Pin It
Publisher Profile
Αποφραξεις » Αποφραξεις Λαυριο

Αποφραξεις Λαυριο

Αποφραξεις Λαυριο 2299 0 48776

Επικοινωνήστε μαζί μας για να λύσουμε κάθε σας απορία και βρεθούμε άμεσα δίπλα σας. 24 ώρες τη μέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.  Είμαστε πάντα έτοιμοι για την δική σας εξυπηρέτηση. Αποφραξεις Λαυριο

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ

ΣΩΛΗΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΡΙΖΕΣ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ

ΣΩΛΗΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΡΙΖΕΣ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ

Εδώ, στην Αποφραξεις Λαυριο, εργαζόμαστε σκληρά για να διασφαλίσουμε ότι οι υπηρεσίες μας για τον καθαρισμό των δικτύων των αποχετεύσεων είναι οι καλύτερες του κλάδου. Η ομάδα εμπειρογνωμόνων μας είναι εξειδικευμένοι επαγγελματίες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούμε γρήγορα και εύκολα να διαγνώσουμε τα περισσότερα αποχετευτικά προβλήματα. Για προβλήματα που είναι πιο δύσκολο να αποτυπωθούν, έχουμε μια μεγάλη ποικιλία τεχνολογιών, συμπεριλαμβανομένων των ειδικών καμερών διάγνωσης, που βοηθούν στην ανακάλυψη της πηγής του μπλοκαρίσματος.

Στα Ανατολικά Προάστια εδώ και πολλά χρόνια αναλαμβάνουμε αποφράξεις αποχετεύσεων και σωληνώσεων. Για αυτό καλέστε την Αποφράξεις Λαύριο.

 • Ξεβούλωμα φρεατίου
 • απόφραξη νεροχύτη κουζίνας
 • απόφραξη νιπτήρα μπάνιου
 • απόφραξη κάθετης υδρορροής
 • άντληση υδάτων
 • διάγνωση με κάμερα
 • απόφραξη σιφονιού
 • ξεβούλωμα μπανιέρας κ.α.

Αποφραξεις Λαυριο – 24ωρη εξυπηρέτηση

Είτε είστε ιδιοκτήτης μιας μεγάλης ή μικρής επιχείρησης ή ενός σπιτιού, πρέπει το σύστημα του αποχετευτικού σας δικτύου να λειτουργεί σωστά. Εάν είστε επιχείρηση, η επίδραση της κακής λειτουργίας (ή ακόμη χειρότερα, της μη λειτουργίας) της αποχέτευσης μπορεί να είναι δυνητικά καταστροφική με ένα μεγάλο αρνητικό αντίκτυπο στους πελάτες σας, το προσωπικό σας και το εργασιακό σας περιβάλλον.

Αν το αποτέλεσμα δεν είναι εγγυημένο, τα προβλήματα σας θα πολλαπλασιαστούν. Η λύση για να εξασφαλίσετε ότι όλα δουλεύουν ιδανικά στις αποχετεύσεις σας είναι να έχετε ένα εγγυημένο συμβόλαιο συντήρησης με την Αποφράξεις Λαύριο το οποίο περιλαμβάνει και μια 24ωρη κάλυψη έκτακτης ανάγκης. Θα προσαρμόσουμε μια σύμβαση ανάλογα με τις απαιτήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Θα σας απαλλάξει από τις καθημερινές σας ταλαιπωρίες. Ταυτόχρονα σας παρέχουμε κι ένα ευρύ φάσμα άλλων πρόσθετων υπηρεσιών..

Πρόκειται για μια συμφωνία μεταξύ του πελάτη και και της Αποφράξεις Λαύριο που θα σας διασφαλίσει ότι το σύστημα αποχέτευσης θα λειτουργεί αποτελεσματικά. Επιπλέον υπηρεσίες μπορούν να συμπεριληφθούν κατόπιν αιτήματος του πελάτη.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΑΥΡΙΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΑΥΡΙΟ

Τα κύρια χαρακτηριστικά της σύμβασης συντήρησης είναι:

 • Προσαρμοσμένες στις ανάγκες του πελάτη και κυμαίνονται από μία επίσκεψη ετησίως έως όσες χρειάζεστε.
 • Περιλαμβάνει κάλυψη έκτακτης ανάγκης
 • Μπορεί να καλυφθεί ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, ή να προστεθούν επιπλέον υπηρεσίες αν χρειαστεί σε προνομιακές τιμές.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία μπορεί να έχετε ή πληροφορία χρειάζεστε κι εμείς είμαστε στη διάθεσή σας. Να είστε σίγουροι πως οποιαδήποτε έρευνα αγοράς και αν κάνετε, για θέματα αποχετεύσεων, θα καταλήξετε σίγουρα στην Αποφράξεις Λαύριο,την πιο αξιόπιστη εταιρία στο χώρο των αποχετεύσεων.

Είμαστε στη διάθεση σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα, γρήγορα και αποτελεσματικά. Για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε καθημερινά στο δίκτυο της αποχέτευσης σας, στο σημείο και την ακριβή ώρα που θα μας υποδείξετε. Το τηλεφωνικό και το τεχνικό μας τμήμα είναι διαθέσιμα όλο το 24ωρο, όλες τις μέρες του χρόνου, ακόμα και Κυριακές και αργίες.

Δώστε ένα μόνιμο τέλος στο πρόβλημα τού καθαρισμού των σωληνώσεων και των αγωγών σας. Με τη μακρόχρονη εμπειρία μας δίνουμε λύση άμεσα και οικονομικά άλλα  πάνω από όλα αποτελεσματικά, με ένα σας τηλεφώνημα στο 2299 0 48 776.

 

Αποφραξεις Λαυριο

Πραγματοποιούμε Αποφραξειςκαθαρισμούς αποχετεύσεων και Έλεγχο αποχέτευσης με κάμερα στην περιοχή Λαυρίου σε τιμές πραγματικά ασυναγώνιστες. Είμαστε μια τοπική επιχείρηση αποφράξεων στην περιοχή Λαυρίου.

Αποφραξεις Λαυριο και σε όλη την Αττική  -24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο!

Εφαρμόζουμε πάντα τις πιο σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές απόφραξηςκαθαρισμού αποχέτευσηςάντληση υδάτων. Οι τεχνικοί μας εκπαιδεύονται άρτια αποκλειστικά από εμάς. Η πολύτιμη εμπειρία, που πλέον έχουν αποκτήσει τους επιτρέπει την αποτελεσματική αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Η απόφραξη των αγωγών και φρεατίων είναι μια διαδικασία που απαιτεί υπευθυνότητα, γνώσεις, εξειδίκευση και κυρίως ενδελεχή μελέτη και σχεδιασμό σε κάθε εφαρμογή στην περιοχή Λαύριο.Η εταιρία μας διαθέτει αυτοκινούμενα συνεργεία εξοπλισμένα με άριστο μηχανολογικό εξοπλισμό και επανδρωμένα με τεχνικούς που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Οι τεχνικές εργασίες γίνονται από ειδικευμένο προσωπικό με ειδικά μέσα. Αποφράξεις Λαύριο

Αποφραξεις Λαυριο – εξυπηρέτηση ανατολικών προαστίων

[posts-by-tag tags = “Ανατολικά”]

Υπηρεσίες αποφράξεων Λαυριο

 • Αποφράξεις φρεατίων
 • Απόφραξη νεροχύτη
 • Απόφραξη υδρορροής
 • Απόφραξη κάθετης τουαλετών
 • Απόφραξη σιφωνιού μπάνιου
 • Καθαρισμός φρεατίων
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με κάμερα
 • Μηνιαίες συντηρήσεις
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΑΥΡΙΟ

Αποφραξεις Λαυριο κάθε είδους

Η φραγή του αποχετευτικού σας δικτύου μπορεί να συμβεί λόγω μιας πλειάδας λόγων όπως ελλειπή ή καθόλου τακτική συντήρηση της αποχέτευσης, λάθη και απροσεξία των ανθρώπων αλλά και λόγω εγγενούς προβλήματος του δικτύου. Τα ειδικευμένα και άρτια τεχνολογικά εξοπλισμένα συνεργεία μας έρχονται στο χώρο σας για να εκτιμήσουν άμεσα το μέγεθος του προβλήματος καθώς και το είδος του, ώστε να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν με τον καταλληλότερο τρόπο όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και με τον πιο άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο.

 • Συστήματα υδροβολής
 • πιεστικά μηχανήματα
 • ρομποτικές κάμερες
 • ριζοκοπτικα
 • αντλίες υπερύψηλης πίεσης είναι μερικά από τα μηχανήματα που χρησιμοποιούμε.

Με την πολύχρονη εμπειρία μας έχοντας πάνω από 40 χρόνια παρουσίας στον χώρο των αποφράξεων η εταιρία μας προσφέρει τις υπηρεσίες συντηρήσεων, καθαρισμών και αποφράξεων στην περιοχή Λαυρίου.

Αποχετευτικό δίκτυο στο Λαύριο

Αποχετευτικό δίκτυο στο Λαύριο

Καθαρισμοί αποχετεύσεων – Αποφραξεις Λαυριο

Πέρα από τις αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας για να προλάβουμε περαιτέρω προβλήματα, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση  ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Συντηρήσεις Λαυριο

Η συχνότητα με την οποία πρέπει να γίνεται η συντήρηση είναι μηνιαία, εξαμηνιαία ή ετήσια.  Εξαρτάται από:

 • την κατάσταση του αποχετευτικού σας δικτύου 
 • τη χρήση του (συχνότητα , όγκος λυμάτων και είδος λυμάτων)
 • την παλαιότητα του
 • και την κατασκευή του
ΦΟΡΤΗΓΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ - Αποφράξεις Λαύριο

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΑΥΡΙΟ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ

Ένα συμβόλαιο συντήρησης στην περιοχή του Λαυρίου στα φρεάτια σας και σε όλο το αποχετευτικό δίκτυο θα σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα και πολύ περισσότερο κόπο και ταλαιπωρία. Ένα βουλωμένο φρεάτιο εκτός τα πάρα πολλά προβλήματα που δημιουργεί μπορεί να σας κοστίσει σε υπηρεσίες απόφραξης πολύ περισσότερα χρήματα από ένα συμβόλαιο συντήρησης που φροντίζει όλο το δίκτυο σας σε τακτική βάση και έχει πληρωθεί συνήθως για ένα ολόκληρο έτος. Η τακτική συντήρηση που παρέχουμε σε πολύ λογικές τιμές θα σας βοηθήσουν να μην βουλώσουν ποτέ τα φρεάτια σας και να διατηρήσουν το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση. Διατηρώντας το δίκτυο σας καθαρό, τα βουλώματα και οι άσχημες συνέπειες αυτών, όπως ή ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής περνάνε οριστικά στο παρελθόν.

Διάγνωση με κάμερα στο Λαύριο

Η επιθεώρηση της αποχετευτικής γραμμής με διαγνωστική κάμερα της Αποφράξεις Λαυριο περιλαμβάνει την τοποθέτηση μιας ειδικής, ψηφιακής κάμερας στους αγωγούς της αποχέτευσης για να μας δείξει αν και πόση συσσώρευση υπάρχει και εάν υπάρχουν παρεμβολές από ρίζες δέντρου. Η έγχρωμη κάμερα υψηλής ευκρίνειας έχει έναν πομπό για να καθορίσει ακριβώς πού είναι το πρόβλημα, έτσι ώστε να μπορεί να μειώσει δραστικά το χρόνο που θα ξοδεύατε για να αποφράξετε την αποχέτευσή σας.

Αυτές οι επιθεωρήσεις αποχέτευσης μπορούν να βρουν και άλλα προβλήματα, όπως σπασμένους ή ραγισμένους σωλήνες ή κατασκευαστικά ελαττώματα. Μόλις οι επαγγελματίες τεχνικοί της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΑΥΡΙΟ ολοκληρώνουν τον έλεγχο με κάμερα στα δίκτυα της αποχέτευσης, θα μπορείτε να καθαρίσετε με περισσότερη ευκολία και αποτελεσματικότητα τα φρεάτια και τους σωλήνες των εγκαταστάσεών σας, εξοικονομώντας έτσι χρόνο και χρήμα.

Post a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Top