Pin It
Publisher Profile
Αποφραξεις » Αποφραξεις Κορυδαλλος

Αποφραξεις Κορυδαλλος

Αποφραξεις Κορυδαλλος 6932 86 22 93

ΡΙΖΑ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

ΡΙΖΑ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

Η Αποφράξεις Κορυδαλλός έχει καταξιωθεί εδώ και 40 χρόνια ως την πλέον αξιόπιστη και αποτελεσματική στον τομέα των αποχετεύσεων, μέσω των καθαρισμών, των συντηρήσεων και των αποφράξεων στα δίκτυα των αποχετευτικών συστημάτων. Δημιουργεί για εσάς, όλες τις προϋποθέσεις για πλήρεις και αποτελεσματικές υπηρεσίες υψηλών απαιτήσεων. Δεν έχετε παρά να μας καλέσετε και άμεσα θα είμαστε στον χώρο σας.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

Για να διασφαλίσετε ότι η βουλωμένη αποχέτευση σας θα διαγνωστεί, θα ξεβουλώσει και, αν χρειαστεί, θα καθαριστεί γρήγορα, χρησιμοποιούμε την πιο σύγχρονη τεχνολογία. Η Αποφραξεις Κορυδαλλος παραμένει στην κορυφή όλων των τεχνολογικών εξελίξεων για να εγγυηθεί στους πελάτες μας γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση. Δεν υπάρχει ζήτημα σωληνώσεων πολύ μεγάλο ή μικρό για την ομάδα μας. Διαχειριζόμαστε όλες τις αποχετεύσεις, εφαρμόζοντας τη διαδικασία επιθεώρησης με κάμερα διάγνωσης. Καλέστε μας σήμερα για περισσότερες πληροφορίες.

Είμαστε ειδικοί στο χώρο των αποχετευτικών δικτύων και μπορούμε να αναλάβουμε κάθε μορφής πρόβλημα όπως:

 • βουλωμένες υδρορροές και φρεάτια
 • βουλωμένους νεροχύτες και νιπτήρες
 • υπερχειλίσεις
 • εμφάνιση ριζών δέντρων στο εσωτερικό των σωλήνων κλπ.

Διαθέτουμε την κατάρτιση, τις γνώσεις και την πείρα που έχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια και οι τεχνικοί μας είναι άρτια καταρτισμένοι καθώς η Αποφράξεις Κορυδαλλός τους παρέχει εκπαίδευση μέσω ειδικών σεμιναρίων και προγραμμάτων που διοργανώνει με δικά της πάντα έξοδα.

Ενημερωνόμαστε συνεχώς για όλες τις σύγχρονες μεθόδους στον τομέα των αποχετεύσεων. Ανανεώνουμε τον τεχνολογικό εξοπλισμό μας, ώστε να είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά από τους υπόλοιπους.

Η Αποφράξεις Κορυδαλλός ιδρύθηκε τη δεκαετία του 1970

Όλα αυτά τα χρόνια προσφέρει τις υπηρεσίες καθαρισμών και συντηρήσεων αποχετεύσεων και αποφράξεων στον Κορυδαλλό και σε ολόκληρη την περιοχή των προαστίων του Πειραιά και είναι η πρώτη σας επιλογή για την λύση σε κάθε πρόβλημα που εμφανίζεται στο δίκτυο του αποχετευτικού σας συστήματος.

ΛΕΚΑΝΗ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΝΕΡΑ

ΛΕΚΑΝΗ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΝΕΡΑ

Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας και η πολύτιμη πείρα που έχουμε αποκτήσει με την πάροδο όλων αυτών των 40 και πλέον ετών, εξασφαλίζουν για εσάς εγγυημένα αποτελέσματα. Με το που θα ολοκληρώσουμε μία εργασία, θα σας παρέχουμε προτάσεις, ώστε να αποφύγετε αντίστοιχα μελλοντικά προβλήματα. Χρησιμοποιούμε υψηλών προδιαγραφών εξοπλισμό, που μας δίνει τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε υπηρεσίες όπως:

 • αποφράξεις παντός είδους
 • τακτικές συντηρήσεις των φρεατίων και υδρορροών
 • επαγγελματικούς καθαρισμούς των σωληνώσεων της αποχέτευσης
 • διάγνωση με ειδική, ψηφιακή κάμερα για έλεγχο και εντοπισμό προβλημάτων της αποχέτευσης
 • χρήση ριζοκοπτικών μηχανημάτων και μηχανημάτων υδροβολής, με υψηλή πίεση νερού που προσφέρονται στις καλύτερες τιμές της αγοράς, άμεσα και γρήγορα.

Η Αποφράξεις Κορυδαλλός διαθέτει πείρα και γνώσεις

Αντιμετωπίζει με επιτυχία κάθε πρόβλημα με την αποχέτευση σας, χωρίς ταλαιπωρίες και επιπλέον κόστη Αποτελούμε την πιο αξιόπιστη λύση στο χώρο των αποχετεύσεων για εγγυημένα και οριστικά αποτελέσματα και οι ευχαριστημένοι πελάτες μας, προτιμούν την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ για καθετί δυσάρεστο ή ύποπτο που εμφανίζεται στα αποχετευτικά τους συστήματα.

Όλες οι υπηρεσίες μας είναι προσαρμοσμένες αποκλειστικά στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών μας και διακρίνονται για την υψηλή ποιότητά τους, τις ελκυστικές τιμές τους, την αποτελεσματικότητα και τον άμεσο χρόνο εφαρμογής τους.

Δεν έχουμε συναντήσει όλα αυτά τα χρόνια πρόβλημα στα αποχετευτικά δίκτυα που να μην ήμασταν σε θέση να το λύσουμε με απόλυτη επιτυχία. Δε θα φύγουμε ποτέ από το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο, αν πρώτα δε θα σας έχουμε απαλλάξει από τους μπελάδες και τους πονοκεφάλους που σας έχει προκαλέσει το πρόβλημα.

ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΥΔΡΟΡΟΗ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΥΔΡΟΡΟΗ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

Οι εκπρόσωποι του τηλεφωνικού μας κέντρου είναι πάντα στη διάθεσή σας και πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν. Θα σας παρέχουν όποια πληροφορία χρειαστείτε και θα σας λύσουν κάθε σας απορία. Θα προσδιορίσουν το πρόβλημα που αντιμετωπίζεται και θα σας προτείνουν την πιο συμφέρουσα και κατάλληλη λύση του. Πολύ γρήγορα θα σας έχουν φέρει σε επαφή με ένα από τα έμπειρα και εξειδικευμένα τεχνικά συνεργεία σας, που άμεσα θα βρίσκονται στο χώρο σας και θα αντιμετωπίσουν τη δυσάρεστη κατάσταση με τον καλύτερο τρόπο. Η Αποφράξεις Κορυδαλλός είναι πάντα στο πλευρό σας για εγγυημένα και σίγουρα αποτελέσματα.

ΡΙΖΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

ΡΙΖΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας για να λύσουμε κάθε σας απορία

Θα βρεθούμε άμεσα δίπλα σας. 24 ώρες τη μέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.  Είμαστε πάντα έτοιμοι για την δική σας εξυπηρέτηση.

Δώστε ένα μόνιμο τέλος στο πρόβλημα τού καθαρισμού των σωληνώσεων και των αγωγών σας. Με τη μακρόχρονη εμπειρία μας δίνουμε λύση άμεσα και οικονομικά άλλα  πάνω από όλα αποτελεσματικά, με ένα σας τηλεφώνημα στο 6932862293. Η σωστή λειτουργία της αποχέτευσης σημαίνει και την εύρυθμη καθημερινότητα του σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Για αποφράξεις αποχετεύσεων και σωληνώσεων, καλέστε την Αποφράξεις Κορυδαλλός.

 • Ξεβούλωμα φρεατίου
 • απόφραξη νεροχύτη κουζίνας
 • απόφραξη νιπτήρα μπάνιου
 • απόφραξη κάθετης υδρορροής
 • άντληση υδάτων
 • διάγνωση με κάμερα
 • απόφραξη σιφονιού
 • ξεβούλωμα μπανιέρας κ.α.

Πραγματοποιούμε Αποφραξειςκαθαρισμούς αποχετεύσεων και Έλεγχο αποχέτευσης με κάμερα στην περιοχή Κορυδαλλού σε τιμές πραγματικά ασυναγώνιστες. Είμαστε μια τοπική επιχείρηση αποφράξεων στην περιοχή Κορυδαλλού.

Αποφραξεις Κορυδαλλού και σε όλη την Αττική, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο!

Εφαρμόζουμε πάντα τις πιο σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές απόφραξηςκαθαρισμού αποχέτευσηςάντληση υδάτων. Οι τεχνικοί μας εκπαιδεύονται άρτια αποκλειστικά από εμάς και η πολύτιμη εμπειρία και πείρα που πλέον έχουν αποκτήσει τους επιτρέπει την αποτελεσματική αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Η απόφραξη των αγωγών και φρεατίων είναι μια διαδικασία που απαιτεί υπευθυνότητα, γνώσεις, εξειδίκευση και κυρίως ενδελεχή μελέτη και σχεδιασμό σε κάθε εφαρμογή στην περιοχή Κορυδαλλού. Η εταιρία μας διαθέτει αυτοκινούμενα συνεργεία εξοπλισμένα με άριστο μηχανολογικό εξοπλισμό και επανδρωμένα με τεχνικούς που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Οι τεχνικές εργασίες γίνονται από ειδικευμένο προσωπικό με ειδικά μέσα. Apofraxeis Korydallos

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

Αποφραξεις Κορυδαλλός, εξυπηρέτηση περιοχών Πειραιά

[posts-by-tag tags = “Πειραιά”]

Υπηρεσίες Αποφράξεων Κορυδαλλος

Για οποιοδήποτε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε σχετικά με τον δίκτυο σας, οι αποφρακτικές υπηρεσίες που παρέχουμε καλύπτουν όλο το εύρος των αποφράξεων για κάθε κτήριο. Από κατοικίες και επιχειρήσεις μέχρι δημόσιες υπηρεσίες ή συγκροτήματα γραφείων.

 • Αποφράξεις φρεατίων
 • Απόφραξη νεροχύτη
 • Απόφραξη υδρορροής
 • Απόφραξη κάθετης τουαλετών
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου
 • Καθαρισμός φρεατίων
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με κάμερα
 • Μηνιαίες συντηρήσεις

Αποφραξεις Κορυδαλλος κάθε είδους

Η φραγή του αποχετευτικού σας δικτύου μπορεί να συμβεί λόγω μιας πλειάδας λόγων όπως ελλειπή ή καθόλου τακτική συντήρηση της αποχέτευσης, λάθη και απροσεξία των ανθρώπων αλλά και λόγω εγγενούς προβλήματος του δικτύου. Τα ειδικευμένα και άρτια τεχνολογικά εξοπλισμένα συνεργεία μας έρχονται στο χώρο σας για να εκτιμήσουν άμεσα το μέγεθος του προβλήματος καθώς και το είδος του, ώστε να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν με τον καταλληλότερο τρόπο όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και με τον πιο άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο. Συστήματα υδροβολής, πιεστικά μηχανήματα, ατσάλινες, ρομποτικές κάμερες, ριζοκοπτικα, αντλίες υπερύψηλης πίεσης είναι μερικά από τα μηχανήματα που χρησιμοποιούμε. Με την πολύχρονη εμπειρία μας έχοντας πάνω από 40 χρόνια παρουσίας στον χώρο των αποφράξεων η εταιρία μας προσφέρει τις υπηρεσίες συντηρήσεων, καθαρισμών και αποφράξεων στην περιοχή Κορυδαλλού

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

Καθαρισμοί αποχετεύσεων Κορυδαλλος

Πέρα από τις αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας για να προλάβουμε περαιτέρω προβλήματα, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση. Ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Διάφορα είδη υλικών και αντικειμένων μπορούν να συσσωρευτούν στις αποχετεύσεις με την πάροδο του χρόνου: μαλλιά, λίπη, τρόφιμα και άλλα αντικείμενα. Ο καθαρισμός των αποχετεύσεών σας τακτικά μπορεί να βοηθήσει στην αποφυγή βλάβης στους σωλήνες σας και σοβαρών καταστάσεων των εγκαταστάσεων σας. Είτε έχετε φραγμένο νιπτήρα, ή υπερχειλισμένη τουαλέτα, είτε το νερό αποστραγγίζεται αργά, καλέστε την Αποφράξεις Κορυδαλλός. Μπορούμε να παρέχουμε άμεσες και επαγγελματικές υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης, συμπεριλαμβανομένης και της τακτικής, προληπτικής συντήρησης. Ως μία από τις κορυφαίες εταιρίες υπηρεσιών αποχετευτικών δικτύων στον Πειραιά και τη δυτική Αττική, η έμπειρη τεχνική ομάδα μας σας παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες με προσωπική επαφή.

Μπορούμε να καθαρίσουμε οποιοδήποτε είδος αποχέτευσης, συμπεριλαμβανομένων:

 • νεροχύτη κουζινας
 • νιπτήρα μπάνιου
 • ντους
 • τουαλέτας
 • δαπέδων κ.λπ.

Για μερικά δευτερεύοντα φράγματα, πολλές φορές νομίζετε ότι μπορείτε να καθαρίσετε μόνοι σας την αποχέτευση χρησιμοποιώντας ένα υγρό καθαρισμού απόφραξης. Αλλά όταν έχετε σκληρότερα βουλώματα δεν μπορείτε να χειριστείτε μόνοι σας. Είναι καλύτερο να καλέσετε μια ομάδα επαγγελματιών για να πετύχετε τη δουλειά γρήγορα και αποτελεσματικά.

Μπορεί να χρειαστείτε επαγγελματικό καθαρισμό αποχέτευσης εάν:

 • Το νερό απομακρύνεται πολύ αργά. Μπορεί να υπάρχουν παγιδευμένα υπολείμματα που πρέπει να καθαρίζονται επαγγελματικά.
 • Δυσάρεστες μυρωδιές που προέρχονται από τις αποχετεύσεις. Όταν η οσμή προέρχεται από τις αποχετεύσεις, συνιστάται καθαρισμός για την απομάκρυνση των αποβλήτων που μπορεί να κολλήσουν στη δική σας αποχέτευση.
 • Το νερό δημιουργεί μπλοκαρίσματα. Εάν οι αποχετεύσεις αυτές δεν καθαρίζονται αμέσως, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε πλημμύρες και σε περίπτωση ανάγκης στα αποχετευτικά δίκτυα.
 • Πολλά και επίμονα φράγματα εμφανίζονται. Μπορεί να υπάρχει ένα υποκείμενο πρόβλημα ή ένα επίμονο βούλωμα που εμποδίζει το νερό να ρέει σωστά.

Κλήση για υπηρεσία εμπειρογνωμόνων τεχνικών της Αποφραξεις Κορυδαλλος.

ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΥΔΡΟΡΟΗ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΥΔΡΟΡΟΗ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

Μπορούμε να φροντίσουμε για όλες τις οικιακές ή επαγγελματικές σας ανάγκες καθαρισμού αποχέτευσης, συμπεριλαμβανομένων των προγραμματισμένων και των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης. Καλέστε σήμερα την Αποφράξεις Κορυδαλλού για να λάβετε μια εκτίμηση.

Συντηρήσεις Κορυδαλλος

Η συχνότητα με την οποία πρέπει να γίνεται η συντήρηση είναι μηνιαία, εξαμηνιαία ή ετήσια και εξαρτάται από την κατάσταση του αποχετευτικού σας δικτύου , τη χρήση του (συχνότητα , όγκος λυμάτων και είδος λυμάτων), την παλαιότητα του και την κατασκευή του.

Ένα συμβόλαιο συντήρησης στην περιοχή του Κορυδαλλού στα φρεάτια σας και σε όλο το αποχετευτικό δίκτυο θα σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα και πολύ περισσότερο κόπο και ταλαιπωρία. Ένα βουλωμένο φρεάτιο εκτός τα πάρα πολλά προβλήματα που δημιουργεί μπορεί να σας κοστίσει σε υπηρεσίες απόφραξης πολύ περισσότερα χρήματα από ένα συμβόλαιο συντήρησης που φροντίζει όλο το δίκτυο σας σε τακτική βάση και έχει πληρωθεί συνήθως για ένα ολόκληρο έτος. Η τακτική συντήρηση που παρέχουμε σε πολύ λογικές τιμές θα σας βοηθήσουν να μην βουλώσουν ποτέ τα φρεάτια σας και να διατηρήσουν το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση. Διατηρώντας το δίκτυο σας καθαρό, τα βουλώματα και οι άσχημες συνέπειες αυτών, όπως ή ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής περνάνε οριστικά στο παρελθόν.

ΦΟΡΤΗΓΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

Διάγνωση με κάμερα Κορυδαλλός

Με τις αποχετεύσεις να βουλώνουν, είναι σχεδόν πάντα απαραίτητο να βρεθεί το σύμπτωμα και η αιτία, ώστε να αποφευχθεί η επανεμφάνιση.

Η Αποφράξεις Κορυδαλλός χρησιμοποιεί την κάμερα επιθεώρησης για να εξετάσει τις βουλωμένες αποχετεύσεις. Αυτό μας επιτρέπει να προσδιορίσουμε με ακρίβεια την αιτία, να αξιολογήσουμε τη συνολική κατάσταση και να προτείνουμε τα κατάλληλα διορθωτικά μέτρα. Τα μπλοκαρίσματα και οι διαρροές συχνά προκαλούνται όταν ένα τμήμα του σωλήνα έχει σπάσει (συχνά από τις ρίζες των δέντρων, τη μετατόπιση του εδάφους) και μόνο με τον έλεγχο της κάμερας μπορεί η αιτία να εντοπιστεί και να λυθεί οριστικά το πρόβλημα.

Η χρήση της κάμερας διάγνωσης μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να έχει!

 

Post a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Top