Pin It
Publisher Profile
Αποφραξεις » Αποφραξεις Νεο Ηρακλειο

Αποφραξεις Νεο Ηρακλειο

Αποφραξεις Νεο Ηρακλειο 210 68 52 718

Επικοινωνήστε μαζί μας για να λύσουμε κάθε σας απορία. Θα βρεθούμε άμεσα δίπλα σας. 24 ώρες τη μέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.  Είμαστε πάντα έτοιμοι για την δική σας εξυπηρέτηση. Αποφραξεις Νεο Ηρακλειο

ΚΑΘΑΡΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΚΑΘΑΡΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Η Αποφράξεις Νέο Ηράκλειο έχει συνεχή παρουσία στο χώρο των αποχετευτικών δικτύων εδώ και παραπάνω από 4 δεκαετίες και σας προσφέρει επαγγελματικές υπηρεσίες για τον οικιακό ή τον επαγγελματικό σας χώρο με επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα. Εμπιστευτείτε την πιο αξιόπιστη εταιρεία στον χώρο των αποχετεύσεων για καθαρισμούς, συντηρήσεις και αποφράξεις αποχετευτικών συστημάτων.

Έχοντας την τεχνογνωσία και την πείρα, σας εξασφαλίζουμε τη λύση κάθε προβλήματος που αντιμετωπίζετε στις υδρορροές και τα φρεάτια της αποχέτευσης σας. Όλες οι υπηρεσίες μας είναι γρήγορες, αξιόπιστες και ειδικά επικεντρωμένες σε περιπτώσεις εκτάκτου ανάγκης για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.Αποφραξεις Νεο Ηρακλειο

Οι αποχετεύσεις του μπάνιου βουλώνουν; Το δίκτυο της αποχέτευσης σας δημιουργεί προβλήματα; Για γρήγορη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση καλέστε την Αποφραξεις Νεο Ηρακλειο. Καμία δουλειά δεν είναι πολύ μεγάλη ή πολύ μικρή για την ομάδα μας. Έτσι, αν έχετε έναν μπλοκαρισμένο νεροχύτη ή χρειάζεστε συντήρηση αποχέτευσης, μπορούμε να βοηθήσουμε.

Διαθέτουμε εξειδικευμένα μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας όπως:

 • πιεστικά υδροβολής με υψηλή πίεση νερού
 • ηλεκτροκίνητα, περιστροφικά μηχανήματα
 • ριζοκοπτικά μηχανήματα
 • ειδικές, ψηφιακές κάμερες διάγνωσης κ.α

Επιλύουμε κάθε είδους πρόβλημα στο αποχετευτικό σας σύστημα, όποιο και αν είναι το μέγεθος και η φύση του προβλήματος, με εγγυημένα αποτελέσματα, επαναφέρουμε την καθημερινότητάς σας, στους κανονικούς της ρυθμούς και στοχεύουμε στη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας. Όλα αυτά τα 40 και πλέον χρόνια, σας παρέχουμε τις καλύτερες και πιο ποιοτικές υπηρεσίες στον τομέα των αποχετεύσεων και κάνουμε ότι χρειάζεται για να ολοκληρωθεί η δουλειά με τις υψηλότερες προδιαγραφές, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα την αξιοπιστία μας ως την εταιρεία που μπορείτε να εμπιστευτείτε.

ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Κάθε πρόβλημα σας αντιμετωπίζεται με τον πιο αποτελεσματικό δυνατό και εγγυημένο τρόπο, ώστε όλοι οι πελάτες μας να μένουν απόλυτα ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι. Κάθε πρόβλημα σας αντιμετωπίζεται με τον πιο αποτελεσματικό δυνατό και εγγυημένο τρόπο, ώστε οι πελάτες μας να μένουν απόλυτα ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι.

Αναλαμβάνουμε τις αποχετεύσεις σας σε:

 • κατοικίες
 • πολυκατοικίες
 • εμπορικά καταστήματα
 • σχολεία
 • επιχειρήσεις
 • νοσοκομεία
 • δημόσιους οργανισμούς κλπ.

Εξυπηρετούμε την ευρύτερη περιοχή των βορείων προαστίων της Αττικής, προσφέροντας τις πιο άριστες υπηρεσίες, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, για όλα τα προβλήματα που σχετίζονται με τα δίκτυα των αποχετεύσεων. Η ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας, με τον ασφαλέστερο δυνατό τρόπο είναι ο πρωταρχικός στόχος της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ για την έγκαιρη, αποτελεσματική και άριστη εξυπηρέτηση σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Δώστε ένα μόνιμο τέλος στο πρόβλημα τού καθαρισμού των σωληνώσεων και των αγωγών σας. Με τη μακρόχρονη εμπειρία μας δίνουμε λύση άμεσα και οικονομικά άλλα  πάνω από όλα αποτελεσματικά, με ένα σας τηλεφώνημα στο 210 68 52 718. Η σωστή λειτουργία της αποχέτευσης σημαίνει και την εύρυθμη καθημερινότητα του σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Για αποφράξεις αποχετεύσεων και σωληνώσεων, καλέστε την Αποφράξεις Νέο Ηράκλειο.

 • Ξεβούλωμα φρεατίου
 • απόφραξη νεροχύτη κουζίνας
 • απόφραξη νιπτήρα μπάνιου
 • απόφραξη κάθετης υδρορροής
 • άντληση υδάτων
 • διάγνωση με κάμερα
 • απόφραξη σιφονιού
 • ξεβούλωμα μπανιέρας κ.α.

Πραγματοποιούμε Αποφραξειςκαθαρισμούς αποχετεύσεων και Έλεγχο αποχέτευσης με κάμερα στην περιοχή Ηράκλειο σε τιμές πραγματικά ασυναγώνιστες. Είμαστε μια τοπική επιχείρηση αποφράξεων στην περιοχή Ηράκλειο.

Εξυπηρέτηση βορείων προαστίων, αποφράξεις Ηράκλειο

[posts-by-tag tags = “Βόρεια”]

Πληροφορίες δήμου Ηρακλείου

To Ηράκλειο Αττικής είναι Δήμος του πολεοδομικού συγκροτήματος των Αθηνών, στο βόρειο τομέα.Ο Δήμος περιλαμβάνει¨Το Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Ηρακλείου,που περιλαμβάνει α) Δημοτική Βιβλιοθήκη β)Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και εκθέσης γ) Το δημοτικό θέατρο δ) Το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης, Η Βίλλα Στέλλα όπου γίνεται ο Ανοιχτός Κύκλος Διαλέξεων, εκθέσεις ζωγραφικής και άλλες εκδηλώσεις.

Υπηρεσίες αποφράξεων Νεο Ηρακλειο

Για οποιοδήποτε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε σχετικά με τον δίκτυο σας, οι αποφρακτικές υπηρεσίες που παρέχουμε καλύπτουν όλο το εύρος των αποφράξεων για κάθε κτήριο. Από κατοικίες και επιχειρήσεις μέχρι δημόσιες υπηρεσίες ή συγκροτήματα γραφείων.

 • Αποφράξεις φρεατίων
 • Απόφραξη νεροχύτη
 • Απόφραξη υδρορροής
 • Απόφραξη κάθετης τουαλετών
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου
 • Καθαρισμός φρεατίων
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με κάμερα
 • Μηνιαίες συντηρήσεις
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΟ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Αποφραξεις Νεο Ηρακλειο κάθε είδους

Η φραγή του αποχετευτικού σας δικτύου μπορεί να συμβεί λόγω μιας πλειάδας λόγων όπως ελλειπή ή καθόλου τακτική συντήρηση της αποχέτευσης, λάθη και απροσεξία των ανθρώπων αλλά και λόγω εγγενούς προβλήματος του δικτύου. Τα ειδικευμένα και άρτια τεχνολογικά εξοπλισμένα συνεργεία μας έρχονται στο χώρο σας για να εκτιμήσουν άμεσα το μέγεθος του προβλήματος καθώς και το είδος του, ώστε να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν με τον καταλληλότερο τρόπο όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και με τον πιο άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο. Συστήματα υδροβολής, πιεστικά μηχανήματα, ατσάλινες, ρομποτικές κάμερες, ριζοκοπτικα, αντλίες υπερύψηλης πίεσης είναι μερικά από τα μηχανήματα που χρησιμοποιούμε. Με την πολύχρονη εμπειρία μας έχοντας πάνω από 40 χρόνια παρουσίας στον χώρο των αποφράξεων η εταιρία μας προσφέρει τις υπηρεσίες συντηρήσεων, καθαρισμών και αποφράξεων στην περιοχή Νέο Ηράκλειο.

Καθαρισμοι Αποχετευσεων Νεο Ηρακλειο

Πέρα από τις αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας για να προλάβουμε περαιτέρω προβλήματα, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση  ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Η Αποφράξεις Νέο Ηράκλειο είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που παρέχει οικονομικά προσιτές υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης και επιθεώρησης αποχέτευσης με κάμερα στα βόρεια προάστια Αττικής. Οι τιμές μας είναι λογικές και η δουλειά γίνεται πάντα από έναν τεχνικό με πολλά χρόνια εμπειρίας και επαγγελματισμό. Ανυπομονούμε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης στον νομό Αττικής. Θα σας βοηθήσουμε σε όλες σας τις ανάγκες στα δίκτυα αποχέτευσης.

ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΥΔΡΟΡΟΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΥΔΡΟΡΟΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Η υδροβολή είναι η πιο πρόσφατη τεχνολογία που χρησιμοποιεί ακροφύσια υψηλής πίεσης νερού για να καθαρίσει τους φραγμένους σωλήνες, να καταστρέψει τη συσσώρευση λάσπης και να κόψει και να απομακρύνει τις ρίζες δέντρων, όπως μια ακτίνα λέιζερ ακριβείας. Η υψηλή πίεση του νερού είναι αρκετή για να ανατινάξει το κεντρικό μπλοκάρισμα. Ταυτόχρονα, το κύμα της υψηλής πίεσης νερού από τον εξοπλισμό υδροβολής απομακρύνει τα συντρίμμια από το σημείο της έμφραξης και έξω από τις εγκαταστάσεις της αποχέτευσης.

Καθαρισμός αποχέτευσης με υδροβολή

Αρχικά η υψηλή πίεση του νερού μπορεί να σας προκαλεί ανησυχία. Ωστόσο, είναι γνωστό ότι η εκτόξευση ύδατος δεν προκαλεί τραύματα στα εσωτερικά τοιχώματα των σωλήνων επειδή δε χρησιμοποιούνται περιστρεφόμενα μέταλλα όπως σε άλλες μεθόδους.

Το σύστημα υδροβολής της Αποφραξεις Νεο Ηρακλειο καθαρίζει με επιτυχία όλες τις αποχετεύσεις ανεξαρτήτου διαμέτρου σωλήνα στο σπίτι ή ακόμα και σε μεγάλες επιχειρήσεις.

Με τον καιρό οι αποχετεύσεις μπορεί να φράξουν. Τα συντρίμμια, όπως το γράσο και το σαπούνι, μπορούν να κολλήσουν στα εσωτερικά του σωλήνα, προκαλώντας τη σωστή λειτουργία των αποχετεύσεων. Συχνά οι συχνοί καθαρισμοί των αποχετεύσεων μπορούν να αποκαταστήσουν τους φραγμένους σωλήνες, ωστόσο δεν είναι όλα τα μπλοκαρίσματα τα ίδια και μερικά απαιτούν πιο συγκεκριμένο τύπο καθαρισμού, όπως η υδροβολή. Το πιεστικό υδροβολής που επίσης αναφέρεται ως εκτόξευση ύδατος, είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για αποχετεύσεις και γραμμές που χρειάζονται μια πιο επιθετική λύση.

Τι είναι η μέθοδος της υδροβολής;

Η υδροβολή είναι ένας τύπος επαγγελματικής υπηρεσίας των αποχετευτικών εγκαταστάσεων που χρησιμοποιείται για την απομάκρυνση των επίμονων συντριμμιών από τις σωληνώσεις των εγκαταστάσεων της αποχέτευσης. Μια εκτόξευση νερού υψηλής πίεσης μέσω των σωληνώσεων, συνεχίζει να κινείται ταχέως μέσω του συστήματος σωληνώσεων καθαρίζοντας όλα τα συντρίμμια από τις γραμμές αποχέτευσης. Αυτή η διαδικασία χρησιμοποιεί υψηλή πίεση νερού, μέσω ακροφυσίων ειδικά σχεδιασμένων για αυτόν τον τύπο πίεσης νερού.

Οφέλη από την υδροβολή

Η υδροβολή είναι εξαιρετικά αποτελεσματική στην αφαίρεση των συντριμμιών που δεν μπορούν να φτάσουν τα ηλεκτροκίνητα, περιστροφικά μηχανήματα. Συχνά χρησιμοποιείται για την αφαίρεση των επικίνδυνων εμποδίων όπως οι ρίζες των δέντρων.

Πλήρης Καθαρισμός:

Το νερό υψηλής πίεσης είναι επίσης αποτελεσματικό για την απομάκρυνση των σκουπιδιών, των ορυκτών και των βακτηρίων.

Φιλικό προς το περιβάλλον:

Σε αντίθεση με άλλες μεθόδους καθαρισμού αποχετεύσεων, η υδροβολή χρησιμοποιεί μόνο νερό για να καθαρίσει τις αποχετεύσεις. Δεν χρησιμοποιούνται σκληρές χημικές ουσίες, κάτι που καθιστά αυτή τη μέθοδο εξαιρετικά φιλική προς το περιβάλλον.

Επαγγελματικές υπηρεσίες καθαρισμού υδροβολής

Η Αποφράξεις Νέου Ηρακλείου είναι ειδικά εκπαιδευμένη για την αντιμετώπιση περίπλοκων προβλημάτων αποχέτευσης και απόφραξης σωληνώσεων. Έχουμε εξυπηρετήσει εκατοντάδες γραμμές αποχέτευσης τα τελευταία 40 και πλέον χρόνια και διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία εξοπλισμού για να καλύψουμε όλα τα μεγέθη γραμμών της αποχέτευσης.

Τα επαγγελματικά συνεργεία μας θα πραγματοποιήσουν επίσης επιθεώρηση κάμερας για να βεβαιωθείτε ότι η αποχέτευσή σας είναι καθαρή και ρέει σωστά. Επικοινωνήστε με την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ σήμερα για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

Συντηρήσεις Νεο Ηρακλειο

Η συχνότητα με την οποία πρέπει να γίνεται η συντήρηση είναι μηνιαία, εξαμηνιαία ή ετήσια και εξαρτάται από την κατάσταση του αποχετευτικού σας δικτύου , τη χρήση του (συχνότητα , όγκος λυμάτων και είδος λυμάτων), την παλαιότητα του και την κατασκευή του.

ΦΟΡΤΗΓΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Ένα συμβόλαιο συντήρησης στην περιοχή του Νέου Ηρακλείου στα φρεάτια σας και σε όλο το αποχετευτικό δίκτυο θα σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα και πολύ περισσότερο κόπο και ταλαιπωρία. Ένα βουλωμένο φρεάτιο εκτός τα πάρα πολλά προβλήματα που δημιουργεί μπορεί να σας κοστίσει σε υπηρεσίες απόφραξης πολύ περισσότερα χρήματα από ένα συμβόλαιο συντήρησης που φροντίζει όλο το δίκτυο σας σε τακτική βάση και έχει πληρωθεί συνήθως για ένα ολόκληρο έτος. Η τακτική συντήρηση που παρέχουμε σε πολύ λογικές τιμές θα σας βοηθήσουν να μην βουλώσουν ποτέ τα φρεάτια σας και να διατηρήσουν το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση. Διατηρώντας το δίκτυο σας καθαρό, τα βουλώματα και οι άσχημες συνέπειες αυτών, όπως ή ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής περνάνε οριστικά στο παρελθόν.

Διάγνωση με κάμερα Νέο Ηράκλειο

Υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην αποχέτευσή σας. Που είναι? Τι είναι αυτό? Πόσο κακό είναι αυτό; Όλο αυτό αποτελεί ένα μυστήριο, εκτός αν έχετε έναν τρόπο για να δείτε τι συμβαίνει μέσα στην αποχέτευση.

Τώρα μπορείτε! Με την βοήθεια που θα λάβετε από την Αποφράξεις Νέο Ηράκλειο θα βάλουμε μέσα στις σωληνώσεις της αποχέτευσή σας μια υπερσύγχρονη κάμερα. Έτσι θα δούμε τα πάντα. Μπορούμε να εντοπίσουμε:

 • Διαρροές
 • Μπλοκαρίσματα
 • Ρίζες
 • Σπασίματα
 • Ραγίσματα
 • Συσσώρευση διαφόρων πραμάτων

Η διάγνωση με κάμερα είναι η πιο πλήρης, η πιο προηγμένη υπηρεσία επιθεώρησης στο εσωτερικό των αποχετεύσεων. Ανιχνεύει και βρίσκει τα πάντα. Σε συνδυασμό με τον καθαρισμό της αποχέτευσης, έχουμε επιτυχή πάντα αποτελέσματα!

 

Post a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Top