Pin It
Publisher Profile
Αποφραξεις » Αποφραξεις Καισαριανη

Αποφραξεις Καισαριανη

Αποφραξεις Καισαριανη 210 70 18 135

Επικοινωνήστε μαζί μας για να λύσουμε κάθε σας απορία και βρεθούμε άμεσα δίπλα σας. 24 ώρες τη μέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.  Είμαστε πάντα έτοιμοι για την δική σας εξυπηρέτηση. Αποφραξεις Καισαριανη

 ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΟΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΡΙΖΩΝ

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΟΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΡΙΖΩΝ

Δώστε ένα μόνιμο τέλος στο πρόβλημα τού καθαρισμού των σωληνώσεων και των αγωγών σας. Με τη μακρόχρονη εμπειρία μας δίνουμε λύση άμεσα και οικονομικά άλλα  πάνω από όλα αποτελεσματικά, με ένα σας τηλεφώνημα στο 210 70 18 135. Για αποφράξεις αποχετεύσεων και σωληνώσεων, επικοινωνήστε με την Αποφράξεις Καισαριανή.

 • Ξεβούλωμα φρεατίου
 • απόφραξη νεροχύτη κουζίνας
 • απόφραξη νιπτήρα μπάνιου
 • απόφραξη κάθετης υδρορροής
 • άντληση υδάτων
 • διάγνωση με κάμερα
 • απόφραξη σιφονιού
 • ξεβούλωμα μπανιέρας κ.α.

Η Αποφράξεις Καισαριανή έχοντας στην διάθεσή της έναν εξειδικευμένο και υπερσύγχρονο εξοπλισμό για τις αποχετεύσεις, καθώς και άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό σας παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για τα δίκτυα των αποχετεύσεων που περιλαμβάνουν καθαρισμούς, τακτικές, προληπτικές συντηρήσεις και αποφράξεις στα φρεάτια και τις υδρορροές της αποχέτευσής. Καλέστε Αποφράξεις Καισαριανή και θα βρισκόμαστε άμεσα κοντά σας.

Σκοπός μας είναι να σας δείχνουμε, κάθε μέρα το καλύτερό μας πρόσωπο

Με τη γνώση, την πειθαρχία και την αφοσίωση στο αντικείμενο της εργασίας μας, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ισχυρές μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες μας. Η Αποφράξεις Καισαριανή διαθέτει τεχνικούς με μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία στα θέματα των δικτύων των αποχετεύσεων και αυτό είναι που μας δίνει μεγάλο πλεονέκτημα σε σχέση με όλους τους άλλους. Εκπαιδεύονται αποκλειστικά από την εταιρεία μας και εξειδικεύονται σε όλα τα μηχανήματα μας που είναι προηγμένης τεχνολογίας.

Στην κατοχή μας έχουμε έναν από τους μεγαλύτερους στόλους οχημάτων, που είναι εξοπλισμένος με τα πιο υπερσύγχρονα μηχανήματα, ώστε να σας αποδείξουμε την απόλυτη ποιότητα των υπηρεσιών μας και την άριστη εξυπηρέτηση που σας προσφέρουμε.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ

Έχουμε αφοσιωθεί στην παροχή της καλύτερης εξυπηρέτησης του πελάτη και τα επαγγελματικά αποτελέσματα σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε. Μπορούμε και εξυπηρετούμε:

 • σχολεία
 • κατοικίες
 • πολυκατοικίες
 • νοσοκομεία
 • επιχειρήσεις
 • καταστήματα
 • στρατόπεδα και οπουδήποτε αλλού

Με την εμπειρία των 40 και πλέον ετών, οι τεχνικοί μας μπορούν να σας βεβαιώσουν ότι ολόκληρο το αποχετευτικό σας σύστημα θα λειτουργεί καλύτερα από πριν. Στην περίπτωση που αντιληφθείτε ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει στις αποχετευτικές σας εγκαταστάσεις, καλέστε την Αποφράξεις Καισαριανή αμέσως. Μην προσπαθήσετε ποτέ να διορθώσετε κάτι μόνοι σας γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να προκαλέσετε ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα.

Ανταποκρινόμαστε γρήγορα για να είμαστε δίπλα σας την ώρα που μας έχετε ανάγκη

Θα σας αποφορτίσουμε από το άγχος που δημιουργούν τα προβλήματα των αποχετεύσεων και να επαναφέρουμε την καθημερινότητά σας, σε φυσιολογικούς ρυθμούς. Στην Αποφράξεις Καισαριανή καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι να επιλυθεί άμεσα κάθε πρόβλημα που παρουσιάζεται ξαφνικά. Για αυτό δουλεύουμε σκληρά προκειμένου να βρίσκουμε πρακτικές και αποτελεσματικές λύσεις, στα θέματα της αποχέτευσης, εκπληρώνοντας έτσι τις υποσχέσεις μας.

Μία βουλωμένη αποχέτευση μπορεί να δημιουργήσει μια πολύ σημαντική, οικονομική επιβάρυνση για τους ιδιοκτήτες ενός σπιτιού. Κανείς δεν θέλει να περπατήσει σε ένα πλημμυρισμένο υπόγειο ή να ασχοληθεί με την ταλαιπωρία μιας φραγμένης γραμμής αποχέτευσης που μπορεί να προκαλέσει ζημιές ανεπανόρθωτες και να καταστήσει αδύνατη, την αποκατάσταση των αποχετευτικών συστημάτων του σπιτιού σας.

Τι προκαλεί προβλήματα σε ένα δίκτυο αποχέτευσης;

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα αποχέτευσης ενός σπιτιού. Εάν το σπίτι σας χτίστηκε πριν από τη δεκαετία του 1980, τότε είναι πολύ πιθανό οι σωλήνες να είναι πήλινοι και είναι εύκολο να σπάσουν από ρίζες των δέντρων που αποτελούν μία από τις κύριες αιτίες απόφραξης της γραμμής αποχέτευσης και θα βρίσκουν πρόσβαση στο εσωτερικό των σωληνώσεων σας μέσα από μικροσκοπικές ρωγμές στο υλικό του πηλού. Αυτές οι ρίζες θα συνεχίσουν να αυξάνονται και να προκαλούν μεγαλύτερη ζημιά και εμπόδια στην αποχετευτική γραμμή.

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε τι είδους υλικό χρησιμοποιείται στη γραμμή αποχέτευσης σας. Οι πήλινες γραμμές μπορεί να απαιτούν πρόγραμμα συντήρησης τακτικών καθαρισμών του αποχετευτικού δικτύου για να αποφευχθούν μελλοντικά προβλήματα στο σπίτι σας.

Στην Αποφράξεις Καισαριανή έχουμε μια ειδική ομάδα τεχνικών που έχουν εκπαιδευτεί για να καθαρίζουν εγκαταστάσεις αποχετεύσεων σε ετήσια βάση. Οι τεχνικοί μας είναι διαθέσιμοι 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα και προσφέρουν υπηρεσίες την ίδια ημέρα που θα μας καλέσετε, ώστε να επέμβουμε άμεσα στο πρόβλημά σας και να μην το αφήσουμε να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Ο ισχυρός και υψηλού τεχνολογικού επιπέδου εξοπλισμός μας είναι σε θέση να καθαρίσει τυχόν ρίζες και τα συντρίμμια που μπορεί να προκαλούν απόφραξη στη γραμμή αποχέτευσης σας.

Εάν αντιμετωπίζετε συνεχώς ζητήματα στην αποχέτευση σας, μια πολύ καλή ιδέα για να έχετε μια 100% επαγγελματική βοήθεια, είναι να καλέσετε την Αποφράξεις Καισαριανή για μία επιθεώρηση της γραμμής της αποχέτευσης σας με μία ειδική, ψηφιακή κάμερα ελέγχου και εντοπισμού. Αυτή η διαδικασία θα σας επιτρέψει να δείτε την έκταση της βλάβης στη γραμμή της αποχέτευσης σας και να σας παρέχει επιλογές για τη σωστή αντιμετώπιση στο πρόβλημα που θα διαγνώσουμε.

Μπορείτε να καλείτε στο τηλεφωνικό κέντρο της Αποφράξεις Καισαριανή όλο το 24ωρο, όλες τις ημέρες του χρόνου

Θα χαρούμε να είμαστε εμείς η λύση οποιουδήποτε προβλήματος αντιμετωπίζεται, εγγυημένα και οικονομικά.

Για οποιαδήποτε δύσκολη κατάσταση και να αντιμετωπίζετε, η Αποφραξεις Καισαριανη θα βρίσκεται στην οικία σας, την επιχείρησή σας ή σε κάποια δημόσια υπηρεσία. Εδώ και πάρα πολλές δεκαετίες οι Αποφράξεις των αποχετεύσεων είναι στην δική μας δικαιοδοσία.

 

Αποφραξεις Καισαριανη

Πραγματοποιούμε Αποφραξειςκαθαρισμούς αποχετεύσεων και Έλεγχο αποχέτευσης με κάμερα στην περιοχή Καισαριανής σε τιμές πραγματικά ασυναγώνιστες. Είμαστε μια τοπική επιχείρηση αποφράξεων στην περιοχή Καισαριανής.

Αποφραξεις Καισαριανη και σε όλη την Αττική, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο!

Εφαρμόζουμε πάντα τις πιο σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές απόφραξηςκαθαρισμού αποχέτευσηςάντληση υδάτων. Οι τεχνικοί μας εκπαιδεύονται άρτια αποκλειστικά από εμάς. Η πολύτιμη εμπειρία που πλέον έχουν αποκτήσει τους επιτρέπει την αποτελεσματική αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Η απόφραξη των αγωγών και φρεατίων είναι μια διαδικασία που απαιτεί υπευθυνότητα, γνώσεις, εξειδίκευση και κυρίως ενδελεχή μελέτη και σχεδιασμό σε κάθε εφαρμογή στην περιοχή Καισαριανής. Η εταιρία μας διαθέτει αυτοκινούμενα συνεργεία εξοπλισμένα με άριστο μηχανολογικό εξοπλισμό και επανδρωμένα με τεχνικούς που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Οι τεχνικές εργασίες γίνονται από ειδικευμένο προσωπικό με ειδικά μέσα. Apofraxeis Kaisariani

Απόφραξη στην Καισαριανή

Ο λόγος που εδώ και 40 χρόνια, καθημερινά ,εκατοντάδες άνθρωποι μας εμπιστεύονται όταν βουλώσει το αποχετευτικό τους δίκτυο είναι η άμεση και οριστική λύση σε κάθε πρόβλημα απόφραξης, μικρό ή μεγάλο!

Αποφραξεις Καισαριανή, 7 ημέρες την εβδομάδα, 24 ώρες το 24ωρο και μόλις σε 15’ κοντά σας αφού την καλέσετε.

Καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ για τις ακόλουθες υπηρεσίες καθαρισμού και απόφραξης:

 • Φρεατίων, σιφονιών, αποχετεύσεων, υδρορροών.
 • Λεκάνης, νιπτήρα, μπανιέρας, ντουζιέρας, νεροχύτη, κάθετης στήλης τουαλέτας ή κουζίνας.
 • Άντληση υδάτων από εσωτερικούς, εξωτερικούς, ισόγειους και υπόγειους χώρους.
 • Διάγνωση βλαβών με τη χρήση κάμερας.
 • Μηνιαίες συντηρήσεις αποχετευτικών δικτύων και αγωγών.

Η Αποφραξεις Καισαριανη εξυπηρετεί:

 • πολυκατοικίες
 • καταστήματα
 • νοσοκομεία
 • ξενοδοχεία
 • εστιατόρια
 • δήμους και κοινότητες
 • δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους.
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ

Αποφραξεις Καισαριανη εξυπηρέτησή Περιοχών Κέντρου Αθήνας

[posts-by-tag tags = "Κέντρο"]

Υπηρεσίες αποφράξεων Καισαριανη

Για οποιοδήποτε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε σχετικά με τον δίκτυο σας, οι αποφρακτικές υπηρεσίες που παρέχουμε καλύπτουν όλο το εύρος των αποφράξεων για κάθε κτήριο. Από κατοικίες και επιχειρήσεις μέχρι δημόσιες υπηρεσίες ή συγκροτήματα γραφείων.

 • Αποφράξεις φρεατίων
 • Απόφραξη νεροχύτη
 • Απόφραξη υδρορροής
 • Απόφραξη κάθετης τουαλετών
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου
 • Καθαρισμός φρεατίων
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με κάμερα
 • Μηνιαίες συντηρήσεις

Αποφραξεις Καισαριανη κάθε είδους

Η φραγή του αποχετευτικού σας δικτύου μπορεί να συμβεί λόγω μιας πλειάδας λόγων όπως ελλειπή ή καθόλου τακτική συντήρηση της αποχέτευσης, λάθη και απροσεξία των ανθρώπων αλλά και λόγω εγγενούς προβλήματος του δικτύου. Τα ειδικευμένα και άρτια τεχνολογικά εξοπλισμένα συνεργεία μας έρχονται στο χώρο σας για να εκτιμήσουν άμεσα το μέγεθος του προβλήματος καθώς και το είδος του, ώστε να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν με τον καταλληλότερο τρόπο όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και με τον πιο άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο. Συστήματα υδροβολής, πιεστικά μηχανήματα, ατσάλινες, ρομποτικές κάμερες, ριζοκοπτικα, αντλίες υπερύψηλης πίεσης είναι μερικά από τα μηχανήματα που χρησιμοποιούμε. Με την πολύχρονη εμπειρία μας έχοντας πάνω από 40 χρόνια παρουσίας στον χώρο των αποφράξεων η εταιρία μας προσφέρει τις υπηρεσίες συντηρήσεων, καθαρισμών και αποφράξεων στην περιοχή Καισαριανής.

Οι ιδιοκτήτες ακινήτων έχουν σίγουρα πολλά στο κεφάλι τους όσον αφορά τη συντήρηση των οικιακών και των επαγγελματικών ακινήτων τους. Ωστόσο, ακόμη και οι πιο επιμελείς ιδιοκτήτες ακινήτων συχνά παραμελούν το σύστημα αποχέτευσης έως ότου να μη λειτουργεί σωστά. Ένα νεροχύτης γεμάτος νερό που δε φεύγει, μια τουαλέτα που δεν ξεπλένει καλά ή μια μπανιέρα / ντους που δεν αποστραγγίζεται σωστά μπορούν να οδηγήσουν σε πολύ χειρότερα προβλήματα από μια απλή ενόχληση.

ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΥΔΡΟΡΟΗ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ

ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΥΔΡΟΡΟΗ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ

Όταν ένας σωλήνας έχει φράξει, στην πραγματικότητα σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα με την αποχέτευση

Μπλοκαρίσματα προκαλούνται συχνά από την συσσώρευση σωματιδίων τροφίμων, μαλλιών, λιπών, σαπουνιών και άλλων συντριμμιών που τείνουν να απομακρύνονται από την αποχέτευση και να καταλήγουν στον αγωγό. Παρόλο που πολλοί ιδιοκτήτες ακινήτων μπαίνουν στον πειρασμό να χρησιμοποιήσουν ένα χημικό υγρό απόφραξης, που αγόρασαν από ένα κατάστημα, είναι μόνο μια προσωρινή λύση στην καλύτερη περίπτωση. Τα φράγματα δεν διαλύονται ή αφαιρούνται πλήρως και τείνουν να επανεμφανιστούν μάλλον γρήγορα. Οι χημικές ουσίες είναι γνωστό ότι προκαλούν περισσότερη ζημιά στους σωλήνες από το ίδιο το μπλοκάρισμα.

Ένα άλλο λάθος που κάνουν πολλοί ιδιοκτήτες ακινήτων είναι να χρησιμοποιήσουν διάφορα υδραυλικά εργαλεία με την ελπίδα ότι θα διορθώσει το πρόβλημα στην αποχέτευση. Όταν τα εργαλεία αυτά τίθενται στα χέρια ανθρώπων που δεν ξέρουν πώς να τα χρησιμοποιούν σωστά, συχνά προκαλούν περιττές βλάβες. Για παράδειγμα, τα εργαλεία μπορούν να σπάσουν, ή να σπάσουν κάποιο σωλήνα στην αποχέτευση. Μπορούν επίσης να καταστρέψουν τα υδραυλικά είδη.

Αποφραξεις Καισαριανη – 40 χρόνια δίπλα σας

Οι περισσότερες τουαλέτες και πολλοί νιπτήρες είναι κατασκευασμένοι από πορσελάνη, η οποία σπάει πολύ εύκολα. Ένας εμπειρογνώμονας αποχετευτικών εγκαταστάσεων, όπως η Αποφραξεις Καισαριανη, έχει 40 και πλέον χρόνια εμπειρίας στην άριστη παροχή υπηρεσιών, προκειμένου να αποκατασταθεί η λειτουργία της αποχέτευσης.

Η υδροβολή είναι μια μέθοδος που οι τεχνικοί της Αποφράξεις Καισαριανής χρησιμοποιούν όχι μόνο για να ξεβουλώσουν τις αποχετεύσεις, αλλά και για να κρατήσουν τους σωλήνες αποχέτευσης καθαρούς και απαλλαγμένους από συσσώρευση. Είναι επίσης μια διαδικασία προληπτικής συντήρησης που πρέπει να χρησιμοποιείται ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Αυτή η διαδικασία υψηλής τεχνολογίας ενσωματώνει τη χρήση νερού υψηλής πίεσης που ψεκάζεται στις σωληνώσεις μέσω ενός σημείου πρόσβασης. Το νερό κυριολεκτικά ξεπλένει κάθε συσσώρευση, μπλοκαρίσματα και ακαθαρσίες μέσα στον αγωγό της αποχέτευσης. Πρέπει να σημειωθεί ότι μόνο ένας εξειδικευμένος, έμπειρος και εκπαιδευμένος τεχνικός θα πρέπει να χειρίζεται ένα πιεστικό μηχάνημα υδροβολής. Η λανθασμένη ποσότητα της πίεσης του νερού μπορεί είτε να καταστρέψει τις σωληνώσεις, είτε να καταστεί αναποτελεσματική.

Καθαρισμοί αποχετεύσεων Καισαριανη

Πέρα από τις αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας για να προλάβουμε περαιτέρω προβλήματα, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση  ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Συντηρήσεις Καισαριανη

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ

Ένα συμβόλαιο συντήρησης στην περιοχή της Καισαριανής στα φρεάτια σας και σε όλο το αποχετευτικό δίκτυο θα σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα και πολύ περισσότερο κόπο και ταλαιπωρία. Ένα βουλωμένο φρεάτιο εκτός τα πάρα πολλά προβλήματα που δημιουργεί μπορεί να σας κοστίσει σε υπηρεσίες απόφραξης πολύ περισσότερα χρήματα από ένα συμβόλαιο συντήρησης που φροντίζει όλο το δίκτυο σας σε τακτική βάση και έχει πληρωθεί συνήθως για ένα ολόκληρο έτος. Η τακτική συντήρηση που παρέχουμε σε πολύ λογικές τιμές θα σας βοηθήσουν να μην βουλώσουν ποτέ τα φρεάτια σας και να διατηρήσουν το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση. Διατηρώντας το δίκτυο σας καθαρό, τα βουλώματα και οι άσχημες συνέπειες αυτών, όπως ή ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής περνάνε οριστικά στο παρελθόν.

 

Post a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Top