοντας πάντοτε για τις πιο προηγμένες μεθόδους και τα πιο αποτελεσματικά προϊόντα, μας καθιστά πολύ δημοφιλείς. Αναλαμβάνουμε απολυμάνσεις, μυοκτονίες, απεντομώσεις και μικροβιοκτονίες σε κάθε χώρο εσωτερικό ή εξωτερικό. Χρησιμοποιούμε σκευάσματα ελεγμένα και πιστοποιημένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Είναι όλα απολύτως ασφαλή για τη δημόσια υγεία, τα ζώα και το περιβάλλον. Κινούμαστε με βάση το πλάνο που είναι ιδανικό αποκλειστικά για τη δική σας, μοναδική περίπτωση. Κάθε απολύμανση συνοδεύεται από το κατάλληλο πιστοποιητικό που αναφέρει με ακρίβεια μεθόδους και σκευάσματα που εφαρμόστηκαν.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ

Οι κατσαρίδες είναι αποκρουστικές και αηδιαστικές στο 99,9% του πληθυσμού σε παγκόσμιο επίπεδο. Είναι συνήθως έντομα νυχτόβια όμως, όπου υπάρχουν πολλές, θα τις δούμε και κατά τη διάρκεια της ημέρας. Όταν υπάρχει τροφή, θα δούμε και τα περιττώματά τους τα οποία μοιάζουν με κόκκους μαύρου πιπεριού. Πολλοί άνθρωποι αντιλαμβάνονται και μια έντονη οσμή όταν υπάρχει μεγάλη προσβολή. Οι κατσαρίδες σαν έντομα, δεν είναι ακίνδυνα. Σε κάποιες περιπτώσεις, ευθύνονται για ασθματικές και αλλεργικές αντιδράσεις. Επίσης, προκαλούν αρρώστιες όπως, σαλμονέλα, γαστρεντερίτιδα και άλλες που συνδέονται γενικότερα με το γαστρεντερολογικό μας σύστημα. Ηλικιωμένοι, παιδιά και άνθρωποι που πάσχουν από χρόνια αναπνευστικές παθήσεις, ανήκουν στις ομάδες που διατρέχουν κίνδυνο από την εισβολή των κατσαρίδων. Οι κατσαρίδες εκτός από το σκοτάδι, ψάχνουν κάθε οργανική ύλη, που αποτελεί τροφή για αυτές. Γι αυτό θα τις βρούμε μέσα σε αποχετεύσεις και φρεάτια αλλά και μέσα σε κουζίνες.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ

Αν διαπιστώσετε την ύπαρξή τους στο χώρο σας, δράστε άμεσα. Μην τις αφήσετε να εξαπλωθούν καθώς έχουν την ικανότητα να πολλαπλασιάζονται με ταχείς ρυθμούς μέσα σε λίγες μόλις εβδομάδες. Εάν βλέπετε συνέχεια στο χώρο σας ενήλικες και νεαρές κατσαρίδες, απευθυνθείτε στην εταιρεία μας. Καλύτερα να μην επιχειρήσετε μόνοι σας την απολύμανση για κατσαρίδες. Τα εντομοκτόνα που κυκλοφορούν είναι επιβλαβή για την υγεία και όχι και τόσο αποτελεσματικά. Χρειάζεστε μια επαγγελματική εταιρεία. Οι τεχνικοί μας έχουν την εμπειρία και την τεχνογνωσία να σας απαλλάξουν από το συγκεκριμένο πρόβλημα εύκολα και ανώδυνα. Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε για απολύμανση για κατσαρίδες είναι απολύτως ασφαλή για εσάς και φιλικά για το περιβάλλον. Με ειδικά καπνιστικά θα αποφορτίσουν φρεάτια, βόθρους και αποχετευτικούς αγωγούς. Κάνοντας τοποθέτηση τζελ σε εσωτερικούς χώρους οι κατσαρίδες θα αποτελέσουν σίγουρα παρελθόν. Επικοινωνήστε σήμερα και θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε και να σας λύσουμε κάθε απορία.

Απολύμανση για μυρμήγκια

Τα μυρμήγκια τα γνωρίζουμε σίγουρα όλοι. Επίσης, ξέρουμε ότι φημίζονται για την εργατικότητά τους καθώς είναι ακούραστα χειμώνα καλοκαίρι. Είναι πάρα πολύ κοινωνικά και επιπλέον πάρα πολύ έξυπνα. Φτιάχνουν μεγάλες αποικίες αν βρουν πρόσφορο έδαφος. Οι προϋποθέσεις είναι οι εξής τρεις: ζέστη, νερό και φαγητό. Αν τα βρουν αυτά δεν εξετάζουν αν ο χώρος είναι εσωτερικός ή εξωτερικός, οπότε εγκαθίστανται. Κάθε αποικία τους αποτελείται από χιλιάδες μέλη. Πρωτεύον ρόλο έχει η βασίλισσα των μυρμηγκιών. Αυτός είναι και ο λόγος που την προστατεύουν πολύ, πράγμα που σημαίνει ότι κανένας δεν θα την βρει εύκολα μέσα στη φωλιά. Οι υπόλοιποι άποικοι είναι τα ενήλικα (θηλυκά – αρσενικά), οι νύμφες και οι προνύμφες, ενώ μέσα στη φωλιά υπάρχουν και τα αυγά. Ο τρόπος που συνεργάζονται όλα μεταξύ τους είναι πραγματικά εντυπωσιακός. Όσον αφορά την τροφή, τα θηλυκά είναι εκείνα που δουλεύουν προς αναζήτησή της ενώ τα αρσενικά είναι μόνο για την αναπαραγωγή.

Δεν έχουμε λόγους να αντιπαθούμε τα μυρμήγκια αφού τα περισσότερα είδη τους είναι αθώα. Όμως, όταν κάνουν φωλιές μέσα στις κουζίνες και τα μπάνια μας, τότε έχουμε πρόβλημα. Φανταστείτε μόνο να θέλετε να γευματίσετε και αυτά να περιφέρονται κατά χιλιάδες γύρω από τα πιάτα σας. Για να αποφύγετε τέτοιες καταστάσεις, πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μην αφήνετε τρόφιμα και λιχουδιές εκτεθειμένα. Τα σκουπίδια επιβάλλεται να απομακρύνονται καθημερινά από το χώρο και ποτέ μα ποτέ να μην αφήνεται άπλυτα πιάτα και σκεύη για πολύ ώρα στο νεροχύτη. Αν τώρα παρόλα αυτά, υπάρχει έντονο πρόβλημα, απλά καλέστε μας. Οι ειδικοί της θα σας λύσουν το πρόβλημα με απολύμανση για μυρμήγκια. Με ψεκασμό ή τοποθέτηση τζελ , θα καταφέρουν να εξοντώσουν τα μυρμήγκια που έχουν εισβάλει στο σπίτι ή το κατάστημά σας. Κάντε μια απολύμανση για μυρμήγκια σημερα.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ

Το καλοκαίρι, τα κουνούπια είναι ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα. Δεν πιστεύουμε ότι υπάρχει άνθρωπος που να μπορεί να τα ανεχτεί. Τα τσιμπήματά τους ίσως να μην τα καταλαβαίνουμε όλοι, όμως τα εξανθήματά τους που συνοδεύονται από φαγούρα, είναι σε όλους μας πάρα πολύ ενοχλητικά. Και μακάρι να ήταν μόνο αυτό το πρόβλημα. Τα κουνούπια μπορεί να προκαλέσουν αλλεργίες, δερματικά προβλήματα, να μας μολύνουν ή ακόμα και να μας μεταδώσουν κάποια σοβαρότερη ασθένεια. Αυτά τα μικροσκοπικά δίπτερα έντομα, πέρα από ενοχλητικά, δεν είναι καθόλου αθώα. Είναι φορείς πολλών και σοβαρών νόσων. Μόνο και μόνο γι αυτό θέλουν μεγάλη προσοχή. Τώρα, σίγουρα θα ρωτήσετε τι μπορείτε να κάνετε… Τα κουνούπια ξεκινούν να μας επισκέπτονται όταν ζεστάνει ο καιρός δηλαδή από την άνοιξη και μετά και μένουν κοντά μας μέχρι το φθινόπωρο. Το πρόβλημα είναι σε έξαρση κυρίως το καλοκαίρι. Εκτός από τη ζέστη, τα προσελκύει και το νερό.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ

Αυτός είναι και ο λόγος που θα τα συναντήσουμε σε πολύ μεγάλες ποσότητες σε μέρη με λίμνες, ρυάκια και ποτάμια. Εξάλλου είναι πασίγνωστο ότι τα κουνούπια μαζεύονται γύρω από στάσιμα νερά – έλη, και πριν αρκετά χρόνια μετέδιδαν την ελονοσία. Οπότε, να είστε πάντα προσεκτικοί και φροντίστε να μη μαζεύονται νερά στο χώρο σας. Ποτίζετε δέντρα και φυτά πάντα το πρωί και απομακρύνετε τα νερά από τα πιατάκια των γλαστρών. Αν έχετε σπασμένους σωλήνες, καλό είναι να επιδιορθωθούν. Η σιτρονέλα, το δενδρολίβανο και η λεβάντα, θα σας βοηθήσουν επίσης, γιατί είναι οσμές που τα απωθούν. Ωστόσο το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε, είναι η συχνή απολύμανση τουλάχιστον κατά τους θερινούς μήνες. Η απολύμανση για κουνούπια με επαγγελματικά προϊόντα θα μειώσει τον πληθυσμό τους σε μεγάλο βαθμό. Η εταιρεία μας είναι εδώ, με τα καλύτερα σκευάσματα για απολύμανση για κουνούπια, πάντα πρόθυμη να σας εξυπηρετήσει.

Απολύμανση για ψύλλους

Οι ψύλλοι είναι δυστυχώς συχνοί και πολύ ενοχλητικοί επισκέπτες. Κύρια πηγή τους είναι τα ζώα κυριότερα οι γάτες και οι σκύλοι. Είναι πολύ πιθανό να τους συναντήσουμε σε κάποιο σπίτι που προηγουμένως κατοικούσαν κατοικίδια. Τα αυγά των ψύλλων μπορεί να μείνουν αδρανή παραπάνω από δύο χρόνια, ώσπου να βρεθεί ο κατάλληλος γι αυτά ξενιστής που θα τα ενεργοποιήσει ξανά. Επίσης, ψύλλους μπορεί να μεταφέρουμε στο χώρο μας με τα ρούχα, τα παπούτσια, τις τσάντες και τις βαλίτσες μας. Οι ψύλλοι έχουν την ικανότητα να κάνουν μεγάλα άλματα τα οποία τους βοηθούν στη διάδοση και μεταφορά τους. Σε αντίθεση με τα τσιμπήματα των κοριών, τα τσιμπήματα των ψύλλων μπορούμε να τα καταλάβουμε επί τόπου και σε μερικές περιπτώσεις, πονάνε. Μοιάζουν και αυτά με αλλεργική αντίδραση ή με τσίμπημα κουνουπιού. Τα εξανθήματα είναι σχεδόν ίδια και προκαλούν και αυτά κνησμό. Πολλοί άνθρωποι είναι αλλεργικοί στους ψύλλους και θα πρέπει να προσέχουν ιδιαίτερα.

Ο βιολογικός κύκλος του ψύλλου αποτελείται από τέσσερα στάδια. Αυγά, νύμφες, προνύμφες και τα ενήλικα έντομα. Τα τελευταία μπορούν να γίνουν αντιληπτά με γυμνό μάτι αλλά όχι με μεγάλη ευκολία καθώς το μέγεθός τους δεν είναι μεγαλύτερο από το κεφάλι μιας καρφίτσας. Συνήθως τους προδίδουν η έντονη κινητικότητα και η αλτικότητά τους. Είναι περισσότερο πιθανό τα μωρά να βρεθούν εκτεθειμένα πιο εύκολα στα τσιμπήματα των ψύλλων από τους ενήλικες, επειδή το δέρμα τους είναι ακόμα πολύ ευαίσθητο. Αν εντοπίσετε συγκεκριμένα σημάδια πάνω σας, αποφύγετε να τα πειράζετε και να τα ξύνετε. Μπορεί να οδηγηθείτε σε δευτερογενή μόλυνση. Επικοινωνήστε οπωσδήποτε με κάποιον δερματολόγο ώστε να σας δώσει την κατάλληλη απολύμανση για ψύλλους. Με ψεκασμό ειδικών προϊόντων για απολύμανση για ψύλλους θα σας απαλλάξει χωρίς να ταλαιπωρηθείτε. Όλα τα σκευάσματα που χρησιμοποιεί είναι ακίνδυνα για εσάς και τα ζωάκια σας και φιλικά προς το περιβάλλον.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΙΟΥΣ

Οι κοριοί είναι μικροσκοπικά έντομα τα οποία δεν πετούν, όμως περπατάνε πολύ γρήγορα και σκαρφαλώνουν οπουδήποτε. Σε κάθε επιφάνεια. Εκτός από τα πατώματα, θα τους συναντήσουμε σε τοίχους, ταβάνια, σκεπές, κουρτίνες, πτυχώσεις και γωνίες επίπλων, στρώματα, με λίγα λόγια παντού! Οι κοριοί έχουν σχήμα οβάλ και καφέ χρώμα ενώ όταν τρέφονται κοκκινίζουν. Παρατηρώντας έναν ενήλικα κοριό, θα δούμε ότι το σώμα του είναι επίπεδο και το μέγεθός του μπορεί να είναι ίσο με ένα κουκούτσι μήλου. Δυστυχώς δεν μπορούμε να τους αντιληφθούμε εύκολα. Τα τσιμπήματά τους δεν γίνονται αμέσως αντιληπτά καθώς τρέφονται τη νύχτα όταν εμείς κοιμόμαστε. Δημιουργούν και αυτά εξανθήματα όπως και τα κουνούπια. Ένας τρόπος που ίσως σας βοηθήσει να τους ανακαλύψετε είναι να τσεκάρετε το στρώμα που κοιμόσαστε. Αν δείτε στις ραφές του κηλίδες ανοιχτόχρωμου αίματος, είναι μια κάποια ένδειξη ότι έχετε προσβληθεί.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΙΟΥΣ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΙΟΥΣ

Όσο πιο γρήγορα τους πάρετε χαμπάρι, τόσο καλύτερα. Αυτό γιατί η αντιμετώπισή τους δεν είναι και η πιο εύκολη διαδικασία. Οι κοριοί πολλαπλασιάζονται πάρα πολύ γρήγορα. Όπως έχουμε ήδη πει, είναι ικανοί να φωλιάσουν οπουδήποτε υπάρχει χαραμάδα από καναπέδες και στρώματα μέχρι ψευδοροφές, κορνίζες, ακόμα και μέσα σε πρίζες. Δεν παίζει ρόλο αν ο χώρος σας είναι καθαρός ή βρώμικος. Ακόμα και στα πιο πεντακάθαρα μέρη μπορεί να υπάρξουν κοριοί. Τη ριζική λύση στο πρόβλημα θα σας τη δώσει μια καλή απολυμαντική εταιρεία. Χρειάζονται ειδικά σκευάσματα για απολύμανση για κοριούς προκειμένου να εξοντωθούν οι κοριοί. Oι τεχνικοί μας έχουν την εμπειρία που χρειάζεται προκειμένου να ανακαλύψουν τις «κρυμμένες» φωλιές. Θα εφαρμόσουν ψεκασμούς με προϊόντα για απολύμανση για κοριούς που δεν θα θέσουν σε κίνδυνο την υγεία σας ούτε των μικρών σας κατοικίδιων. Θα σας απαλλάξουμε από τους κοριούς, ανώδυνα και οριστικά.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ

Τα τελευταία χρόνια, ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν ειδικότερα οι πυκνοκατοικημένες περιοχές, είναι αυτό των τρωκτικών. Τα ποντίκια και οι αρουραίοι αποτελούν μια πολύ μεγάλη εστία μόλυνσης επειδή είναι επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία. Είναι φορείς πολλών και σοβαρών ασθενειών με γνωστότερη τη λεπτοσπείρωση. Από τα ποντίκια όμως, δεν γλυτώνουν ούτε οι καλλιέργειες και τα κτίρια. Εξαιτίας των κοφτερών τους δοντιών, είναι πολύ καταστροφικά και προς αυτά. Φτάνει να φανταστείτε ότι μπορούν να κόψουν σκληρά χάλκινα καλώδια και να καταστρέψουν ένα ολόκληρο ηλεκτροδοτικό δίκτυο. Τα ποντίκια αγαπούν πολύ το σκοτάδι και την υγρασία. Αυτός είναι και ο κυριότερος λόγος που υπάρχει πληθώρα από αυτά μέσα στις αποχετεύσεις και τους βόθρους. Όταν όμως πεινάσουν, βγαίνουν από εκεί και μπορεί να εγκατασταθούν και να φωλιάσουν οπουδήποτε. Σε αυτό τα ενισχύουν, οι μεγάλες ικανότητες που έχουν όσον αφορά το τρέξιμο και το σκαρφάλωμα.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ

Για να καταπολεμηθούν τα ποντίκια χρειάζεται να επέμβει μια πολύ καλή εταιρεία απολυμάνσεων. Αν τυχόν δείτε περιττώματά τους, κινηθείτε γρήγορα, μην τους επιτρέψετε να πολλαπλασιαστούν. Τα ποντίκια χρειάζονται ειδικά φάρμακα προκειμένου να εξοντωθούν. Τα ποντικοφάρμακα που μπορεί να βρείτε εύκολα σε καταστήματα και σούπερ μάρκετ, θέλουν μεγάλη προσοχή γιατί είναι πολύ βλαβερά. Διατρέχετε κίνδυνο και υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην δείτε αποτέλεσμα. Η εταιρεία μας μπορεί να σας λύσει το πρόβλημα χωρίς εσείς να κοπιάσετε καθόλου. Χρειάζεται μεγάλη εμπειρία ώστε να εφαρμοστεί μια καλή απολύμανση για ποντίκια και αυτήν την έχουν μόνο, οι τεχνικοί μας. Αφού έρθουν και επιθεωρήσουν το χώρο σας, θα τοποθετήσουν ειδικές παγίδες με κόλλα ή δολωματικούς σταθμούς όπου χρειάζεται. Επίσης, με την εφαρμογή ειδικών καπνιστικών, θα καθαρίσουν αποχετεύσεις, βόθρους και φρεάτια από τα αντιπαθητικά τρωκτικά. Κάθε απολύμανση για ποντίκια συνοδεύεται από το κατάλληλο πιστοποιητικό. Για εγγυημένη λύση στο πρόβλημα, καλέστε μας σήμερα.

Απολύμανση για κορωνοϊό

Στην εκπνοή του 2019, μια καινούρια ασθένεια ήρθε να πλήξει την ανθρωπότητα. Πρόκειται για τον covid-19. Σύντομα εξελίχθηκε σε πανδημία και ενώ ξεκίνησε από τη μακρινή Κίνα, εξαπλώθηκε σε ολόκληρο τον κόσμο οπότε έφτασε και στη χώρα μας. Η διασπορά του SARS-CoV-2, είναι τάχιστη και προκαλεί αναπνευστικές λοιμώξεις με μεγάλη σοβαρότητα στον άνθρωπο. Η μετάδοσή του, γίνεται μέσω σταγονιδίων τα οποία απελευθερώνονται με το βήχα και το φτάρνισμα. Όπως όλοι οι κορωνοϊοί, έτσι και αυτός είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος για τους ηλικιωμένους και τις ευπαθείς ομάδες των συνανθρώπων μας. Η καθημερινότητά μας έχει αλλάξει πολύ και καλούμαστε όλοι μας να τηρήσουμε συγκεκριμένα μέτρα ώστε να περιορίσουμε τη διάδοση και όσο είναι δυνατόν να σταματήσουμε την εξάπλωση του ιού. Οι οδηγίες που έχουν δοθεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας είναι απαραίτητο να εφαρμοστούν από όλους μας.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Πρόκειται για τη χρήση μάσκας σε κάθε εσωτερικό χώρο καθώς και στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Επίσης, τήρηση των μεταξύ μας αποστάσεων, συχνό καλό πλύσιμο των χεριών, αντισηψία και τακτική απολύμανση για κορονοϊό σε κάθε χώρο και σε κάθε επιφάνεια. Εάν δεν το έχετε ήδη κάνει, φροντίστε να εντάξετε στο πρόγραμμά σας την απολύμανση για κορωνοϊό από μια εξειδικευμένη εταιρεία. Δυστυχώς όσο κι αν πιστεύουμε ότι είναι κάτι που μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, αυτό δεν ισχύει. Καταρχάς, τα προϊόντα που κυκλοφορούν ευρέως στο εμπόριο δεν είναι το ίδιο δραστικά με αυτά που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες. Επιπλέον, είναι πιθανό να μας δημιουργήσουν και άλλα προβλήματα υγείας καθώς είναι πολύ τοξικά και εμείς δεν ξέρουμε πως ακριβώς και σε τι ποσότητα πρέπει να τα χρησιμοποιήσουμε. Εξιδικευόμαστε σε μικροβιοκτονίες και απολυμάνσεις και είναι σίγουρα η ιδανικότερη λύση. Επικοινωνήστε σήμερα και μην χάνετε άλλο χρόνο. Το στοπ στον κορωνοϊό είναι υπόθεση όλων μας.