Pin It
Publisher Profile
Αποφραξεις » Αποφραξεις Λουτσα

Αποφραξεις Λουτσα

Αποφραξεις Λουτσα 2299 0 48 776

H Αποφραξεις Λουτσα στοχεύει στην παροχή αξιόπιστης και αποτελεσματικής εξυπηρέτησης για καθαρισμούς, αποφράξεις και συντηρήσεις των αποχετευτικών συστημάτων και τη διασφάλιση ότι τυχόν προβλήματα που συμβαίνουν με το σύστημα αποχέτευσης αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά και χωρίς περιττή καθυστέρηση.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ

ΚΑΘΑΡΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΟΥΤΣΑ

ΚΑΘΑΡΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΟΥΤΣΑ

Η Αποφραξεις Λουτσα είναι η πλήρης εταιρεία εξειδικευμένου καθαρισμού αποχετεύσεων. Είτε χρειάζεστε οικιακές, επαγγελματικές ή βιομηχανικές υπηρεσίες καθαρισμού, μπορούμε να βοηθήσουμε. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

 • Καθαρισμό αποχέτευσης
 • Έλεγχο και διάγνωση των σωληνώσεων με κάμερα
 • Τακτική, προληπτική συντήρηση
 • Αποφράξεις παντός τύπου κλπ

Το σύστημα σωλήνων που χρησιμοποιούνται για τη συλλογή και μεταφορά υγρών αποβλήτων, λυμάτων για επεξεργασία και απόρριψη ονομάζεται σύστημα αποχέτευσης.

Υπάρχουν τρεις τύποι συστημάτων αποχέτευσης:

Οι αποχετευτικοί αγωγοί – μεταφέρουν απόβλητα ύδατα, για παράδειγμα απόβλητα από τουαλέτες και από υδραυλικές εγκαταστάσεις.
Οι σωλήνες ομβρίων υδάτων και οι υπόνομοι – μεταφέρουν βρόχινα νερά από ρέματα, πλακόστρωτα, πεζοδρόμια και δρόμους και γενικά ρέουν σε ρέματα, ποτάμια κλπ
Συνδυασμένες αποχετεύσεις – αυτό είναι ένα σύστημα μεμονωμένων σωληνώσεων που μεταφέρει τόσο τα λύματα όσο και τα ύδατα σε μονάδες επεξεργασίας λυμάτων, τα οποία βρίσκονται συχνά στα παλαιότερα συστήματα του κέντρου της πόλης και δεν κατασκευάζονται πλέον.
Αποτελεί αδίκημα η εκκένωση των αποβλήτων σε αποχετευτικό δίκτυο που προορίζεται για ύδατα σε αποχετευτικό δίκτυο που προορίζεται για λύματα.

Όλα τα νέα συστήματα αποχέτευσης πρέπει να σχεδιάζονται σε χωριστά συστήματα αποχέτευσης και υπονόμων.

Οι αποχετευτικοί αγωγοί μεταφέρουν τόσο οικιακά όσο και βιομηχανικά λύματα στα εργοστάσια επεξεργασίας λυμάτων, όπου υφίστανται επεξεργασία και απομακρύνονται με ασφάλεια ώστε να πληρούν τις νομικές απαιτήσεις.

Μετά την επεξεργασία, τα καθαρισμένα νερά πηγαίνουν σε κοντινά ρέματα ή στη θάλασσα και πρέπει να πληρούν τις νομικές προϋποθέσεις που ορίζει η Υπηρεσία Περιβάλλοντος.

Η ιλύς καθαρισμού λυμάτων που παράγεται ως υποπροϊόν της διαδικασίας επεξεργασίας λυμάτων επεξεργάζεται περαιτέρω και απορρίπτεται μέσω της αποτέφρωσης και του χώρου υγειονομικής ταφής, και πάλι για να ικανοποιήσει τις νομικές απαιτήσεις και την έγκριση της αρμόδιας υπηρεσίας.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗ ΛΟΥΤΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΟΥΤΣΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗ ΛΟΥΤΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΟΥΤΣΑ

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα, επικοινωνήστε με την Αποφράξεις Λούτσας

Τι κάνω αν εντοπίσω κάποια εμπλοκή στο δίκτυο της αποχέτευσης;

Οι σωληνώσεις που αποτελούν το αποχετευτικό δίκτυο μπορούν να κατηγοριοποιηθούν με τρεις τρόπους:

Δημόσια αποχέτευση -Λειτουργεί και είναι υπεύθυνη για τη διατήρηση ενός δικτύου όλων των δημόσιων υπογείων αποχετευτικών αγωγών που έχουν σχεδιαστεί για την άντληση και επεξεργασία λυμάτων.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να λύσουμε κάθε σας απορία και βρεθούμε άμεσα δίπλα σας. 24 ώρες τη μέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.  Είμαστε πάντα έτοιμοι για την δική σας εξυπηρέτηση.

Σε όλα τα Ανατολικά προάστια και στην Λούτσα, αναλαμβάνουμε αποφράξεις αποχετεύσεων και σωληνώσεων, για αυτό καλέστε την Αποφράξεις Λούτσα.

 • Ξεβούλωμα φρεατίου
 • απόφραξη νεροχύτη κουζίνας
 • απόφραξη νιπτήρα μπάνιου
 • απόφραξη κάθετης υδρορροής
 • άντληση υδάτων
 • διάγνωση με κάμερα
 • απόφραξη σιφονιού
 • ξεβούλωμα μπανιέρας κ.α.

Η Αποφράξεις Λούτσα αποτελεί τη νούμερο 1 επιλογή σας στον τομέα των αποχετεύσεων

Παρέχουμε γρήγορες και αξιόπιστες εργασίες έκτακτης ανάγκης για τους ιδιοκτήτες ακινήτων και τις επιχειρήσεις. Εδώ και 40 περίπου χρόνια προσφέρουμε τις υπηρεσίες αποφράξεων, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων στη Λούτσα και την ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Αττικής. Λειτουργούμε από τη δεκαετία του 1970 και προσφέρουμε αποτελεσματική εξυπηρέτηση 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, όλες τις Κυριακές και τις αργίες.

Αποχετευτικό δίκτυο στη Λούτσα

Αποχετευτικό δίκτυο στη Λούτσα

Μη διστάσετε να μας καλέσετε για οποιοδήποτε πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε. Καταφέραμε και χτίσαμε την φήμη μιας κορυφαίας εταιρείας, με την αγάπη και τον ζήλο για την δουλειά μας και δεν υπάρχει περίπτωση να μην ολοκληρωθεί με απόλυτη επιτυχία και εγγυημένο αποτέλεσμα, κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε.

Στην Αποφράξεις Λούτσα χρησιμοποιούμε εξειδικευμένες και άριστες μεθόδους

Είμαστε μια από τους πιο έμπιστες και αξιόλογες επιχειρήσεις στη Λούτσα και την ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Αττικής. Μια από τις κορυφαίες προτεραιότητές μας είναι να διατηρήσουμε την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε. Να είστε σίγουροι ότι η εργασία θα γίνει σωστά από την αρχή. Η συνταγή της επιτυχίας μας είναι η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας σε συνδυασμό με τις υψηλής ποιότητας παρεχόμενες υπηρεσίες.

Εξοπλίζουμε το στόλο των οχημάτων των συνεργείων μας, με μηχανήματα σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας προσφέροντας άριστες και αποτελεσματικές υπηρεσίες. Η τεχνογνωσία και η χρήση καινοτόμων προϊόντων μας επιτρέπει να προσφέρουμε αποδοτικές λύσεις που παρέχουν εξοικονόμηση πόρων για τους πελάτες μας και την ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων στο περιβάλλον. Σκοπός μας είναι να εκπαιδεύσουμε τους πελάτες μας ώστε να τους εξασφαλίσουμε τη μελλοντική εξάλειψη των προβλημάτων στο δίκτυό τους.

Ανεξάρτητα την ώρα που θα μας καλέσετε, θα σας απαντήσει κάποιος έμπειρος και καταρτισμένος εκπρόσωπος μας και όχι κάποιος αυτόματος τηλεφωνητής ώστε να σας βοηθήσουμε αποτελεσματικά. Σας παρέχουμε συμβουλές και γενικές πληροφορίες για την πρόληψη περαιτέρω ζημιών και σας στέλνουμε έναν έμπειρο και εξειδικευμένο τεχνικό αμέσως. Η Αποφράξεις Λούτσα σας παρέχει 24ωρη τηλεφωνική και τεχνική κάλυψη, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Δώστε ένα μόνιμο τέλος στο πρόβλημα τού καθαρισμού των σωληνώσεων και των αγωγών σας. Με τη μακρόχρονη εμπειρία μας δίνουμε λύση άμεσα και οικονομικά αλλά πάνω από όλα αποτελεσματικά. Με ένα σας τηλεφώνημα στο 2299 0 48 776.

 

Αποφραξεις Λουτσα

Πραγματοποιούμε Αποφραξειςκαθαρισμούς αποχετεύσεων και Έλεγχος αποχέτευσης με κάμερα στην περιοχή Λούτσας σε τιμές πραγματικά ασυναγώνιστες. Είμαστε μια τοπική επιχείρηση αποφράξεων στην περιοχή Λούτσας.

Αποφραξεις Λουτσα και σε όλη την Αττική, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο!

Εφαρμόζουμε πάντα τις πιο σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές απόφραξηςκαθαρισμού αποχέτευσηςάντληση υδάτων. Οι τεχνικοί μας εκπαιδεύονται άρτια αποκλειστικά από εμάς. Η πολύτιμη εμπειρία, που πλέον έχουν αποκτήσει τους επιτρέπει την αποτελεσματική αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Η απόφραξη των αγωγών και φρεατίων είναι μια διαδικασία που απαιτεί υπευθυνότητα, γνώσεις, εξειδίκευση και κυρίως ενδελεχή μελέτη και σχεδιασμό σε κάθε εφαρμογή στην περιοχή  Λούτσας. Η εταιρία μας διαθέτει αυτοκινούμενα συνεργεία εξοπλισμένα με άριστο μηχανολογικό εξοπλισμό και επανδρωμένα με τεχνικούς που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Οι τεχνικές εργασίες γίνονται από ειδικευμένο προσωπικό με ειδικά μέσα. Αποφραξεις Λουτσα

Αποφραξεις Λουτσα – εξυπηρέτηση ανατολικών προαστίων

[posts-by-tag tags = “Ανατολικά”]

Υπηρεσιες – αποφραξεις Λουτσα

Για οποιοδήποτε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε σχετικά με τον δίκτυο σας, οι αποφρακτικές υπηρεσίες που παρέχουμε καλύπτουν όλο το εύρος των αποφράξεων για κάθε κτήριο. Από κατοικίες και επιχειρήσεις μέχρι δημόσιες υπηρεσίες ή συγκροτήματα γραφείων.

 • Αποφράξεις φρεατίων Λούτσα
 • Απόφραξη νεροχύτη Λούτσα
 • Απόφραξη υδρορροής Λούτσα
 • Απόφραξη κάθετης τουαλετών Λούτσα
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου Λούτσα
 • Καθαρισμός φρεατίων Λούτσα
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με κάμερα Λούτσα
 • Μηνιαίες συντηρήσεις Λούτσα
 • Απολυμάνσεις Λούτσα
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΟΥΤΣΑ

Αποφραξεις Λουτσα κάθε είδους

Η φραγή του αποχετευτικού σας δικτύου μπορεί να συμβεί λόγω μιας πλειάδας λόγων όπως ελλειπή ή καθόλου τακτική συντήρηση της αποχέτευσης, λάθη και απροσεξία των ανθρώπων αλλά και λόγω εγγενούς προβλήματος του δικτύου. Τα ειδικευμένα και άρτια τεχνολογικά εξοπλισμένα συνεργεία μας έρχονται στο χώρο σας για να εκτιμήσουν άμεσα το μέγεθος του προβλήματος καθώς και το είδος του, ώστε να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν με τον καταλληλότερο τρόπο όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και με τον πιο άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο. Συστήματα υδροβολής, πιεστικά μηχανήματα, ατσάλινες, ρομποτικές κάμερες, ριζοκοπτικα, αντλίες υπερύψηλης πίεσης είναι μερικά από τα μηχανήματα που χρησιμοποιούμε. Με την πολύχρονη εμπειρία μας έχοντας πάνω από 40 χρόνια παρουσίας στον χώρο των αποφράξεων η εταιρία μας προσφέρει τις υπηρεσίες συντηρήσεων, καθαρισμών και αποφράξεων στην περιοχή Λούτσας.

Καθαρισμοί αποχετεύσεων – Αποφραξεις Λουτσα

Πέρα από τις αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας για να προλάβουμε περαιτέρω προβλήματα, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση  ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Συντηρησεις – Αποφραξεις Λουτσα

Η συχνότητα με την οποία πρέπει να γίνεται η συντήρηση είναι μηνιαία, εξαμηνιαία ή ετήσια και εξαρτάται από:

 • την κατάσταση του αποχετευτικού σας δικτύου
 • τη χρήση του (συχνότητα , όγκος λυμάτων και είδος λυμάτων)
 • την παλαιότητα του
 • και την κατασκευή του.
ΦΟΡΤΗΓΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ - Αποφράξεις Λούτσα

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΟΥΤΣΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ

Ένα συμβόλαιο συντήρησης στην περιοχή της Λούτσας στα φρεάτια σας και σε όλο το αποχετευτικό δίκτυο θα σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα και πολύ περισσότερο κόπο και ταλαιπωρία. Ένα βουλωμένο φρεάτιο εκτός τα πάρα πολλά προβλήματα που δημιουργεί μπορεί να σας κοστίσει σε υπηρεσίες απόφραξης πολύ περισσότερα χρήματα από ένα συμβόλαιο συντήρησης που φροντίζει όλο το δίκτυο σας σε τακτική βάση και έχει πληρωθεί συνήθως για ένα ολόκληρο έτος. Η τακτική συντήρηση που παρέχουμε σε πολύ λογικές τιμές θα σας βοηθήσουν να μην βουλώσουν ποτέ τα φρεάτια σας και να διατηρήσουν το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση. Διατηρώντας το δίκτυο σας καθαρό, τα βουλώματα και οι άσχημες συνέπειες αυτών, όπως ή ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής περνάνε οριστικά στο παρελθόν.

Διάγνωση με κάμερα – Αποφραξεις Λούτσα

Η επιθεώρηση της αποχετευτικής γραμμής με διαγνωστική κάμερα της Αποφράξεις Λουτσα περιλαμβάνει την τοποθέτηση μιας ειδικής, ψηφιακής κάμερας στους αγωγούς της αποχέτευσης για να μας δείξει αν και πόση συσσώρευση υπάρχει και εάν υπάρχουν παρεμβολές από ρίζες δέντρου. Η έγχρωμη κάμερα υψηλής ευκρίνειας έχει έναν πομπό για να καθορίσει ακριβώς πού είναι το πρόβλημα. Έτσι μπορεί να μειώσει δραστικά το χρόνο που θα ξοδεύατε για να αποφράξετε την αποχέτευσή σας.

Αυτές οι επιθεωρήσεις αποχέτευσης μπορούν να βρουν και άλλα προβλήματα, όπως σπασμένους ή ραγισμένους σωλήνες ή κατασκευαστικά ελαττώματα. Μόλις οι επαγγελματίες τεχνικοί της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΟΥΤΣΑ ολοκληρώνουν τον έλεγχο με κάμερα στα δίκτυα της αποχέτευσης, θα μπορείτε να καθαρίσετε με περισσότερη ευκολία και αποτελεσματικότητα τα φρεάτια και τους σωλήνες των εγκαταστάσεών σας, εξοικονομώντας έτσι χρόνο και χρήμα.

 

Post a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Top