Pin It
Publisher Profile
Αποφραξεις » Αποφραξεις Νεα Ιωνια

Αποφραξεις Νεα Ιωνια

Αποφραξεις Νεα Ιωνια 210 68 52 718

ΜΠΑΖΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

ΜΠΑΖΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

Η Αποφράξεις Νέα Ιωνία βρίσκεται κοντά σας εδώ και 40 χρόνια. Φημίζετε για την αξιοπιστία των υπηρεσιών που προσφέρει.

ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

Αναλαμβάνει:

 • αποφράξεις αποχετευτικού δικτύου (φρεατίων, λεκανών, νιπτήρων, μπανιερών, κουζινών)
 • αποφράξεις αγωγών με υδροβολή
 • καθαρισμό φρεατίων
 • και άντληση υδάτων από υπόγειους χώρους από το έμπειρο προσωπικό μας.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και να ικανοποιούμε και τις πιο απαιτητικές ανάγκες των πελατών μας.

Η ριζική διείσδυση των δέντρων στην κύρια γραμμή αποχέτευσης- μια μεγάλη πηγή νερού για διψασμένα δέντρα! – μπορεί να προκαλέσει μια σειρά συναφών προβλημάτων στο αποχετευτικό σύστημα στο σπίτι σας. Η Αποφραξεις Νεα Ιωνια διαθέτει ισχυρά, ριζοκοπτικά μηχανήματα, που θα αφαιρέσουν τις ενοχλητικές ρίζες από τους σωλήνες σας και θα αποτρέψουν τη σύντομη επανεμφάνισή τους

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

Στην Αποφραξεις Νεα Ιωνια προσφέρουμε υπηρεσία άμεσης εξυπηρέτησης

Για επείγουσες ανάγκες, άμεση ανταπόκριση 24 ώρες το 24ωρο, πλήρες φάσμα υπηρεσιών για τα συστήματα της αποχέτευσης και πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία, οπότε κανένα πρόβλημα αποχέτευσης δεν είναι πολύ δύσκολο για εμάς.

Σας προσφέρει μία σειρά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στα αποχετευτικά δίκτυα, που περιλαμβάνουν προληπτικές, τακτικές συντηρήσεις των σωληνώσεων του αποχετευτικού συστήματος, αποφράξεις παντός είδους, ακριβή έλεγχο και εντοπισμό προβλημάτων στο εσωτερικό των σωληνώσεων της αποχέτευσης μέσω ειδικής ψηφιακής κάμερας ακόμα και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία, επαγγελματικούς καθαρισμούς της αποχέτευσης, χρήση μηχανημάτων με υψηλή πίεση νερού κλπ.

Δεν υπάρχει καμία δουλειά που να μην είμαστε σε θέση να χειριστούμε

Έχουμε αντιμετωπίσει κάθε πιθανή περίπτωση και αυτό μας δίνει ένα σημαντικό πλεονέκτημα μας έχει καθιερώσει ως μια από τις καλύτερες εταιρείες στον χώρο των αποχετευτικών δικτύων.

Είμαστε η καλύτερη και πιο σίγουρη επιλογή και παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε κατοικίες, πολυκατοικίες, εστιατόρια, ξενοδοχεία, σχολεία, εμπορικά κέντρα, επιχειρήσεις κ.α. και είμαστε στην διάθεση σας ώστε να μας εμπιστευτείτε μας και θα σας εγγυηθούμε την καλύτερη εξυπηρέτηση με άμεσα και σίγουρα αποτελέσματα.

Είτε είστε ιδιοκτήτης μιας μεγάλης ή μικρής επιχείρησης ή ενός σπιτιού, θα θέλετε το σύστημα του αποχετευτικού σας δικτύου να λειτουργεί σωστά. Και αν το αποτέλεσμα δεν είναι εγγυημένο, τα προβλήματα σας θα πολλαπλασιαστούν.

Η Αποφράξεις Νέα Ιωνία είναι στη διάθεση σας να σας εξυπηρετήσει άμεσα, γρήγορα και αποτελεσματικά, για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε καθημερινά στο δίκτυο της αποχέτευσης σας, στο σημείο και την ακριβή ώρα που θα μας υποδείξετε και σας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών στο χώρο των αποχετευτικών δικτύων καθώς διαθέτουμε τα προσόντα και την εμπειρία για να χειριστούμε οποιαδήποτε κατάσταση παρουσιαστεί. Για πάνω από 4 δεκαετίες λειτουργούμε σύμφωνα με τις επιχειρηματικές αρχές μας: την εμπιστοσύνη, τη συνέπεια και τον σεβασμό. Όλα αυτά οφείλονται στους πελάτες, τους προμηθευτές και τους αφοσιωμένους μας υπαλλήλους.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να λύσουμε κάθε σας απορία

Θα βρεθούμε άμεσα δίπλα σας, 24 ώρες τη μέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.  Είμαστε πάντα έτοιμοι για την δική σας εξυπηρέτηση.

Δώστε ένα μόνιμο τέλος στο πρόβλημα τού καθαρισμού των σωληνώσεων και των αγωγών σας. Με τη μακρόχρονη εμπειρία μας δίνουμε λύση άμεσα και οικονομικά άλλα  πάνω από όλα αποτελεσματικά, με ένα σας τηλεφώνημα στο 210 68 52 718. Η σωστή λειτουργία της αποχέτευσης σημαίνει και την εύρυθμη καθημερινότητα του σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Για αποφράξεις αποχετεύσεων και σωληνώσεων, καλέστε την Αποφράξεις Νέα Ιωνία. Ξεβούλωμα φρεατίου, απόφραξη νεροχύτη κουζίνας, απόφραξη νιπτήρα μπάνιου, απόφραξη κάθετης υδρορροής, άντληση υδάτων, διάγνωση με κάμερα, απόφραξη σιφονιού, ξεβούλωμα μπανιέρας, κ.α.

Τα αποτελέσματα μας στις αποφράξεις και απολυμάνσεις στη νέα Ιωνία είναι πραγματικά εντυπωσιακά.  Αναλαμβάνουμε αποφράξεις και απολυμάνσεις και βρισκόμαστε στην πρώτη θέση της προτίμησης σας από την πρώτη μέρα της λειτουργίας μας. Ο  εξοπλισμός μας και η τεχνογνωσία μας επί σειρά ετών εγγυώνται αρχικά για την ποιότητα των υπηρεσιών μας, δίνοντας μόνιμο τέλος στο πρόβλημα τού καθαρισμού των σωληνώσεων και των αγωγών σας. Με τη μακρόχρονη εμπειρία μας, δίνουμε λύση άμεσα άλλα πάνω από όλα αποτελεσματικά, με ένα σας τηλεφώνημα στο 210 68 52 718.

Αποφραξεις Νεα Ιωνια

Πραγματοποιούμε Αποφραξειςκαθαρισμούς αποχετεύσεων και Έλεγχο αποχέτευσης με κάμερα στην περιοχή Νέα Ιωνία σε τιμές πραγματικά ασυναγώνιστες. Είμαστε μια τοπική επιχείρηση αποφράξεων στην περιοχή Νέα Ιωνία.

Αποφραξεις Νέα Ιωνία και σε όλη την Αττική, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο!

Εφαρμόζουμε πάντα τις πιο σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές απόφραξηςκαθαρισμού αποχέτευσηςάντληση υδάτων. Οι τεχνικοί μας εκπαιδεύονται άρτια αποκλειστικά από εμάς και η πολύτιμη εμπειρία και πείρα που πλέον έχουν αποκτήσει τους επιτρέπει την αποτελεσματική αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Η απόφραξη των αγωγών και φρεατίων είναι μια διαδικασία που απαιτεί υπευθυνότητα, γνώσεις, εξειδίκευση και κυρίως ενδελεχή μελέτη και σχεδιασμό σε κάθε εφαρμογή στην περιοχή Νέας Ιωνίας. Η εταιρία μας διαθέτει αυτοκινούμενα συνεργεία εξοπλισμένα με άριστο μηχανολογικό εξοπλισμό και επανδρωμένα με τεχνικούς που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Οι τεχνικές εργασίες γίνονται από ειδικευμένο προσωπικό με ειδικά μέσα. Αποφράξεις Νέα Ιωνία

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

Αποφραξεις Νέα Ιωνία, εξυπηρέτηση βορείων προαστίων

[posts-by-tag tags = "Κέντρο"]

Υπηρεσίες αποφράξεων Νεα Ιωνια

Για οποιοδήποτε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε σχετικά με τον δίκτυο σας, οι αποφρακτικές υπηρεσίες που παρέχουμε καλύπτουν όλο το εύρος των αποφράξεων για κάθε κτήριο. Από κατοικίες και επιχειρήσεις μέχρι δημόσιες υπηρεσίες ή συγκροτήματα γραφείων.

 • Αποφράξεις φρεατίων
 • Απόφραξη νεροχύτη
 • Απόφραξη υδρορροής
 • Απόφραξη κάθετης τουαλετών
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου
 • Καθαρισμός φρεατίων
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με κάμερα
 • Μηνιαίες συντηρήσεις

Αποφραξεις Νεα Ιωνια κάθε είδους

Η φραγή του αποχετευτικού σας δικτύου μπορεί να συμβεί λόγω μιας πλειάδας λόγων όπως ελλειπή ή καθόλου τακτική συντήρηση της αποχέτευσης, λάθη και απροσεξία των ανθρώπων αλλά και λόγω εγγενούς προβλήματος του δικτύου. Τα ειδικευμένα και άρτια τεχνολογικά εξοπλισμένα συνεργεία μας έρχονται στο χώρο σας για να εκτιμήσουν άμεσα το μέγεθος του προβλήματος καθώς και το είδος του, ώστε να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν με τον καταλληλότερο τρόπο όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και με τον πιο άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο. Συστήματα υδροβολής, πιεστικά μηχανήματα, ατσάλινες, ρομποτικές κάμερες, ριζοκοπτικα, αντλίες υπερύψηλης πίεσης είναι μερικά από τα μηχανήματα που χρησιμοποιούμε. Με την πολύχρονη εμπειρία μας έχοντας πάνω από 40 χρόνια παρουσίας στον χώρο των αποφράξεων η εταιρία μας προσφέρει τις υπηρεσίες συντηρήσεων, καθαρισμών και αποφράξεων στην περιοχή Νέας Ιωνίας.

ΦΟΡΤΗΓΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

Καθαρισμοί αποχετεύσεων Νεα Ιωνια

Πέρα από τις αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας για να προλάβουμε περαιτέρω προβλήματα, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση  ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Τα περισσότερα απλά μπλοκαρίσματα επιλύονται με τη χρήση ενός ηλεκτροκίνητου, περιστροφικού μηχανήματος. Ορισμένα όμως μπλοκαρίσματα απαιτούν καθαρισμό με υδροβολή. Η υδροβολή είναι μια διαδικασία όπου χρησιμοποιεί νερό υψηλής πίεσης για να καθαρίσει το εσωτερικό ενός σωλήνα αποχέτευσης, με τρόπο που δεν μπορεί γίνει από άλλη μέθοδο. Η πιο συνηθισμένη εμπλοκή που απαιτεί υδροβολή είναι στην κουζίνα. Η χρήση λαδιού και γράσου στο μαγείρεμα εγκαθίσταται στο σύστημα αποχέτευσης. Αυτό πρέπει να αφαιρεθεί με υδροβολή για να καθαρίσει πλήρως το πρόβλημα. Η υδροβολή είναι επίσης χρήσιμη για όλες τις βραδείας ροής αποχετεύσεις, συμπεριλαμβανομένων των αποχέτευσης και των αποχετεύσεων στο μπάνιο.

Ποια είναι τα οφέλη;

Η Αποφράξεις Νέα Ιωνία μπορούν να καθαρίσουν τις υδρορροές και τα φρεάτια σας με πιεστικά υδροβολής, ένα από τα ισχυρότερα διαθέσιμα εργαλεία των αποχετευτικών εγκαταστάσεων.

Η μέθοδος της υδροβολής χρησιμοποιεί νερό υψηλής πίεσης για τον καθαρισμό των αποχετευτικών αγωγών και των φρεατίων. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η πίεση του νερού είναι αρκετά δυνατή ώστε να περνάει και να απομακρύνει τυχόν συντρίμμια που ενδέχεται να εμποδίζουν τις γραμμές αποχέτευσης. Στα χέρια των εκπαιδευμένων επαγγελματιών μας, η υδροβολή θα σας επιτρέψει να καθαρίσετε ολόκληρο το σωλήνα, τόσο καλά σαν να είναι καινούργιος, ενώ ταυτόχρονα θα είστε απόλυτα ασφαλείς για τις αποχετεύσεις σας.

Η Αποφράξεις Νέας Ιωνίας πηγαίνει τον καθαρισμό της αποχέτευσης σε άλλο επίπεδο

Καθαρίζει τις αποχετεύσεις αποτελεσματικότερα εκτός από στερεά υπολείμματα. Μπορεί επίσης να απομακρύνει εμπόδια συμπεριλαμβανομένου του πετρελαίου και του λίπους που καθίζουν σε μια αποχέτευση.

Όταν εκτελείται σωστά, η υδροβολή καθαρίζει τους σωλήνες σας έτσι ώστε να λειτουργούν σαν καινούργιοι και πάλι. Η διαδικασία είναι απολύτως ασφαλής για αποχετεύσεις οικιακών και επαγγελματικών χώρων. Κανένα πρόβλημα δεν είναι πολύ μεγάλο ή πολύ μικρό για την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ.

ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΥΔΡΟΡΟΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΥΔΡΟΡΟΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

Κάθε φραγμένος ή σπασμένος αποχετευτικός αγωγός είναι μοναδικός. Μια μέθοδος που λειτουργεί αποτελεσματικά για μια αποχέτευση μπορεί να μην είναι η καλύτερη λύση για τη δική σας. Όταν τηλεφωνήσετε στην Αποφράξεις Ν. Ιωνίας, θα αναλύσουμε τις προσωπικές σας ανάγκες για να καθορίσουμε την καλύτερη δυνατή λύση. Είτε πρόκειται για απλό καθαρισμό είτε για μία τακτική, προληπτική συντήρηση της αποχέτευσης.

Προσφέρουμε ακόμη σχέδια για την αποτροπή μελλοντικών φραγμών. Θα ελέγξουμε τακτικά το σύστημα αποχέτευσης και των εγκαταστάσεων σας για να ελαχιστοποιήσετε τις δαπανηρές επισκευές στο μέλλον.

Χρειάζεστε έναν επαγγελματικό καθαρισμό αποχέτευσης; Μη διστάσετε να καλέσετε την Αποφραξεις Νεας Ιωνιας. Χρησιμοποιούμε εξοπλισμό ειδικής κάμερας διάγνωσης για τον εντοπισμό προβλημάτων στις αποχετεύσεις και τους αγωγούς σας. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να δουλεύουμε με ακρίβεια και ταχύτητα και να σας εξοικονομούμε χρήματα.

Συντηρήσεις Νεα Ιωνια

Η συχνότητα με την οποία πρέπει να γίνεται η συντήρηση είναι μηνιαία, εξαμηνιαία ή ετήσια και εξαρτάται από:

 • την κατάσταση του αποχετευτικού σας δικτύου
 • τη χρήση του (συχνότητα , όγκος λυμάτων και είδος λυμάτων)
 • την παλαιότητα του
 • και την κατασκευή του

Ένα συμβόλαιο συντήρησης στην περιοχή της Νέας Ιωνίας στα φρεάτια σας και σε όλο το αποχετευτικό δίκτυο θα σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα και πολύ περισσότερο κόπο και ταλαιπωρία. Ένα βουλωμένο φρεάτιο εκτός τα πάρα πολλά προβλήματα που δημιουργεί μπορεί να σας κοστίσει σε υπηρεσίες απόφραξης πολύ περισσότερα χρήματα από ένα συμβόλαιο συντήρησης που φροντίζει όλο το δίκτυο σας σε τακτική βάση και έχει πληρωθεί συνήθως για ένα ολόκληρο έτος. Η τακτική συντήρηση που παρέχουμε σε πολύ λογικές τιμές θα σας βοηθήσουν να μην βουλώσουν ποτέ τα φρεάτια σας και να διατηρήσουν το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση. Διατηρώντας το δίκτυο σας καθαρό, τα βουλώματα και οι άσχημες συνέπειες αυτών, όπως ή ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής περνάνε οριστικά στο παρελθόν.

Post a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Top