Pin It
Publisher Profile
Αποφραξεις » Αποφραξεις Βουλα

Αποφραξεις Βουλα

Αποφραξεις Βουλα 210 97 00 003

Επικοινωνήστε μαζί μας για να λύσουμε κάθε σας απορία και βρεθούμε άμεσα δίπλα σας. 24 ώρες τη μέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.  Είμαστε πάντα έτοιμοι για την δική σας εξυπηρέτηση. Αποφραξεις Βουλα

ΡΙΖΕΣ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ

ΡΙΖΕΣ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ

Δώστε ένα μόνιμο τέλος στο πρόβλημα τού καθαρισμού των σωληνώσεων και των αγωγών σας. Με τη μακρόχρονη εμπειρία μας δίνουμε λύση άμεσα και οικονομικά. Αλλά πάνω από όλα αποτελεσματικά, με ένα σας τηλεφώνημα στο 210 97 00 003. Η σωστή λειτουργία της αποχέτευσης σημαίνει και την εύρυθμη καθημερινότητα του σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Για αποφράξεις αποχετεύσεων και σωληνώσεων, καλέστε την Αποφράξεις Βούλα. Ξεβούλωμα φρεατίου, απόφραξη νεροχύτη κουζίνας, απόφραξη νιπτήρα μπάνιου, απόφραξη κάθετης υδρορροής. Άντληση υδάτων, διάγνωση με κάμερα, απόφραξη σιφονιού, ξεβούλωμα μπανιέρας, κ.α.

Η Αποφράξεις Βούλα είναι μια οικογενειακή εταιρεία υπηρεσιών εγκαταστάσεων της αποχέτευσης, με εμπειρία άνω των 40 ετών. Έχουμε την τεχνογνωσία και την αποτελεσματικότητα που θα σας εξοικονομήσουν χρήματα, εξασφαλίζοντας παράλληλα ένα επαγγελματικό σύστημα αποχέτευσης υψηλής ποιότητας.

Προληπτική συντήρηση – Αποφράξεις Βούλα

Ειδικευόμαστε στον καθαρισμό των αποχετεύσεων καθώς και σε όλες τις άλλες υπηρεσίες, όπως:

 • η τακτική, προληπτική συντήρηση
 • η απόφραξη
 • και η επιθεώρηση του αποχετευτικού δικτύου με κάμερα διάγνωσης στην Βούλα

Καμία δουλειά δεν είναι πολύ μεγάλη ή πολύ μικρή, αντιμετωπίζουμε κάθε εργασία σαν να ήταν η πρώτη μας.

Οι τεχνικοί μας είναι εξειδικευμένοι επαγγελματίες. Είναι αφοσιωμένοι στην ποιότητα του έργου και τον τρόπο με τον οποίο χειρίζονται την κατάσταση για εσάς και το σπίτι σας.

Η Αποφράξεις Βούλα δεσμεύεται να παρέχει τις καλύτερες διαθέσιμες υπηρεσίες στον πιο πολύτιμο πόρο μας, τον πελάτη μας.

Η Αποφράξεις Βούλα δραστηριοποιείται με απόλυτο επαγγελματισμό και συνέπεια στο χώρο των αποφράξεων, περισσότερο από 40 χρόνια. Προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες στις αποφράξεις, τις αντλήσεις, τους καθαρισμούς και τις συντηρήσεις των δικτύων της αποχέτευσης. Για κάθε νοικοκυριό και κάθε επιχείρηση.

Καθαρισμός αποχέτευσης από ρίζες πριν και μετά στην Βούλα

Καθαρισμός αποχέτευσης από ρίζες πριν και μετά στην Βούλα

Αντιμετωπίζουμε την κάθε περίπτωση ξεχωριστά και ειδικά στην περιοχή της Βούλας και των νοτίων προαστίων της Αττικής προσφέρουμε ειδικά πακέτα υπηρεσιών για σπίτια, μονοκατοικίες, πολυκατοικίες και επαγγελματικούς χώρους

Αποφράξεις Βούλα -Υπηρεσίες

Οι, υψηλής και άριστης ποιότητας, υπηρεσίες της Αποφράξεις Βούλα περιλαμβάνουν παντός τύπου αποφράξεις, χρήση ειδικής, έγχρωμης, ψηφιακής κάμερας υψηλής ανάλυσης, για τον έλεγχο και τον εντοπισμό προβλημάτων που δημιουργούνται στο εσωτερικό των αποχετευτικών σωληνώσεων, σε σημεία που δεν μπορούμε να φτάσουμε με άλλη μέθοδο, χωρίς να προκληθούν περαιτέρω ζημίες, επιπλέον κόστη και παραπάνω φασαρίες στις εγκαταστάσεις σας, χρήση ειδικών ριζοκοπτικών μηχανημάτων για την αφαίρεση ριζών δέντρων από τους σωλήνες σας και ισχυρών, πιεστικών μηχανημάτων υδροβολής με υψηλή πίεση νερού για την αφαίρεση και απομάκρυνση οποιασδήποτε συσσώρευσης υλικών (τρίχες, λίπη, χώματα κλπ) από τα τοιχώματα των σωληνώσεων του αποχετευτικού σας δικτύου.

Τα πληρώματα των οχημάτων του στόλου μας, που είναι πλήρως εξοπλισμένος από υπερσύγχρονα μηχανήματα και εργαλεία, αποτελούνται από έμπειρους και άριστα εκπαιδευμένους, από την ίδια την εταιρεία μας, τεχνικούς και είναι σε επαγρύπνηση ανά πάσα στιγμή της ημέρας να σας εξυπηρετήσουν και να λύσουν οποιοδήποτε πρόβλημα σας ταλαιπωρεί.

Εξοικονομήστε χρόνο, χρήμα, ηρεμία και σιγουριά και καλέστε Αποφράξεις Βούλα για κάθε σας πρόβλημα. Όλα τα άλλα είναι δική μας υπόθεση. Γιατί κανένας δεν ξέρει καλύτερα τη λύση στα προβλήματα των αποχετεύσεων, από την Αποφράξεις Βούλα.

ΡΙΖΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΑ

ΡΙΖΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΑ

Είμαστε διαθέσιμοι 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο, για να λύσουμε ό,τι πρόβλημα αντιμετωπίζεται με την αποχέτευση σας. Καλέστε μας άμεσα για να κλείσουμε ραντεβού οποιαδήποτε ώρα της ημέρας βολεύει εσάς και να σας απαλλάξουμε από τις δυσάρεστες ταλαιπωρίες που δημιουργεί μια βουλωμένη αποχέτευση, ένας πλημμυρισμένος νεροχύτης κλπ. Οι έμπειροι τεχνικοί μας έχουν άριστη τεχνογνωσία και θα σας λύσουν κάθε πρόβλημα που σας απασχολεί.

Πραγματοποιούμε Αποφραξειςκαθαρισμούς αποχετεύσεων και Έλεγχο αποχέτευσης με κάμερα στην περιοχή Βούλας σε τιμές πραγματικά ασυναγώνιστες. Είμαστε μια τοπική επιχείρηση αποφράξεων στην περιοχή Βούλας.

Αποφραξεις Βούλας και σε όλη την Αττική, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο!

Εφαρμόζουμε πάντα τις πιο σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές απόφραξηςκαθαρισμού αποχέτευσηςάντληση υδάτων. Οι τεχνικοί μας εκπαιδεύονται άρτια αποκλειστικά από εμάς και η πολύτιμη εμπειρία και πείρα που πλέον έχουν αποκτήσει τους επιτρέπει την αποτελεσματική αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Η απόφραξη των αγωγών και φρεατίων είναι μια διαδικασία που απαιτεί υπευθυνότητα, γνώσεις, εξειδίκευση και κυρίως ενδελεχή μελέτη και σχεδιασμό σε κάθε εφαρμογή στην περιοχή Βούλας. Η εταιρία μας διαθέτει αυτοκινούμενα συνεργεία εξοπλισμένα με άριστο μηχανολογικό εξοπλισμό και επανδρωμένα με τεχνικούς που μπορείτε να εμπιστευτείτε.

Όταν οι αποχετευτικές σας εγκαταστάσεις είναι σε αδιέξοδο, χρειάζεστε την γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση μιας εταιρίας παροχής υπηρεσιών καθαρισμού αποχέτευσης, που απασχολεί τεχνικούς που θα έρθουν και θα αντιμετωπίσουν το πρόβλημα γρήγορα, αποτελεσματικά και επαγγελματικά. Στην Αποφράξεις Βούλα, η ομάδα των τεχνικών μας γνωρίζει πώς να διορθώσει όλα τα προβλήματα στις αποχετεύσεις και τα φρεάτια που είναι φραγμένα. Οι τεχνικοί μας θα φτάσουν έτοιμοι να εξυπηρετήσουν το σπίτι σας και θα κάνουν το αποχετευτικό σας σύστημα να λειτουργήσει σωστά το συντομότερο δυνατό.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ

Αποφραξεις Βούλα, εξυπηρέτηση νοτίων προαστίων

[posts-by-tag tags = “Νότια”]

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ:

Απόφραξη νιπτήρα
Απόφραξη λεκάνης
Απόφραξη τουαλέτας
Απόφραξη μπάνιου
Απόφραξη μπανιέρας
Απόφραξη σε σιφώνι μπάνιου
Απόφραξη σε σιφώνι νεροχύτη
Απόφραξη υδρορροής
Απόφραξη πατοσίφωνου σε βεράντα / μπαλκόνι
Απόφραξη αποχέτευσης
Απόφραξη σε φρεάτιο

Η εταιρία μας αναλαμβάνει παντός τύπου εργασίες στον τομέα των αποφράξεων, καθαρισμών και συντηρήσεων του αποχετευτικού δικτύου καθώς και υδρορροών.

Προσφέρουμε υπηρεσίες όπως:

 • απόφραξη λεκάνης, μπανιέρας, νιπτήρα ή νεροχύτη
 • απόφραξη κεντρικών αγωγών
 • απόφραξη σε σιφώνια δαπέδου
 • αποφράξεις ορθίων στηλών
 • αποφράξη υδρορροών ( δίκτυο ομβρίων υδάτων που βρίσκεται σε εξωτερικούς χώρους)

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας συμβουλεύσουμε για τα διαστήματα που πρέπει να γίνεται η συντήρηση του αποχετευτικού δικτύου σας.

Υπηρεσίες αποφράξεων Βουλα

Για οποιοδήποτε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε σχετικά με τον δίκτυο σας, οι αποφρακτικές υπηρεσίες που παρέχουμε καλύπτουν όλο το εύρος των αποφράξεων για κάθε κτήριο. Από κατοικίες και επιχειρήσεις μέχρι δημόσιες υπηρεσίες ή συγκροτήματα γραφείων.

 • Αποφράξεις φρεατίων
 • Απόφραξη νεροχύτη
 • Απόφραξη υδρορροής
 • Απόφραξη κάθετης τουαλετών
 • Απόφραξη σιφωνιού μπάνιου
 • Καθαρισμός φρεατίων
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με κάμερα
 • Μηνιαίες συντηρήσεις

  ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ

  ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ

Αποφραξεις Βουλα κάθε είδους

Η φραγή του αποχετευτικού σας δικτύου μπορεί να συμβεί λόγω μιας πλειάδας λόγων όπως ελλειπή ή καθόλου τακτική συντήρηση της αποχέτευσης, λάθη και απροσεξία των ανθρώπων αλλά και λόγω εγγενούς προβλήματος του δικτύου. Τα ειδικευμένα και άρτια τεχνολογικά εξοπλισμένα συνεργεία μας έρχονται στο χώρο σας για να εκτιμήσουν άμεσα το μέγεθος του προβλήματος καθώς και το είδος του, ώστε να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν με τον καταλληλότερο τρόπο όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και με τον πιο άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο. Συστήματα υδροβολής, πιεστικά μηχανήματα, ατσάλινες, ρομποτικές κάμερες, ριζοκοπτικα, αντλίες υπερύψηλης πίεσης είναι μερικά από τα μηχανήματα που χρησιμοποιούμε. Με την πολύχρονη εμπειρία μας έχοντας πάνω από 40 χρόνια παρουσίας στον χώρο των αποφράξεων η εταιρία μας προσφέρει τις υπηρεσίες συντηρήσεων, καθαρισμών και αποφράξεων στην περιοχή Βούλας.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΤΟΝ ΒΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ

Καθαρισμοί αποχετεύσεων Βουλα

Πέρα από τις αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας για να προλάβουμε περαιτέρω προβλήματα, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση  ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Ο καθαρισμός με εκτόξευση νερού υψηλής πίεσης (υδροβολή) της Αποφράξεις Βούλα δεν είναι χρήσιμη μόνο για την απομάκρυνση του φράγματος. Μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε τις υπηρεσίες καθαρισμού υδροβολής εάν θέλετε να αποτρέψετε τυχόν εμφράξεις απορριμμάτων στο μέλλον. Καθώς το λίπος και άλλα υπολείμματα κολλάνε στο εσωτερικό των σωλήνων σας, προσελκύει πρόσθετα συντρίμμια, τα οποία συσσωρεύονται και τελικά σχηματίζουν σημαντικό φράγμα. Η εκτόξευση νερού υψηλής πίεσης αναγκάζει τα θραύσματα και τα υπολείμματα να απομακρυνθούν από τους σωλήνες, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να αντιμετωπίζετε τυχόν φράγματα ανά πάσα στιγμή στο εγγύς μέλλον.

Καθαρισμός με υδροβολή

Οποιοδήποτε σπίτι θα μπορούσε να επωφεληθεί από τον καθαρισμό αποχέτευσης, είτε επειδή υπάρχει σήμερα ένα σημαντικό μπλοκάρισμα της αποχέτευσης που προκαλείται από την καθημερινή χρήση ή επειδή ο ιδιοκτήτης σπιτιού θέλει να αποφύγει μελλοντικά μπλοκαρίσματα όσο το δυνατόν περισσότερο. Όμως, δεν χρησιμοποιεί κάθε τεχνικός πιεστικά υδροβολής σε συνδυασμό με άλλα εργαλεία καθαρισμού αποχέτευσης. Καλέστε τους εξειδικευμένους τεχνικούς της Αποφράξεις Βούλας για να έρθετε σε επαφή με έναν ειδικό στην περιοχή της Βούλας που χρησιμοποιεί την τεχνολογία της υδροβολής για να απαλλαγείτε εντελώς από τις εμπλοκές των αποχετεύσεων.

Εάν θέλετε επαγγελματικό καθαρισμό αποχέτευσης που γίνεται από ειδικευμένους τεχνικούς που κάνουν τη δουλειά σωστά, καλέστε την Αποφραξεις Βουλα. Οι τεχνικοί μας είναι έτοιμοι για οποιαδήποτε εργασία. Είμαστε υπερήφανοι για τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες αποχέτευσης και είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας μεταφέρουμε στη διαδικασία, ώστε να μην υπάρχουν εκπλήξεις, ενώ οι τεχνικοί μας βρίσκονται στη δουλειά. Εάν ζείτε στην περιοχή της Βούλας και των νοτίων προαστίων Αττικής, καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ να προγραμματίσετε ένα ραντεβού σήμερα.

Στην Αποφράξεις Βούλα δεχόμαστε καθημερινά πολλές ερωτήσεις σχετικά με προβλήματα αποχέτευσης, δεν υπάρχει μια τυποποιημένη ή απλή απάντηση για κάθε πρόβλημα που μπορεί να έχετε. Αλλά αυτό που αποτελεί ένα είδος οδηγού για τα προειδοποιητικά σημάδια είναι “τι να μην κάνουμε”.

Πολλοί πελάτες καλώντας την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑΣ μας λένε “Έχω αυτό το πρόβλημα στην αποχέτευση και χρησιμοποίησα αυτό το είδους καθαριστικό απόφραξης και ακόμα είναι φραγμένο”. Επιτρέψτε μας να σας πούμε “ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΒΛΑΒΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΩΛΗΝΕΣ ΣΑΣ”.

 

ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΥΔΡΟΡΟΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΑ

ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΥΔΡΟΡΟΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΑ

Συντηρήσεις Βουλα

Η συχνότητα με την οποία πρέπει να γίνεται η συντήρηση είναι μηνιαία, εξαμηνιαία ή ετήσια και εξαρτάται από την κατάσταση του αποχετευτικού σας δικτύου , τη χρήση του (συχνότητα , όγκος λυμάτων και είδος λυμάτων), την παλαιότητα του και την κατασκευή του.

Ένα συμβόλαιο συντήρησης στην περιοχή της Βούλας στα φρεάτια σας και σε όλο το αποχετευτικό δίκτυο θα σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα και πολύ περισσότερο κόπο και ταλαιπωρία. Ένα βουλωμένο φρεάτιο εκτός τα πάρα πολλά προβλήματα που δημιουργεί μπορεί να σας κοστίσει σε υπηρεσίες απόφραξης πολύ περισσότερα χρήματα από ένα συμβόλαιο συντήρησης που φροντίζει όλο το δίκτυο σας σε τακτική βάση και έχει πληρωθεί συνήθως για ένα ολόκληρο έτος. Η τακτική συντήρηση που παρέχουμε σε πολύ λογικές τιμές θα σας βοηθήσουν να μην βουλώσουν ποτέ τα φρεάτια σας και να διατηρήσουν το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση. Διατηρώντας το δίκτυο σας καθαρό, τα βουλώματα και οι άσχημες συνέπειες αυτών, όπως ή ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής περνάνε οριστικά στο παρελθόν.

Αποφρακτική Βούλας

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΑ αναλαμβάνει με πλήρη επιτυχία και αποτελεσματικότητα κάθε είδους απόφραξη:

 • Απόφραξη και καθαρισμός φρεατίων, σιφονιών, αποχετεύσεων
 • Απόφραξη και καθαρισμός υδρορροών, λεκανών, μπανιερών, νιπτήρων
 • Άντληση υδάτων από υπόγειους χώρους
 • Διάγνωση με κάμερα

Η Αποφραξεις Βουλα με τα πιο σύγχρονα ηλεκτροκίνητα και πιεστικά μηχανήματα κοντά σας μόλις σε 15΄.
Έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει και να λυθεί το πρόβλημά σας για πάντα.

Post a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Top