ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ 210 97 00 003

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ είναι μια πλήρης εταιρεία παροχής υπηρεσιών που αφορούν τις αποχετεύσεις. Ειδικευόμαστε σε όλες τις πτυχές των αποχετευτικών δικτύων στον εμπορικό, οικιακό και δημόσιο τομέα σχετικές με τις αποφράξεις στο Μοσχάτο. Η επιχείρησή μας είναι οικογενειακή. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων σε όλες τις περιοχές της Αττικής, από το 1970. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ έχει καθιερωθεί ως η κορυφαία και αξιόπιστη εταιρεία παροχής αποχετευτικών υπηρεσιών στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Με ένα κλικ στο 210 97 00 003 θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.

Αποφράξεις που θα λύσουν το πρόβλημα στο Μοσχάτο

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες όπως καθαρισμός, απόφραξη και συντήρηση των γραμμών της αποχέτευσης, καθώς και υπηρεσίες επιθεώρησης της αποχετευτικής γραμμής με κάμερα και άντλησης υδάτων. Βρίσκεται στο Μοσχάτο αλλά επεκτείνουμε τις υπηρεσίες μας και στις γύρω περιοχές. Είμαστε μια εταιρεία που εστιάζει στους πελάτες και τις ανάγκες τους, για να τους εξασφαλίσουμε την βέλτιστη ικανοποίηση. Μας ενδιαφέρει πάντα η μόνιμη λύση του προβλήματος της αποχέτευσής σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ

Οι πελάτες μας προέρχονται από προάστια και περιοχές σε όλο το νότιο τμήμα της Αττικής. Είμαστε υπερήφανοι για την εργασία μας, φροντίζοντας να παρέχουμε ένα καθαρό περιβάλλον εργασίας και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Καλέστε την Αποφράξεις Μοσχάτο σήμερα. Σας εγγυόμαστε την ικανοποίησή σας και ανυπομονούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

50 χρόνια εμπειρίας στις αποφράξεις στο Μοσχάτο

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ είναι μια ολοκληρωμένη, οικογενειακή εταιρεία που προσφέρει υπηρεσίες αποχετευτικών δικτύων σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους, σε ολόκληρο το Μοσχάτο και τις γύρω περιοχές. Τα τελευταία 50 σχεδόν χρόνια έχουμε δημιουργήσει τη φήμη ότι είμαστε έμπειροι, εξειδικευμένοι, γρήγοροι και αποτελεσματικοί. Οι επαγγελματίες τεχνικοί μας δεσμεύονται στους πελάτες μας από την αρχή μέχρι το τέλος. Χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα εργαλεία και μηχανήματα υψηλής ποιότητας και τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό. Στόχος μας είναι να δώσουμε στην αποχέτευσή σας την αναμόρφωση που χρειάζεται. Είμαστε εξουσιοδοτημένοι και εφοδιασμένοι με εξαιρετικά εξειδικευμένους τεχνικούς στο προσωπικό. Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία μας, καλέστε μας στο 210 97 00 003. Ανυπομονούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Ο καθαρισμός των αποχετεύσεων της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ περιλαμβάνει ολοκληρωμένες μεθόδους αποχετευτικών εγκαταστάσεων. Με την πολυετή πείρα του εργασιακού μας κύκλου, το εξειδικευμένο προσωπικό μας και τις λογικές μας τιμές, είμαστε σίγουροι για την ικανότητά μας να διαχειριστούμε όλες τις ανησυχίες σας.

Η σωστή συντήρηση της αποχέτευσης σας είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξασφαλίσετε ότι δεν θα έχετε τεράστιες δαπάνες καθαρισμού ή επισκευής στο μέλλον. Είμαστε σίγουροι ότι οι υπηρεσίες μας θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το αποχετευτικό σας δίκτυο σαν καινούργιο. Ωστόσο, εάν εξακολουθείτε να χρειάζεστε τις υπηρεσίες μιας αξιόπιστης εταιρείας, καλέστε μας σήμερα.

Με την αφοσίωση στην εμπιστοσύνη σας, εγγυόμαστε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και υλικών. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, είμαστε στην διάθεσή σας όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ σημαίνει τεχνογνωσία και επαγγελματισμός

Καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι να εξυπηρετείστε και να καλύπτετε τις ανάγκες σας, έγκαιρα, επαγγελματικά και με ευγενικό τρόπο. Για αυτό όταν μας καλείτε να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε επαγγελματικές υπηρεσίες, βάσει τεχνογνωσίας και εμπειρίας, διορθώνοντας το πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί αποτελεσματικά από την πρώτη μας επίσκεψη.

Είμαστε σίγουροι ότι θα εκπλαγείτε από την τεχνολογία που σας προσφέρεται και εγγυόμαστε ότι θα εκτιμήσετε τα οφέλη που θα αποκομίσετε. Συνολικά, η αποστολή μας είναι να διασφαλίσουμε ότι οι τεχνικοί μας αναλύουν σωστά μια κατάσταση και αντιμετωπίζεται με την πιο πρόσφατη τεχνολογία και μηχανολογικό εξοπλισμό. Το επίπεδο της ικανοποίησης δεν συγκρίνεται με καμία άλλη εταιρεία και να είστε σίγουροι ότι θα ξεπεράσουμε κάθε σας προσδοκία.

Η Αποφράξεις Μοσχάτο παρέχουν άμεσες και αποτελεσματικές υπηρεσίες επαγγελματικού καθαρισμού των δικτύων των αποχετευτικών συστημάτων στην ευρύτερη περιοχή του Μοσχάτου. Οι έμπειροι τεχνικοί μας γνωρίζοντας ότι όλα τα εργαλεία δεν ταιριάζουν σε κάθε περίπτωση, αφού εκτιμήσουν πλήρως το πρόβλημά σας, θα έρθουν άμεσα κοντά σας εξοπλισμένοι με τα κατάλληλα μέσα υψηλής τεχνολογίας για να λύσουν το πρόβλημά σας οριστικά με εγγυημένο αποτέλεσμα και ν απελευθερώσουν τους σωλήνες σας. Το εξειδικευμένο τεχνικό συνεργείο μας είναι εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για τον καθαρισμό αποχέτευσης για να εντοπίσει και να λύσει το πρόβλημα πιο γρήγορα, ώστε να κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη.

Στην Αποφράξεις Μοσχάτο έχουμε την κατάλληλη γνώση και εμπειρία για την απόφραξη του δικτύου αποχέτευσης σας και τα εργαλεία όχι μόνο για να ανοίξουμε τους σωλήνες σας, αλλά και να σας προσφέρουμε αποτελέσματα μακράς διαρκείας.

Φορτηγό της Αποφράξεις Μοσχάτο
Φορτηγό της Αποφράξεις Μοσχάτο

Φραγμένες αποχετεύσεις; Κανένα πρόβλημα!

Με την πάροδο του χρόνου, οι αποχετεύσεις μπορεί να βουλώσουν λόγω συσσώρευσης από λίπη τρίχες και απορρυπαντικά. Οι επαγγελματίες μας είναι εδώ για να σας εξυπηρετήσουν και να προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες αποφράξεων και να σας βγάλει από το αδιέξοδο που βρίσκεστε και να αποκαταστήσουν όλες τις λειτουργίες των αποχετευτικών σας εγκαταστάσεων.

Όταν είστε αντιμέτωποι με βουλωμένες αποχετεύσεις, οι επαγγελματίες της Αποφράξεις Μοσχάτο είναι εδώ για να σας βοηθήσουν. Με τις επαγγελματικές υπηρεσίες μας βρίσκουμε λύσεις για την αποκατάσταση της λειτουργίας της γραμμής αποχέτευσης του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου, άμεσα, γρήγορα και οικονομικά και προλαμβάνουμε μελλοντικές συσσωρεύσεις οργανικών υλικών που προκαλούν δαπανηρές ζημιές.

Μην αφήνετε ένα πρόβλημα στην αποχέτευση να σας γίνει αβάσταχτος πόνος! Η υπηρεσία επαγγελματικού καθαρισμού αποχέτευσης, εμποδίζει το μπλοκάρισμα των σωλήνων, αφήνοντας σας αποτελέσματα υψηλής ποιότητας. Οι επαγγελματίες της Αποφράξεις Μοσχάτο σας διασφαλίζουν την ιδανική λειτουργικότητα του συστήματος σωληνώσεων της αποχέτευσης, χωρίς την ταλαιπωρία των μελλοντικών αποφράξεων.

Με την πάροδο του χρόνου, τα απορρυπαντικά και τα λίπη μπορεί να προκαλέσουν συσσώρευση και απόφραξη. Οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες συντήρησης μας περιλαμβάνουν τον καθαρισμό αποχέτευσης, το οποίο σταματά την απόφραξη προτού να συμβεί. Οι άριστα εκπαιδευμένοι επαγγελματίες μας έχουν την κατάλληλη γνώση καθαρισμού αποχέτευσης και τα εργαλεία που όχι μόνο διατηρούν σωλήνες σας καθαρούς, αλλά παρέχει και αποτελέσματα μακράς διαρκείας.

Είμαστε διαθέσιμοι 24 ώρες τη μέρα, Κυριακές και αργίες

Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας 24 ώρες το 24ωρο. 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Θα διορθώσουμε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες και  ανησυχίες σας. Οποιαδήποτε μέρα του χρόνου και θα μεριμνήσουμε άμεσα και επαγγελματικά για τη λύση σε κάθε σας πρόβλημα.

Η σωστή λειτουργία της αποχέτευσης σημαίνει και την εύρυθμη καθημερινότητα του σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Για αποφράξεις αποχετεύσεων και σωληνώσεων, καλέστε την Αποφράξεις Μοσχάτο.

 • Ξεβούλωμα φρεατίου
 • απόφραξη νεροχύτη κουζίνας
 • απόφραξη νιπτήρα μπάνιου
 • απόφραξη κάθετης υδρορροής
 • άντληση υδάτων
 • διάγνωση με κάμερα
 • απόφραξη σιφονιού
 • ξεβούλωμα μπανιέρας κ.α.

Οι τεχνικοί μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι διασφαλίζοντας ότι το πρόβλημα θα αντιμετωπιστεί με την πρώτη επίσκεψη. Οι άνθρωποι τις περισσότερες φορές θεωρούν ότι οι σωληνώσεις των αποχετεύσεων τους δεν θα πάθουν ποτέ τίποτα. Πιστεύουν ότι το νερό, το σαπούνι, τα σωματίδια των τροφίμων και τα απόβλητα στροβιλίζονται όμορφα και απλά εξαφανίζονται. Ωστόσο, στην πραγματική ζωή δεν πάνε πάντα σύμφωνα με το σχέδιο και οι γραμμές αποστράγγισης μπορεί να φράξουν ή να καταστραφούν λόγω υψηλών ή χαμηλών θερμοκρασιών, σπασμένων σωλήνων, συσσώρευση υπολειμμάτων, ρωγμών ή διάβρωσης. Οι γραμμές αποστράγγισης είναι συνδεδεμένες στο τοπικό αποχετευτικό δίκτυο. Είναι επιτακτική ανάγκη να διατηρούνται καθαρές για την αποτροπή βραχυπρόθεσμων και δυνητικά καταστροφικών μακροπρόθεσμων καταστροφών.

Είμαστε μια εταιρεία που εξυπηρετεί στο Μοσχάτο για πολλά χρόνια με διακριτικότητα, ακεραιότητα και ζωντάνια. Δώστε ένα μόνιμο τέλος στο πρόβλημα τού καθαρισμού των σωληνώσεων και των αγωγών σας!!! Με τη μακρόχρονη εμπειρία μας δίνουμε άμεση λύση άμεσα και οικονομικά άλλα πάντα πάνω από όλα αποτελεσματικά, με ένα σας τηλεφώνημα στο 210 9700003.

Πραγματοποιούμε αποφράξεις – καθαρισμούς αποχετεύσεων και Έλεγχο αποχέτευσης με κάμερα στην περιοχή Μοσχάτο σε τιμές πραγματικά ασυναγώνιστες. Είμαστε μια τοπική επιχείρηση αποφράξεων στην περιοχή Μοσχάτο.

Αποφράξεις με τις πιο σύγχρονες μεθόδους στο Μοσχάτο

Εφαρμόζουμε πάντα τις πιο σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές απόφραξηςκαθαρισμού αποχέτευσηςάντληση υδάτων. Οι τεχνικοί μας εκπαιδεύονται άρτια αποκλειστικά από εμάς. Η πολύτιμη εμπειρία που πλέον έχουν αποκτήσει τους επιτρέπει την αποτελεσματική αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος στο αποχετευτικό σας δίκτυο.

Συστήματα υδροβολής, πιεστικά μηχανήματα, ατσαλίνες, ρομποτικές κάμερες, ριζοκοπτικά μηχανήματα, αντλίες υπερύψηλης πίεσης είναι μερικά από τα μηχανήματα που χρησιμοποιούμε. Με την πολύχρονη εμπειρία μας, έχοντας 50 χρόνια παρουσίας στον χώρο των αποφράξεων η εταιρία μας προσφέρει τις υπηρεσίες συντηρήσεων, καθαρισμών και αποφράξεων στην περιοχή Μοσχάτο.

Η απόφραξη των αγωγών και φρεατίων είναι μια διαδικασία που απαιτεί υπευθυνότητα, γνώσεις, εξειδίκευση και κυρίως ενδελεχή μελέτη και σχεδιασμό σε κάθε εφαρμογή στην περιοχή Μοσχάτο. Η εταιρία μας διαθέτει αυτοκινούμενα συνεργεία εξοπλισμένα με άριστο μηχανολογικό εξοπλισμό και επανδρωμένα με τεχνικούς που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Οι τεχνικές εργασίες γίνονται από ειδικευμένο προσωπικό με ειδικά μέσα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ είναι η εταιρία που προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης στην περιοχή. Για οποιοδήποτε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε σχετικά με τον δίκτυο σας, οι αποφρακτικές υπηρεσίες που παρέχουμε καλύπτουν όλο το εύρος των αποφράξεων για κάθε κτήριο. Από κατοικίες και επιχειρήσεις μέχρι δημόσιες υπηρεσίες ή συγκροτήματα γραφείων.

Με τα χρόνια, οι αποχετεύσεις σας είναι βρώμικες και φραγμένες από το λίπος, τα μαλλιά και τα υπολείμματα τροφίμων που συλλέγονται στο αποχετευτικό σύστημα, δημιουργώντας πουρί που συχνά είναι δύσκολο να αφαιρεθεί. Για πολλούς ιδιοκτήτες σπιτιών και επαγγελματιών , μια φραγμένη αποχέτευση είναι μεγάλος μπελάς. Ωστόσο, υπάρχει ένας καλύτερος και ασφαλέστερος τρόπος.
Οι μέθοδοι μας είναι ασφαλείς, αποτελεσματικές και αξιόπιστες. Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα και πιο σύγχρονα μηχανήματα που υπάρχουν. Με το εξειδικευμένο μας προσωπικό αναλαμβάνει να δώσει λύση σε:

 • Βουλωμένες αποχετεύσεις, υδρορροές, φρεάτια,σιφόνια, μπανιέρες, νιπτήρες, λεκάνες.
 • Άντληση υδάτων σε εσωτερικούς & εξωτερικούς χώρους.
 • Επιθεώρηση αγωγών δικτύου με χρήση κάμερας.
 • Αποφράξεις φρεατίων στο Μοσχάτο
 • Απόφραξη νεροχύτη
 • Απόφραξη υδρορροής
 • Απόφραξη κάθετης τουαλετών
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου
 • Καθαρισμός φρεατίων
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με κάμερα
 • Μηνιαίες συντηρήσεις

Η φραγή του αποχετευτικού σας δικτύου μπορεί να συμβεί λόγω μιας πλειάδας λόγων όπως ελλειπή ή καθόλου τακτική συντήρηση της αποχέτευσης, λάθη και απροσεξία των ανθρώπων αλλά και λόγω εγγενούς προβλήματος του δικτύου. Τα ειδικευμένα και άρτια τεχνολογικά εξοπλισμένα συνεργεία μας έρχονται στο χώρο σας για να εκτιμήσουν άμεσα το μέγεθος του προβλήματος καθώς και το είδος του, ώστε να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν με τον καταλληλότερο τρόπο όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και με τον πιο άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο.

ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ
ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

Καθαρισμοί και αποφράξεις αποχετεύσεων στο Μοσχάτο

Πέρα από τις αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας για να προλάβουμε περαιτέρω προβλήματα, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση  ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Οι τεχνικοί της Αποφράξεις Μοσχάτο είναι εξοπλισμένοι με τα κατάλληλα εργαλεία για να καθαρίσουν κάθε αποχέτευση. Το εργαλείο καθαρισμού της αποχέτευσης εξαρτάται κάθε φορά από τη σοβαρότητα της κατάστασης. Εάν έχετε μια φραγμένη τουαλέτα ή νεροχύτη που δεν μπορεί να ξεβουλώσει με ένα έμβολο, τότε ο τεχνικός μας μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα ηλεκτροκίνητο, περιστροφικό μηχάνημα για να το επιδιορθώσει. Τις περισσότερες φορές, η χρήση ενός περιστροφικού μηχανήματος θα αποκαταστήσει το πρόβλημα με ευκολία. Εάν το ηλεκτροκίνητο μηχάνημα δεν μπορεί να το διορθώσει, τότε έχουμε ένα οπλοστάσιο από άλλα εργαλεία για να βρούμε το πρόβλημα και να το διορθώσουμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να λύσουμε κάθε σας απορία και βρεθούμε άμεσα δίπλα σας. 24 ώρες τη μέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Είμαστε πάντα έτοιμοι για την δική σας εξυπηρέτηση. Δώστε ένα μόνιμο τέλος στο πρόβλημα τού καθαρισμού των σωληνώσεων και των αγωγών σας. Με τη μακρόχρονη εμπειρία μας δίνουμε λύση άμεσα και οικονομικά. Αλλά πάνω από όλα αποτελεσματικά. Ο καθαρισμός αποχέτευσης από την εταιρεία μας θα σας εξασφαλίσει την άρτια λειτουργία  περιπτώσεων που σας έχουν ταλαιπωρήσει στο παρελθόν.

Καθαρισμός αποχέτευσης με υδροβολή

Τα ισχυρά πιεστικά μηχανήματα υδροβολής γνωστά και ως “εκτοξευτήρες αποχέτευσης” ή “πίδακες νερού”, είναι η καλύτερη διαθέσιμη μέθοδος για τον καθαρισμό των αγωγών της αποχέτευσης και την απομάκρυνση τυχόν συντριμμιών που μπορεί να φράξουν τους σωλήνες. Το πιεστικό υδροβολής είναι παρόμοιο με ένα πλυντήριο πίεσης.

Ένας μακρύς σωλήνας τοποθετείται κάτω από την αποχέτευση και χρησιμοποιεί τη δύναμη του νερού υψηλής πίεσης μέσα από τους σωλήνες, απομακρύνοντας τα τυχόν συντρίμμια ή φράγματα στη γραμμή της αποχέτευσης. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να καθαρίσετε μια αποχέτευση και να σταματήσετε την εμφάνιση επαναλαμβανόμενων μπλοκαρισμάτων. Επικοινωνήστε με την Αποφραξεις  Μοσχατο για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υδροβολή.

Για τα σοβαρά μπλοκαρίσματα που δεν μπορούν να επιδιορθωθούν με ένα ηλεκτροκίνητο, περιστροφικό μηχάνημα ή ένα πιεστικό υδροβολής, χρησιμοποιούμε μια ειδική, ψηφιακή κάμερα διάγνωσης για να επιθεωρήσουμε τον αγωγό της αποχέτευσης. Αυτό θα δείξει στον τεχνικό της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ ακριβώς ποιο είναι το πρόβλημα. Αυτό θα μας επιτρέψει να καθορίσουμε την καλύτερη λύση για την οριστική επίλυση του προβλήματος.

Αυτή είναι η πιο αποτελεσματική μέθοδος για τον εντοπισμό πιθανών προβληματικών περιοχών και την επισκευή τους. Μια σωστή επιθεώρηση με κάμερα μπορεί να δείξει σπασμένους ή κατεστραμμένους σωλήνες, μπλοκαρίσματα, διαρροές, διεισδύσεις ριζών και πολλά άλλα! Αν έχετε συχνά προβλήματα με το αποχετευτικό δίκτυο στο σπίτι σας, μην περιμένετε να χειροτερέψουν τα πράγματα, καλέστε την Αποφράξεις Μοσχάτο το συντομότερο δυνατόν! Επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίσουμε μία επιθεώρηση αποχέτευσης με κάμερα.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ

Αποφράξεις και συντηρήσεις αποχετεύσεων στο Μοσχάτο

Η συχνότητα με την οποία πρέπει να γίνεται η συντήρηση είναι μηνιαία, εξαμηνιαία ή ετήσια. Εξαρτάται από την κατάσταση του αποχετευτικού σας δικτύου, τη χρήση του (συχνότητα , όγκος λυμάτων και είδος λυμάτων), την παλαιότητα του και την κατασκευή του.

Ένα συμβόλαιο συντήρησης στην περιοχή του Μοσχάτου στα φρεάτια σας και σε όλο το αποχετευτικό δίκτυο θα σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα και πολύ περισσότερο κόπο και ταλαιπωρία. Ένα βουλωμένο φρεάτιο εκτός τα πάρα πολλά προβλήματα που δημιουργεί μπορεί να σας κοστίσει σε υπηρεσίες απόφραξης πολύ περισσότερα χρήματα από ένα συμβόλαιο συντήρησης που φροντίζει όλο το δίκτυο σας σε τακτική βάση και έχει πληρωθεί συνήθως για ένα ολόκληρο έτος. Η τακτική συντήρηση που παρέχουμε σε πολύ λογικές τιμές θα σας βοηθήσουν να μην βουλώσουν ποτέ τα φρεάτια σας και να διατηρήσουν το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση. Διατηρώντας το δίκτυο σας καθαρό, τα βουλώματα και οι άσχημες συνέπειες αυτών, όπως ή ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής περνάνε οριστικά στο παρελθόν. Κανονίστε συντήρηση αποχέτευσης με την εταιρεία μας στις πιο οικονομικές τιμές.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ

Διάγνωση αποχέτευσης με κάμερα στο Μοσχάτο

Καλέστε μας σήμερα για να σας ενημερώσουμε για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με την αποχέτευση σας. Με την κάμερα επιθεώρησης οι τεχνικοί μας θα μπορέσουν να δουν τι είναι μέσα σε ένα σωλήνα μεταδίδοντας μια ζωντανή εικόνα σε μια οθόνη. Ως εκ τούτου, οι επιθεωρήσεις με κάμερα επιτρέπουν στους τεχνικούς μας να εξετάσουν την κατάσταση στο εσωτερικό του σωλήνα, για να δούμε αν είναι σπασμένοι, αν έχουν καταρρεύσει ή αν υπάρχουν ρίζες δέντρων.

Επιπλέον, ένας αισθητήρας στην άκρη της κάμερας σημαίνει ότι ο χειριστής γνωρίζει την ακριβή θέση της κάμερας. Αυτό τους επιτρέπει να σηματοδοτήσουν που είναι η βλάβη, προκειμένου επισκευαστεί, εξοικονομώντας χρόνο χρήματα. Ο έλεγχος αποχέτευσης με κάμερα είναι ένα δυνατό εργαλείο για την ολοκληρωτική λύση στο πρόβλημα φραγής που αντιμετωπίζετε.

Άντληση υδάτων

Τα τελευταία χρόνια λόγω των δραματικών κλιματικών αλλαγών που παρουσιάζονται στον πλανήτη μας παρουσιάζονται καταρρακτώδεις βροχοπτώσεις. Έτσι όλο και πιο συχνά διάφορες περιοχές της Αττικής βιώνουν πλημμύρες που καταστρέφουν περιουσίες αλλά το πιο σημαντικό άνθρωποι χάνουν την ζωή τους. Μοναδική λύση είναι η άντληση υδάτων σε μια τέτοια περίπτωση.
Σε μια τέτοια θεομηνία εμείς θα βρεθούμε άμεσα στον χώρο σας. Ευχόμαστε βέβαια κανείς μας να μην έρθει αντιμέτωπος με μια τέτοια περίσταση. Επειδή όμως με την φύση δεν μπορεί κανείς να τα βάλει, επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα είμαστε εκεί για να σας βοηθήσουμε.

Φυσικά διαθέτουμε ειδικά οχήματα και για άντληση ακάθαρτων υδάτων. Έτσι σε περίπτωση που πλημμυρίσετε με οποιονδήποτε τρόπο θα βρεθούμε κοντά σας άμεσα για να δώσουμε λύση στο πρόβλημα σας.

Οι πλημμύρες είναι ένας από τους πιο βασικούς λόγους για τον οποίο πραγματοποιείται η άντληση υδάτων. Μπορεί να γίνει από υπόγεια, από γκαράζ, από φρεάτια ανελκυστήρων, φωταγωγούς. Τα φορτηγά μας είναι εξοπλισμένα και φέρουν μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας. Όλα αυτά σε συνδυασμό με την εμπειρία που διαθέτουν οι τεχνικοί μας, επιτυγχάνουμε το αναμενόμενο αποτέλεσμα.

Αποφράξεις  και στις γύρω περιοχές

Πληροφορίες περιοχής Μοσχάτο

Το Μοσχάτο είναι νότιο προάστιο της Αθήνας, δημοτική ενότητα και έδρα του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου της Περιφερειακής Ενότητας Νοτίου Τομέα Αθηνών. Οριοθετείται δυτικά από τον Κηφισό και ανατολικά από την τεχνητή κοίτη του Ιλισσού, ενώ νοτίως βρέχεται από τον Φαληρικό όρμο. Το βόρειο τμήμα του διασχίζουν οι γραμμές του Ηλεκτρικού και η οδός Πειραιώς που χωρίζουν την περιοχή κατοικίας από τη βιομηχανική περιοχή του Μοσχάτου, η οποία περιλαμβάνει βιοτεχνίες υποδημάτων, ενδυμάτων, τροφίμων, κεραμικών και οικοδομικών υλικών.

Οι κάτοικοι του Μοσχάτου το 1940 αριθμούσαν μόλις τους 12.903, ενώ κατά την απογραφή του 2001 ανέρχονταν στους 23.513. Το 2011 με το Πρόγραμμα Καλλικράτης, ο Δήμος Μοσχάτου συγχωνεύτηκε με τον Ταύρο για να δημιουργηθεί ο νέος Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου.

Η κεντρική και μεγαλύτερη πλατεία του Μοσχάτου είναι η Πλατεία Μεταμορφώσεως όπου βρίσκεται και ο ομώνυμος καθεδρικός ναός Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, ενώ η δεύτερη μεγαλύτερη πλατεία είναι η Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου η οποία βρίσκεται στην οδό Κοραή, απέναντι από το Δημαρχείο της πόλης. Το Μοσχάτο διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο σύγχρονων πεζοδρόμων.

Wikipedia

 

Μια απάντηση στο “ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΟΣΧΑΤΟ”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.