Pin It
Publisher Profile
Αποφραξεις » Αποφραξεις Κηφισια

Αποφραξεις Κηφισια

Αποφραξεις Κηφισια 210 68 52 718

Επικοινωνήστε μαζί μας για να λύσουμε κάθε σας απορία και βρεθούμε άμεσα δίπλα σας. 24 ώρες τη μέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.  Είμαστε πάντα έτοιμοι για την δική σας εξυπηρέτηση. Αποφραξεις Κηφισια

ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ

ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ

ΛΕΚΑΝΗ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΝΕΡΑ

ΛΕΚΑΝΗ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΝΕΡΑ

Η Αποφραξεις Κηφισια εργάζεται σκληρά για να διατηρεί τις τιμές μας χαμηλές, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε κάθε εργασία, κάθε φορά. Προσφέροντας λογικές τιμές και εξαιρετική εξυπηρέτηση, δημιουργήσαμε ένα σημαντικό όνομα στην περιοχή των βορείων προαστίων της Αθήνας. Οι πελάτες μας αναφέρουν συχνά ότι είναι ικανοποιημένοι. Τόσο με τα αποτελέσματα των υπηρεσιών των δικτύων της αποχέτευσης όσο και με τις χαμηλές τιμές μας. Γνωρίζουμε αυτό από τις πολλές συστάσεις πελατών που έχουμε δεχτεί όλα αυτά τα χρόνια. Στην πραγματικότητα, το 50% του πελατολογίου της επιχείρησής μας προέρχεται από συστάσεις.

ΡΙΖΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ

ΡΙΖΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ

Η Αποφράξεις Κηφισιά λειτουργεί εδώ και 4 δεκαετίες. Βασίζεται στην αρχή της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών και στην προσοχή των αναγκών του πελάτη. Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε μόνο την υψηλότερη ποιότητα τόσο των εργασιών όσο και των υπηρεσιών μας. Όλα αυτά τα χρόνια, η δυναμικότητα μας ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Αυτό οδήγησε την επιχείρησή μας σε επίπεδα που την κατατάσσουν μεταξύ των μεγαλυτέρων στον χώρο των αποχετεύσεων.

Αποφραξεις Κηφισια – Πάντα δίπλα σας

Οι βουλωμένες αποχετεύσεις είναι κοινά προβλήματα. Η Αποφράξεις Κηφισιά είναι εδώ για να σας βοηθήσει με την παροχή γρήγορων υπηρεσιών δικτύων αποχέτευσης. Καλέστε μας και κρατήστε τους αγωγούς αποχέτευσης ασφαλείς και καθαρούς. Κανείς δεν θέλει να ξοδέψει περισσότερα από ότι χρειάζεται για τα αποχετευτικά του δίκτυα. Οπότε φροντίστε να εκμεταλλευτείτε τις προσιτές μας τιμές.

Από τα υπολείμματα τροφών έως τα λίπη, τις τρίχες και άλλα, αν δεν είστε προσεκτικοί, τα μπλοκαρίσματα μπορούν εύκολα να σχηματιστούν μέσα στις αποχετεύσεις σας και να σταματήσουν τη ροή του νερού και τελικά να προκαλέσουν διαρροές και άλλα ζητήματα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι εμπειρογνώμονες τεχνικοί της Αποφραξεις Κηφισιά είναι στην ευχάριστη θέση να επισκεφτούν το σπίτι σας και να σας παράσχουν υπηρεσίες δικτύων αποχέτευσης υψηλής ποιότητας για να διατηρήσετε σωστά τους αγωγούς σας.

Αποφραξεις Κηφισια στα βόρεια προάστια

Θέλετε να μάθετε γιατί τόσοι πολλοί από τους γείτονές σας στα βόρεια προάστια και όχι μόνο εξαρτώνται από την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ για όλες τις ανάγκες τους σχετικά με τα συστήματα αποχέτευσης; ρωτήστε τους εκατοντάδες ικανοποιημένους πελάτες μας για να μάθετε γιατί οι ιδιοκτήτες ακινήτων της περιοχής συνεχίζουν να μας καλούν για υπηρεσίες αποχέτευσης.

Είστε σίγουροι για το αν το πρόβλημα της αποχέτευσης σας απαιτεί την επίσκεψη ενός από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας; Ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω κοινά προειδοποιητικά σημάδια και στη συνέχεια πάρτε μας τηλέφωνο:

 • Οι αποχετεύσεις σας αποστραγγίζουν αργά. Αν το νερό δεν αποχετεύεται τόσο γρήγορα όσο συνήθως από τους νεροχύτες, τις μπανιέρες, τις τουαλέτες ή τα ντους, καλέστε μας.
 • Αντίστροφη ροή νερού. Είναι σωστή η ροή του νερού από την αποχέτευση; Αν όχι, καλέστε μας αμέσως.
 • Φυσαλίδες στο νεροχύτη. Οι φυσαλίδες που εμφανίζονται στο νεροχύτη σας υποδεικνύουν ότι το νερό και ο αέρας παγιδεύονται από μία εμπλοκή στην αποχέτευσή σας.
 • Η λεκάνη της τουαλέτας σας δεν γεμίζει. Αν η τουαλέτα σας χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να γεμίσει (ή δεν γεμίζει καθόλου), τότε χρειάζεστε επαγγελματική υποστήριξη.

  ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ

  ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ

Γιατί να ανησυχείτε για το βούλωμα της αποχέτευσης;

Τα βουλώματα αποχέτευσης μπορεί να μην φαίνονται σαν μια μεγάλη υπόθεση. Όταν η πίεση του νερού αρχίζει να δημιουργεί ένταση στους σωλήνες και στα φρεάτια, μπορεί γρήγορα να οδηγήσει σε διαρροές ή ακόμα χειρότερα, σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Είμαστε πάντα έτοιμοι για να καλύψουμε τις ανάγκες σας σε προβλήματα αποχέτευσης. Οι υπηρεσίες της Αποφραξεις Κηφισια πραγματοποιούνται χρησιμοποιώντας ασφαλείς και αξιόπιστες μεθόδους που δεν θα βλάψουν περαιτέρω τους σωλήνες σας. Η ασφάλεια και η άνεσή σας έρχονται πάντα πρώτες, οπότε καλέστε μας σήμερα για να απολαύσετε την ηρεμία που σας αξίζει.

Από τους καλύτερα εκπαιδευμένους τεχνικούς έως και τα υψηλής ποιότητας μηχανήματα, ξεχωρίζουμε για την αξιοπιστία και το πιο σημαντικό για τους ικανοποιημένους πελάτες μας. Βασικός άξονας των εργασιών μας είναι οι καθαρισμοί, οι αποφράξεις και οι συντηρήσεις των αποχετεύσεων. Εξυπηρετούμε κάθε είδους οικήματα όπως σχολεία, οικίες, πολυκατοικίες, νοσοκομεία, καταστήματα, επιχειρήσεις, δημόσιες υπηρεσίες κ.α.

Πραγματικά νοιαζόμαστε για τα προβλήματα των πελατών μας

Δεσμευόμαστε να κάνουμε τα πάντα για την επίλυσή τους. Σας ευχαριστούμε για την επιλογή σας και σας το ανταποδίδουμε με σκληρή δουλειά και άριστη εξυπηρέτηση. Γιατί το συμφέρον των πελατών μας υπερισχύει. Μπορούμε και αντιμετωπίζουμε κάθε είδους ζήτημα που σχετίζεται με την αποχέτευση σας κι επειδή τα οικονομικά δεδομένα αλλάζουν και η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει κάθε πτυχή της καθημερινότητάς μας, στεκόμαστε δίπλα στους πελάτες μας και προσφέρουμε ιδιαίτερα προσιτές και ελκυστικές τιμές, γιατί εσείς είστε που μας στηρίζετε όλα αυτά τα χρόνια.

Επίσης παρέχουμε στους τεχνικούς μας συνεχή εκπαίδευση και κατάρτιση, για να διασφαλίσουμε ότι είναι απόλυτα ενημερωμένοι σύμφωνα με τις τελευταίες τεχνικές και μεθόδους που είναι διαθέσιμες στο χώρο των αποχετευτικών συστημάτων. Στηριζόμαστε στην απόλυτη ποιότητα κάθε προσφερόμενης εργασίας και στην άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Έχουμε δουλέψει πολύ και σκληρά για να αναπτύξουμε τη φήμη μας ως μια από τις καλύτερες εταιρείες υψηλής ποιότητας, δεσμευόμενοι απέναντι σας να σας παρέχουμε εργασίες με επαγγελματισμό και συνέπεια. Να είστε σίγουροι ότι η Αποφράξεις Κηφισιά θα καλύψει και θα ξεπεράσει όλες τις προσδοκίες και τις ανάγκες σας.

Δώστε ένα μόνιμο τέλος στο πρόβλημα τού καθαρισμού των σωληνώσεων και των αγωγών σας. Με τη μακρόχρονη εμπειρία μας δίνουμε λύση άμεσα και οικονομικά άλλα  πάνω από όλα αποτελεσματικά, με ένα σας τηλεφώνημα στο 210 68 52 718. Η σωστή λειτουργία της αποχέτευσης σημαίνει και την εύρυθμη καθημερινότητα του σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Για αποφράξεις αποχετεύσεων και σωληνώσεων, καλέστε την Αποφράξεις Κηφισιά.

 • Ξεβούλωμα φρεατίου
 • απόφραξη νεροχύτη κουζίνας
 • απόφραξη νιπτήρα μπάνιου
 • απόφραξη κάθετης υδρορροής
 • άντληση υδάτων
 • διάγνωση με κάμερα
 • απόφραξη σιφονιού
 • ξεβούλωμα μπανιέρας κ.α.

 

 

Αποφραξεις Κηφισια

Πραγματοποιούμε Αποφραξεις αποχετεύσεων και Έλεγχο αποχέτευσης με κάμερα στην περιοχή Κηφισιάς πάντα σε τιμές πραγματικά ασυναγώνιστες. Είμαστε μια τοπική επιχείρηση αποφράξεων στην περιοχή Κηφισιάς.

Αποφραξεις Κηφισιά, εξυπηρέτηση βορείων προαστίων

[posts-by-tag tags = “Βόρεια”]

Υπηρεσίες αποφράξεων Κηφισιά

Για οποιοδήποτε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε σχετικά με τον δίκτυο σας, οι αποφρακτικές υπηρεσίες που παρέχουμε καλύπτουν όλο το εύρος των αποφράξεων για κάθε κτήριο. Από κατοικίες και επιχειρήσεις μέχρι δημόσιες υπηρεσίες ή συγκροτήματα γραφείων.

 • Αποφράξεις φρεατίων
 • Απόφραξη νεροχύτη
 • Απόφραξη υδρορροής
 • Απόφραξη κάθετης τουαλετών
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου
 • Καθαρισμός φρεατίων
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με κάμερα
 • Μηνιαίες συντηρήσεις
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ

Αποφραξεις Κηφισια κάθε είδους

Η φραγή του αποχετευτικού σας δικτύου μπορεί να συμβεί λόγω μιας πλειάδας λόγων όπως ελλειπή ή καθόλου τακτική συντήρηση της αποχέτευσης, λάθη και απροσεξία των ανθρώπων αλλά και λόγω εγγενούς προβλήματος του δικτύου. Τα ειδικευμένα και άρτια τεχνολογικά εξοπλισμένα συνεργεία μας έρχονται στο χώρο σας για να εκτιμήσουν άμεσα το μέγεθος του προβλήματος καθώς και το είδος του, ώστε να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν με τον καταλληλότερο τρόπο όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και με τον πιο άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο. Συστήματα υδροβολής, πιεστικά μηχανήματα, ατσάλινες, ρομποτικές κάμερες, ριζοκοπτικα, αντλίες υπερύψηλης πίεσης είναι μερικά από τα μηχανήματα που χρησιμοποιούμε. Με την πολύχρονη εμπειρία μας έχοντας πάνω από 40 χρόνια παρουσίας στον χώρο των αποφράξεων η εταιρία μας προσφέρει τις υπηρεσίες συντηρήσεων, καθαρισμών και αποφράξεων στην περιοχή Κηφισιάς.

Καθαρισμοί αποχετεύσεων Κηφισια

Πέρα από τις αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας για να προλάβουμε περαιτέρω προβλήματα, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση  ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Συντηρήσεις Κηφισια

Η συχνότητα με την οποία πρέπει να γίνεται η συντήρηση είναι μηνιαία, εξαμηνιαία ή ετήσια και εξαρτάται από την κατάσταση του αποχετευτικού σας δικτύου , τη χρήση του (συχνότητα , όγκος λυμάτων και είδος λυμάτων), την παλαιότητα του και την κατασκευή του.

ΦΟΡΤΗΓΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ

Ένα συμβόλαιο συντήρησης στην περιοχή της Κηφισιάς στα φρεάτια σας και σε όλο το αποχετευτικό δίκτυο θα σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα και πολύ περισσότερο κόπο και ταλαιπωρία. Ένα βουλωμένο φρεάτιο εκτός τα πάρα πολλά προβλήματα που δημιουργεί μπορεί να σας κοστίσει σε υπηρεσίες απόφραξης πολύ περισσότερα χρήματα από ένα συμβόλαιο συντήρησης που φροντίζει όλο το δίκτυο σας σε τακτική βάση και έχει πληρωθεί συνήθως για ένα ολόκληρο έτος. Η τακτική συντήρηση που παρέχουμε σε πολύ λογικές τιμές θα σας βοηθήσουν να μην βουλώσουν ποτέ τα φρεάτια σας και να διατηρήσουν το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση. Διατηρώντας το δίκτυο σας καθαρό, τα βουλώματα και οι άσχημες συνέπειες αυτών, όπως ή ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής περνάνε οριστικά στο παρελθόν.

2 Σχόλια

Trackback  •  Comments RSS

Sites That Link to this Post

 1. Αποφραξεις Κηφισια 210 68 52 718 – αποφραξεισ.net : αποφραξεισ.net | Αποφραξεις Κηφισια | Apofraxeis Kifisia | 24 Νοεμβρίου 2018
 2. Αποφραξεις Κηφισια 210 68 52 718 – Αποφράξεις Κηφισιά : αποφραξεισ.net – Αποφράξεις Απολυμάνσεις Κηφισιά | 4 Μαρτίου 2019

  Post a Reply

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Top