ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ 210 70 18 135

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ: Επικοινωνήστε μαζί μας για να λύσουμε κάθε σας απορία και βρεθούμε άμεσα δίπλα σας. 24 ώρες τη μέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες στο 210 70 18 135. Δεν υπάρχει περίπτωση φραγμένης αποχέτευσης που να μην μπορούμε να αντιμετωπίσουμε. Η εταιρεία αποφραξεισ.net είναι η λύση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ σημαίνει άριστη εξυπηρέτηση

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ έχουμε τις απαραίτητες δεξιότητες και την εμπειρία για να σας εξυπηρετήσουμε. Θα λύσουμε οποιαδήποτε προβλήματα στα αποχετευτικά σας δίκτυα. Κάθε πελάτης για εμάς είναι μοναδικός. Σας υποσχόμαστε ότι όλους σας αντιμετωπίζουμε με την ίδια προσοχή, εντιμότητα και επαγγελματισμό. Εξυπηρετούμε την ευρύτερη περιοχή του λεκανοπεδίου της Αττικής. Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε όλα τα προβλήματα που σχετίζονται με τα συστήματα των αποχετεύσεων. Παρέχουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, προσφέροντας τις πιο άριστες υπηρεσίες.

Παρακολουθούμε συνεχώς τις τεχνολογικές εξελίξεις. Εξασφαλίζουμε συνεχώς την ανανέωση του εξοπλισμού μας, χάρη στην εξειδίκευση και τις υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Σας προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών. Στην πραγματικότητα είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να καλύψουμε οποιαδήποτε απαίτηση σας και να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ

Η εμπειρία και οι γνώσεις μας είναι αποδεδειγμένες και οι τεχνικοί μας άρτια εκπαιδευμένοι και εξειδικευμένοι. Κανένα πρόβλημα δεν είναι το ίδιο, τα τεχνικά αποφρακτικά συνεργεία μας όμως, άμεσα θα αξιολογήσουν το θέμα και θα το λύσουν, ενημερώνοντας σας καθ όλη την διάρκεια της διαδικασίας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ

Η Αποφράξεις Μοναστηράκι προσφέρει ολοκληρωμένες επαγγελματικές υπηρεσίες στα αποχετευτικά σας δίκτυα. Οι έμπειροι και τεχνολογικά καταρτισμένοι τεχνικοί μας είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν οποιαδήποτε στιγμή τους χρειαστείτε. Μόλις ολοκληρώσουμε μια δουλειά, θα σας δώσουμε τις κατάλληλες συμβουλές για την αποφυγή προβλημάτων στο μέλλον. Έτσι θα είστε σίγουροι ότι οι υπηρεσίες μας ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες σας. Όλο το προσωπικό μας είναι πλήρως εκπαιδευμένο και ενημερωμένο σε θέματα υγείας και ασφάλειας. Παρέχουμε άριστες υπηρεσίες για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Για κάθε είδους αποφράξεις αποχετεύσεων και σωληνώσεων, καλέστε την Αποφράξεις Μοναστηράκι.

 • Ξεβούλωμα φρεατίου
 • απόφραξη νεροχύτη κουζίνας
 • απόφραξη νιπτήρα μπάνιου
 • απόφραξη κάθετης υδρορροής
 • άντληση υδάτων
 • διάγνωση με κάμερα
 • απόφραξη σιφονιού
 • ξεβούλωμα μπανιέρας κ.α.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ είναι η απόλυτα εξειδικευμένη εταιρεία στους καθαρισμούς, τις αποφράξεις και τις συντηρήσεις των αποχετεύσεων. Καταλαβαίνουμε την ταλαιπωρία που μπορεί να προκαλέσει π.χ μια βουλωμένη υδρορροή και την ανάγκη να διορθωθεί το συντομότερο δυνατόν.

Υψηλής ποιότητας αποφράξεις στο Μοναστηράκι

Στην εταιρεία Αποφράξεις Μοναστηράκι έχουμε μια σειρά από εξειδικευμένο εξοπλισμό που μας δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα μπλοκαρισμένων αποχετεύσεων χωρίς την παραμικρή ενόχληση προς εσάς. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο για το σπίτι ή την περιουσία σας από το να πλημμυρίσει με λύματα. Αναγνωρίζοντας αυτό έχουμε προσηλωθεί στην παροχή αποδοτικών και αποτελεσματικών λύσεων για τις βουλωμένες αποχετεύσεις σας.

Μπορεί να υπάρχουν πολλά που διακυβεύονται, όταν πρόκειται για μπλοκάρισμα αποχετεύσεων. Οποιαδήποτε ξαφνική εισροή του νερού μπορεί να βλάψει την ιδιοκτησία σας, είτε πρόκειται για την υπερχείλιση της τουαλέτας, είτε για μπλοκάρισμα του συστήματος αποστράγγισης ομβρίων από έντονες βροχοπτώσεις . Για να διασφαλίσετε ότι θα έχετε τις πιο αποτελεσματικές λύσεις, είναι ζωτικής σημασίας να επικοινωνήσετε με τις αποφραξεισ.net.

Εάν οι αποχετεύσεις σας δείχνουν σημάδια βουλώματος, τότε επικοινωνήστε μαζί μας το συντομότερο δυνατό. Όσο καθυστερείτε μια απόφραξη, τόσο υψηλότερος είναι ο κίνδυνος ζημιών και η κατάσταση για εσάς ακόμη πιο δύσκολη, οπότε είναι προτιμότερο να αντιμετωπίζουμε τέτοια προβλήματα έγκαιρα. Μπορείτε να μας στείλετε email και να κανονίσουμε ραντεβού ή καλέστε μας άμεσα.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ

Η εταιρεία μας είναι ανά πάσα στιγμή δίπλα σας για αποφράξεις στο Μοναστηράκι

Η Απόφραξη μιας βουλωμένης αποχέτευσης στο Μοναστηράκι ενός συστήματος υδραυλικών εγκαταστάσεων του σπιτιού σας είναι ένα σημαντικό πρόβλημα σε κάθε σπίτι στο Μοναστηράκι και την υπόλοιπη Αττική. Στην Αποφράξεις Μοναστηράκι βρισκόμαστε δίπλα σας 24 ώρες τη μέρα, για κάθε έκτακτη περίπτωση απόφραξης είμαστε εδώ για εσάς. Η έλλειψη καθαρής και ελεύθερης ροής του συστήματος αποχέτευσης του σπιτιού σας δημιουργεί σοβαρές ζημιές και θέτει σε κίνδυνο την υγεία της οικογένειάς σας. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να συμβάλουν στο βούλωμα της αποχέτευσης και αυτό μπορεί να συμβεί οποιαδήποτε στιγμή. Συνήθως υπάρχουν μερικά σημάδια που δείχνουν μία βουλωμένη αποχέτευση και σε αυτά περιλαμβάνονται η υπερχείλιση των υδάτων από συστήματα αποχετεύσεων που δεν τρέχουν ή δε στραγγίζουν ελεύθερα.

Ένα παράδειγμα αυτού θα ήταν εάν η τουαλέτα σας κάνει ένα γάργαρο ήχο όταν ξεπλένεται και η στάθμη του νερού ανεβαίνει αλλά δεν υποχωρεί ως συνήθως. Αυτό μπορεί να συμβεί οπουδήποτε στο σπίτι σας, από την κουζίνα και το μπάνιο σας ως το πλυντήριο και το ντους σας. Οπουδήποτε υπάρχει αποχέτευση, υπάρχει κίνδυνος να βουλώσει και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όσον αφορά την κατάσταση των συστημάτων αποχέτευσης σας.

Αν υποψιάζεστε ότι οι σωλήνες αποχέτευσης σας, αποχετεύσεις ομβρίων ή οποιοδήποτε άλλο σημείο της αποχέτευσης έχει μπλοκάρει ή κάπως παρεμποδίζεται, τότε επικοινωνήστε με την αποφραξεισ.net αμέσως.

50 χρόνια εμπειρίας στις αποφράξεις στο Μοναστηράκι

Με πενήντα χρόνια εξειδίκευσης στον κλάδο, έχουμε δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην εξέλιξή μας σε θέματα εξοπλισμού και τεχνολογίας σχετικά με την απόφραξη και τον καθαρισμό αποχετεύσεων και φρεατίων στην ευρύτερη περιοχή Μοναστηράκι.

Στην αποφραξεισ.net παίρνουμε σοβαρά τις μπλοκαρισμένες αποχετεύσεις. Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολλά που διακυβεύονται από άποψη υλικών ζημιών, και σας εξασφαλίζουμε ότι το σπίτι σας δεν θα τεθεί σε κίνδυνο απρόβλεπτων υπερχειλίσεων ή αποτυχημένων αποφράξεων.

Ως αποτέλεσμα αυτού, έχουμε τώρα στη διάθεσή μας ένα ευρύ φάσμα εξειδικευμένων εργαλείων που έχουν σχεδιαστεί για τη διάγνωση και την αντιμετώπιση προβλημάτων μπλοκαρισμένων αποχετεύσεων με στοχευμένο και πολύ αποτελεσματικό τρόπο. Όταν πρόκειται για απόφραξη ενός συστήματος αποχέτευσης, χρησιμοποιούμε τα κύρια εργαλεία μας όπως ριζοκοπτικά μηχανήματα, ηλεκτροκίνητα περιστροφικά μηχανήματα και πιεστικά μηχανήματα με υψηλή πίεση εκτόξευσης νερού.

Ποτέ οι Αποφράξεις των αποχετεύσεων στο Μοναστηράκι δεν ήταν τόσο εύκολες, γρήγορες και προσιτές.

Καλύπτουμε άμεσα όλη την περιοχή Μοναστηράκι

Το Μοναστηράκι σε αρκετά σημεία είναι τρομερά δυσπρόσιτο. Θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε κοντά σας και να αποφράξουμε την αποχέτευσή σας. Ο καθαρισμός της αποχέτευσης και η προληπτική συντήρηση θα σας βγάλουν από την ανασφάλεια και τις απίστευτες καταστάσεις που δημιουργεί μια βουλωμένη αποχέτευση.

Σε αντίθεση με τις άλλες εταιρίες απόφραξης στο Μοναστηράκι εμείς διαθέτουμε και μικρότερα αυτοκίνητα που παρόλο το μικρό τους μέγεθος είναι εξοπλισμένα με παντοδύναμα πιεστικά μηχανήματα και όλον τον υπόλοιπο εξοπλισμό ώστε να μπορούν να μπαίνουν παντού, ακόμα και στο ποιο μικρο στενό ώστε να σας εξυπηρετούν άμεσα όπου και αν βρίσκεστε. Πραγματοποιούμε Αποφράξειςκαθαρισμούς αποχετεύσεων και Έλεγχο αποχέτευσης με κάμερα στην περιοχή Μοναστηράκι πάντα σε τιμές πραγματικά ασυναγώνιστες. Είμαστε μια τοπική επιχείρηση αποφράξεων στο Μοναστηράκι.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ 24 ΩΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ, 365 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ

Δεν υπάρχει μέρα που να μην είμαστε διαθέσιμοι, η εταιρεία μας ειδικεύεται στις έκτακτες καταστάσεις, όλο το 24ωρο και για όλο το χρόνο. Εφαρμόζουμε πάντα τις πιο σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές απόφραξηςκαθαρισμού αποχέτευσηςάντληση υδάτων. Οι τεχνικοί μας εκπαιδεύονται άρτια αποκλειστικά από εμάς και η πολύτιμη εμπειρία και πείρα που πλέον έχουν αποκτήσει τους επιτρέπει την αποτελεσματική αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Η απόφραξη των αγωγών και φρεατίων είναι μια διαδικασία που απαιτεί υπευθυνότητα, γνώσεις, εξειδίκευση και κυρίως ενδελεχή μελέτη και σχεδιασμό σε κάθε εφαρμογή στην περιοχή Μοναστηράκι. Η εταιρία μας διαθέτει αυτοκινούμενα συνεργεία εξοπλισμένα με άριστο μηχανολογικό εξοπλισμό και επανδρωμένα με τεχνικούς που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Οι τεχνικές εργασίες γίνονται από ειδικευμένο προσωπικό με ειδικά μέσα. Apofraxeis Monastiraki

Για οποιοδήποτε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε σχετικά με τον δίκτυο σας, οι αποφρακτικές υπηρεσίες που παρέχουμε καλύπτουν όλο το εύρος των αποφράξεων για κάθε κτήριο. Από κατοικίες και επιχειρήσεις μέχρι δημόσιες υπηρεσίες ή συγκροτήματα γραφείων.

Αποφράξεις όλων των ειδών στο Μοναστηράκι

Η φραγή του αποχετευτικού σας δικτύου μπορεί να συμβεί λόγω μιας πλειάδας λόγων όπως ελλειπή ή καθόλου τακτική συντήρηση της αποχέτευσης, λάθη και απροσεξία των ανθρώπων αλλά και λόγω εγγενούς προβλήματος του δικτύου. Τα ειδικευμένα και άρτια τεχνολογικά εξοπλισμένα συνεργεία μας έρχονται στο χώρο σας για να εκτιμήσουν άμεσα το μέγεθος του προβλήματος καθώς και το είδος του, ώστε να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν με τον καταλληλότερο τρόπο όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και με τον πιο άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο.

Συστήματα υδροβολής, πιεστικά μηχανήματα, ατσάλινες, ρομποτικές κάμερες, ριζοκοπτικά, αντλίες υπερύψηλης πίεσης είναι μερικά από τα μηχανήματα που χρησιμοποιούμε. Με την πολύχρονη εμπειρία μας έχοντας 50 χρόνια παρουσίας στον χώρο των αποφράξεων, η εταιρία μας προσφέρει τις υπηρεσίες συντηρήσεων, καθαρισμών και αποφράξεων στην περιοχή Μοναστηράκι.

 • Αποφράξεις φρεατίων Μοναστηρακι
 • Απόφραξη νεροχύτη Μοναστηρακι
 • Απόφραξη υδρορροής Μοναστηρακι
 • Απόφραξη κάθετης τουαλετών Μοναστηρακι
 • Απόφραξη σιφωνιού μπάνιου Μοναστηρακι
 • Καθαρισμός φρεατίων Μοναστηρακι
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με κάμερα Μοναστηρακι
 • Μηνιαίες συντηρήσεις Μοναστηρακι
ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ
ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ

Διαθέτουμε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για να εξυπηρετήσουμε οποιαδήποτε απόφραξη παρουσιαστεί στο διαμέρισμα σας, στην πολυκατοικία σας και οπουδήποτε αλλού. Αποφράξεις αποχετεύσεων σε κάθε τύπο αγωγού ή φρεατίου. Με 24ωρη κάλυψη σε όλες τις περιοχές της Αττικής θα επέμβουμε άμεσα και θα επιλύσουμε το πρόβλημα που σας βασανίζει. Κυριακές και αργίες, είμαστε πάντα στην διάθεση σας. Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας είναι πάντα έτοιμα και στην διάθεση σας. Ο εξοπλισμός μας κάνει πάντα την διαφορά. Διαθέτουμε τα ισχυρότερα υδροπιεστικά μηχανήματα καθώς και τα τελευταίας τεχνολογίας ριζοκοπτικά μηχανήματα.

Φυσικά ο τεχνολογικός εξοπλισμός και τα μηχανήματα δεν θα λειτουργούν σωστά χωρίς το κατάλληλα εξειδικευμένο προσωπικό να τα χρησιμοποιεί. Είμαστε περήφανοι για τα μέλη της ομάδας μας καθώς απαρτίζονται από τεχνικούς που εργάζονται και συμπεριφέρονται με βάση τις αξίες της ειλικρίνειας και της απαράμιλλης εξυπηρέτησης.

Μπορεί να λένε όλοι ότι μπορούν να κάνουν αποφράξεις, αλλά λίγοι είναι αυτοί που τις πραγματοποιούν σωστά! Μην εμπιστεύεστε την κάθε εταιρεία αποφράξεων. Ρωτήστε και μάθετε για την εταιρεία αποφράξεων που θα μπει στο σπίτι σας και θα κάνει απόφραξη ή καθαρισμό αποχέτευσης.

Καθαρισμός αποχέτευσης στο Μοναστηράκι

Πέρα από τις αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας για να προλάβουμε περαιτέρω προβλήματα, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξάμηνη, τετράμηνη, τρίμηνη ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης. Ο καθαρισμός με υδροβολή είναι πολύ αποτελεσματικός και μπορεί να βελτιώσει άμεσα τη ροή του νερού της αποχέτευσης από τυχόν μπλοκαρίσματα.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ

Συντηρήσεις αποχετεύσεων στο Μοναστηράκι

Η συχνότητα με την οποία πρέπει να γίνεται η συντήρηση είναι μηνιαία, εξάμηνη ή ετήσια και εξαρτάται από την κατάσταση του αποχετευτικού σας δικτύου , τη χρήση του (συχνότητα , όγκος λυμάτων και είδος λυμάτων), την παλαιότητα του και την κατασκευή του.

Ένα συμβόλαιο συντήρησης στην περιοχή Μοναστηράκι στα φρεάτια σας και σε όλο το αποχετευτικό δίκτυο θα σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα και πολύ περισσότερο κόπο και ταλαιπωρία. Ένα βουλωμένο φρεάτιο εκτός τα πάρα πολλά προβλήματα που δημιουργεί μπορεί να σας κοστίσει σε υπηρεσίες απόφραξης πολύ περισσότερα χρήματα από ένα συμβόλαιο συντήρησης που φροντίζει όλο το δίκτυο σας σε τακτική βάση και έχει πληρωθεί συνήθως για ένα ολόκληρο έτος.

Η τακτική συντήρηση που παρέχουμε σε πολύ λογικές τιμές θα σας βοηθήσουν να μην βουλώσουν ποτέ τα φρεάτιά σας και να διατηρήσουν το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση. Διατηρώντας το δίκτυο σας καθαρό, τα βουλώματα και οι άσχημες συνέπειες αυτών, όπως ή ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής περνάνε οριστικά στο παρελθόν.

Γιατί όμως βουλώνει η αποχέτευση;

Οι πιο συνηθισμένες αιτίες που δημιουργούν μπλοκαρίσματα στην αποχέτευση στο σπίτι ή την επιχείρησή σας είναι:

 • χαρτί τουαλέτας
 • μωρομάντηλα
 • υπολείμματα τροφών
 • λίπη
 • σαπούνι
 • τρίχες
 • ρίζες και φύλλα δέντρων και άλλα.
Φορτηγό της Αποφράξεις Μοναστηράκι
Φορτηγό της Αποφράξεις Μοναστηράκι

Περιοχές εξυπηρέτησης στο Μοναστηράκι και σε ολόκληρη την Αττική

Λίγες πληροφορίες για το Μοναστηράκι

Το Μοναστηράκι είναι κεντρική συνοικία της Αθήνας γύρω από την Πλατεία Μοναστηρακίου, η οποία εκτείνεται στη νότια πλευρά της οδού Ερμού, από το ύψος της Πλατείας Μητροπόλεως έως την Πλατεία Θησείου. Γειτνιάζει με τις συνοικίες του Ψυρρή, της Πλάκας και του Θησείου.

wikipedia

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.