Pin It
Publisher Profile
Αποφραξεις » Αποφραξεις Παλαιο Φαληρο

Αποφραξεις Παλαιο Φαληρο

Αποφραξεις Παλαιο Φαληρο 210 97 00 003

Στην Αποφραξεις Παλαιο Φαληρο στόχος μας είναι οι προσφερόμενες υπηρεσίες να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας, συνδυάζοντας την υποδειγματική εξυπηρέτηση των πελατών με τις πιο αποδοτικές λύσεις για το καλύτερο αποτέλεσμα.

ΚΑΘΑΡΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΚΑΘΑΡΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Στην Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο παρέχουμε υπηρεσίες τακτικής, προληπτικής συντήρησης της αποχέτευσης στους πελάτες μας στα νότια προάστια της Αθήνας. Επιθεωρούμε λεπτομερώς τις αποχετεύσεις για να προσδιορίσουμε αν χρειάζονται επισκευές ή αντικαταστάσεις. Αντιμετωπίζουμε αμέσως όλα τα θέματα. Αν αντιμετωπίσετε ξαφνική κάποιο πρόβλημα στο δίκτυο της αποχέτευσης, μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε για τις 24/7 υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΟΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΡΙΖΩΝ

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΟΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΡΙΖΩΝ

Η ικανοποίηση των πελατών μας είναι για μας το πιο σημαντικό αφού από το 1970 αξιοποιούμε και εκμεταλλευόμαστε κάθε καινούρια τεχνολογική εξέλιξη, οδηγώντας έτσι στην άριστη εξυπηρέτηση σας.

Με πολυετή εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία δραστηριοποιούμαστε εδώ και 30 χρόνια στο τομέα των υπηρεσιών καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων και αποφράξεων, με στόχο την οριστική λύση του προβλήματος σας. Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό σε συνδυασμό με τον, υψηλων προδιαγραφών, εξοπλισμό μας, αποτελούν δύο βασικά στοιχεία που λειτουργούν δραστικά στην άριστη παροχή υπηρεσιών και καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό την ποιότητα και αποτελεσματικότητα των εργασιών.

Καλέστε την Αποφραξεις Παλαιο Φαληρο για να σας αποδείξουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας

Αναλαμβάνουμε κάθε είδος απόφραξης με ειδικά μηχανήματα όπως πιεστικό μηχάνημα υδροβολής υψηλής πίεσης ή ηλεκτρικό περιστροφικό μηχάνημα με ειδικές κεφάλες, ισχυρά ριζοκοπτικά μηχανήματα, ειδική κάμερα υψηλής ευκρίνειας για εντοπισμό βλαβών στα πιο δύσκολα σημεία κ.α.

Βρίσκουμε με τον κάθε πελάτη μας πάντα ένα σημείο επαφής και σας εξυπηρετούμε προσωπικά αξιοποιώντας την τεχνογνωσία μας κάθε φορά που μιλάμε.

Διαθέτουμε όλες τις σύγχρονες συσκευές και τα εργαλεία εξασφαλίζοντας την επίλυση οποιοδήποτε θέματος καθώς δεν έχει σημασία το μέγεθος του προβλήματος.
Όλοι μας γνωρίζουμε πόσο ενοχλητικό και επικίνδυνο είναι αν έχει πλημμυρίσει το υπόγειο, δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την τουαλέτα, να κάνουμε το μπάνιο μας ή να πλύνουμε τα ρούχα ή τα πιάτα μας εξαιτίας μίας εμπλοκής. Καλέστε μας ώστε να μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε να απαλλαγείτε από το πρόβλημα οριστικά και άμεσα.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι οι τεχνικοί μας είναι εξειδικευμένοι σε όλες τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Ακολουθούμε σχολαστικά το χρονοδιάγραμμα της κάθε εργασίας μας με ευπρεπή εμφάνιση και πάντα με ευγένεια. Από την περιγραφή του προβλήματος και τον επιτόπιο του έλεγχό, σας ενημερώνουμε, συμβουλεύουμε και προτείνουμε τον καλύτερο και όσο το δυνατόν οικονομικότερο τρόπο αντιμετώπισης.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να λύσουμε κάθε σας απορία

Θα βρεθούμε άμεσα δίπλα σας. 24 ώρες τη μέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.  Είμαστε πάντα έτοιμοι για την δική σας εξυπηρέτηση.

Δώστε ένα μόνιμο τέλος στο πρόβλημα τού καθαρισμού των σωληνώσεων και των αγωγών σας. Με τη μακρόχρονη εμπειρία μας δίνουμε λύση άμεσα και οικονομικά άλλα  πάνω από όλα αποτελεσματικά, με ένα σας τηλεφώνημα στο 210 97 00 003. Για αποφράξεις αποχετεύσεων και σωληνώσεων, καλέστε την Αποφραξεις Παλαιο Φαληρο.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

 • Ξεβούλωμα φρεατίου
 • απόφραξη νεροχύτη κουζίνας
 • απόφραξη νιπτήρα μπάνιου
 • απόφραξη κάθετης υδρορροής
 • άντληση υδάτων
 • διάγνωση με κάμερα
 • απόφραξη σιφονιού
 • ξεβούλωμα μπανιέρας κ.α.

 

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΚΑΘΑΡΟΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Πραγματοποιούμε Αποφραξειςκαθαρισμούς αποχετεύσεων και Έλεγχο αποχέτευσης με κάμερα στην περιοχή Παλαιού Φαλήρου σε τιμές πραγματικά ασυναγώνιστες. Είμαστε μια τοπική επιχείρηση αποφράξεων στην περιοχή Παλαιό Φάληρο

Αποφραξεις Παλαιό Φάληρο και σε όλη την Αττική, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο!

Εφαρμόζουμε πάντα τις πιο σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές απόφραξηςκαθαρισμού αποχέτευσηςάντληση υδάτων. Οι τεχνικοί μας εκπαιδεύονται άρτια αποκλειστικά από εμάς και η πολύτιμη εμπειρία και πείρα που πλέον έχουν αποκτήσει τους επιτρέπει την αποτελεσματική αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Η απόφραξη των αγωγών και φρεατίων είναι μια διαδικασία που απαιτεί υπευθυνότητα, γνώσεις, εξειδίκευση και κυρίως ενδελεχή μελέτη και σχεδιασμό σε κάθε εφαρμογή στην περιοχή Παλαιό Φάληρο. Η εταιρία μας διαθέτει αυτοκινούμενα συνεργεία εξοπλισμένα με άριστο μηχανολογικό εξοπλισμό και επανδρωμένα με τεχνικούς που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Οι τεχνικές εργασίες γίνονται από ειδικευμένο προσωπικό με ειδικά μέσα. Apofraxeis Palaio Faliro

Αποφραξεις Παλαιο Φαληρο για κάθε είδους πρόβλημα

Σε περίπτωση που προκύψει οπουδήποτε πρόβλημα με το αποχετευτικό σας σύστημα, επειδή δεν γίνεται τακτικά η συντήρηση της αποχέτευσης, από απροσεξία των κάτοικων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, ένα από τα συνεργεία μας θα έρθει άμεσα να σας εξυπηρετήσει και να αντιμετωπίσει όλες τις περιπτώσεις με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά. Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε:

   • Αποφράξεις Αποχετεύσεων παντός είδους στο Παλαιό Φάληρο.
   • Αποφράξεις Ομβρίων υδάτων – υδρορροών στο Παλαιό Φάληρο και στις γύρω περιοχές
   • Αποφράξεις Σιφονιών Λεκάνης, Νιπτήρων και Νεροχυτών στο Παλαιό Φάληρο

Επίσης αναλαμβάνουμε:

   • Μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες και ετήσιες συντηρήσεις σε κάθε χώρο στο Παλαιό Φάληρο
   • Αντλήσεις υδάτων από έντονες πλημμύρες στο Παλαιό Φάληρο
   • Διάγνωση αποχετευτικού προβλήματος με ειδική κάμερα στο Παλαιό Φάληρο
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Αποφραξεις Παλαιο Φαληρο Συνοικίες / περιοχές

 • Αμφιθέα
 • Μπάτης
 • Έδεμ
 • Παναγίτσα
 • Φλοίσβος
 • Τροκαντερό
 • Παλμύρα
 • Πικροδάφνη
 • Αγία Βαρβάρα
 • Κοψαχείλα

Η έκτασή του είναι 4,6 τετραγωνικά χιλιόμετρα, ενώ το μήκος της παραλίας του στο Σαρωνικό είναι περίπου 4 χλμ. Απέχει περίπου 9 χλμ από το κέντρο της Αθήνας (συνδέεται με τη Λεωφόρο Συγγρού), 13 χιλιόμετρα από το λιμάνι του Πειραιά (συνδέεται με τη Λεωφόρο Ποσειδώνος) και περίπου 40 χιλιόμετρα από το Διεθνές Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Το Παλαιό Φάληρο βρίσκεται στη νότια πλευρά του νομού Αττικής και συνορεύει με τους δήμους Καλλιθέας, Νέας Σμύρνης, Αγίου Δημητρίου και Αλίμου.

πηγή: Wikipedia

Αποφραξεις Παλαιό Φάληρο, εξυπηρέτηση νοτίων προαστίων

[posts-by-tag tags = “Νότια”]

Υπηρεσίες Αποφράξεων Παλαιο Φαληρο

Για οποιοδήποτε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε σχετικά με τον δίκτυο σας, οι αποφρακτικές υπηρεσίες που παρέχουμε καλύπτουν όλο το εύρος των αποφράξεων για κάθε κτήριο. Από κατοικίες και επιχειρήσεις μέχρι δημόσιες υπηρεσίες ή συγκροτήματα γραφείων.

 • Αποφράξεις φρεατίων Παλαιό Φάληρο
 • Απόφραξη νεροχύτη Παλαιό Φάληρο
 • Απόφραξη υδρορροής Παλαιό Φάληρο
 • Απόφραξη κάθετης τουαλετών Παλαιό Φάληρο
 • Απόφραξη σιφωνιού μπάνιου Παλαιό Φάληρο
 • Καθαρισμός φρεατίων Παλαιό Φάληρο
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με κάμερα Παλαιό Φάληρο
 • Μηνιαίες συντηρήσεις Παλαιό Φάληρο

Αποφραξεις Παλαιο Φαληρο κάθε είδους

Η φραγή του αποχετευτικού σας δικτύου μπορεί να συμβεί λόγω μιας πλειάδας λόγων όπως ελλειπή ή καθόλου τακτική συντήρηση της αποχέτευσης, λάθη και απροσεξία των ανθρώπων αλλά και λόγω εγγενούς προβλήματος του δικτύου. Τα ειδικευμένα και άρτια τεχνολογικά εξοπλισμένα συνεργεία μας έρχονται στο χώρο σας για να εκτιμήσουν άμεσα το μέγεθος του προβλήματος καθώς και το είδος του, ώστε να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν με τον καταλληλότερο τρόπο όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και με τον πιο άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο. Συστήματα υδροβολής, πιεστικά μηχανήματα, ατσάλινες, ρομποτικές κάμερες, ριζοκοπτικα, αντλίες υπερύψηλης πίεσης είναι μερικά από τα μηχανήματα που χρησιμοποιούμε. Με την πολύχρονη εμπειρία μας έχοντας πάνω από 40 χρόνια παρουσίας στον χώρο των αποφράξεων η εταιρία μας προσφέρει τις υπηρεσίες συντηρήσεων, καθαρισμών και αποφράξεων στην περιοχή Παλαιό Φάληρο.

ΦΟΡΤΗΓΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Καθαρισμοί αποχετεύσεων Παλαιο Φαληρο

Πέρα από τις αποφράξεις, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας για να προλάβουμε περαιτέρω προβλήματα, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση  ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.

Απόφραξη νιπτήρα, μπανιέρας, λεκάνης Παλαιό Φάληρο

Μυρίζει η αποχέτευση του μπάνιου σας; Δυσκολεύονται να στραγγίξουν τα νερά; Βγάζει νερά η λεκάνη σας και έχετε πλημμυρίσει; Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να καλέσετε την Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι είμαστε η πιο αξιόπιστη και μεγαλύτερη εταιρεία αποφράξεων, συντήρησης και καθαρισμού αποχετεύσεων. Και αυτό γιατί:

 • η εμπειρία μας μετρά πάνω από 50 χρόνια
 • με τις γνώσεις που διαθέτουμε βάζουμε τέλος σε κάθε αποχετευτικό πρόβλημα
 • τα φορτηγά που κινούνται στους δρόμους του Παλαιού Φαλήρου έχουν επάνω τους όλα τα αποφρακτικά μηχανήματα, ριζοκοπτικά, κάμερες διάγνωσης, αντλίες, κ.α.
 • το προσωπικό της Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο, με την εκπαίδευση που διαθέτει, θα διορθώσει μόνιμα την βλάβη που έχει παρουσιαστεί
 • σας εξυπηρετούμε όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες

Χωρίς πολλά λόγια, είμαστε ΠΑΝΤΑ εκεί για όλους τους πελάτες μας!

ΚΑΘΑΡΟ ΜΠΑΝΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ

Καθαρό μπάνιο μετά από απόφραξη από την Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο

Στις εργασίες μας περιλαμβάνονται:

 • Απόφραξη φρεατίου
 • Απόφραξη υδρορροής
 • Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας
 • Απόφραξη νιπτήρα μπάνιου
 • Απόφραξη λεκάνης
 • Άντληση υδάτων
 • Διάγνωση με κάμερα
 • Απόφραξη σιφονιών

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα και θα εκπλαγείτε θετικά από όλα αυτά που σας προσφέρουμε. Σας ευχαριστούμε όλα αυτά τα χρόνια για την προτίμηση που μας δείχνετε!

Συντηρήσεις Παλαιο Φαληρο

Η συχνότητα με την οποία πρέπει να γίνεται η συντήρηση είναι μηνιαία, εξαμηνιαία ή ετήσια και εξαρτάται από την κατάσταση του αποχετευτικού σας δικτύου , τη χρήση του (συχνότητα , όγκος λυμάτων και είδος λυμάτων), την παλαιότητα του και την κατασκευή του.

Ένα συμβόλαιο συντήρησης στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου στα φρεάτια σας και σε όλο το αποχετευτικό δίκτυο θα σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα και πολύ περισσότερο κόπο και ταλαιπωρία. Ένα βουλωμένο φρεάτιο εκτός τα πάρα πολλά προβλήματα που δημιουργεί μπορεί να σας κοστίσει σε υπηρεσίες απόφραξης πολύ περισσότερα χρήματα από ένα συμβόλαιο συντήρησης που φροντίζει όλο το δίκτυο σας σε τακτική βάση και έχει πληρωθεί συνήθως για ένα ολόκληρο έτος. Η τακτική συντήρηση που παρέχουμε σε πολύ λογικές τιμές θα σας βοηθήσουν να μην βουλώσουν ποτέ τα φρεάτια σας και να διατηρήσουν το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση. Διατηρώντας το δίκτυο σας καθαρό, τα βουλώματα και οι άσχημες συνέπειες αυτών, όπως ή ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής περνάνε οριστικά στο παρελθόν.

Διάγνωση με κάμερα Παλαιό Φάληρο

Η επιθεώρηση με κάμερα μπορεί να μας λύσει σοβαρά προβλήματα γρήγορα. Η τεχνολογία αιχμής έχει ενσωματωθεί στον τομέα των αποφράξεων και η χρήση της κάμερας με την διάγνωση και την επισκευή των σοβαρών προβλημάτων υγιεινής και αποχέτευσης γίνεται όλο και πιο δημοφιλής.

Η κάμερα ενσωματώνει τη ρομποτική και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας απεικόνισης υψηλής ευκρίνειας. Χρησιμοποιώντας την διάγνωση με κάμερα, η Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο μπορεί να διαγνώσει επίμονα, επαναλαμβανόμενα μπλοκαρίσματα, τις αιτίες τους και να παρέχει μια γρήγορη και αποτελεσματική λύση για την επισκευή τους σε μόνιμη βάση. Μπορούμε επίσης να ανιχνεύσουμε μπλοκαρίσματα προκαλούνται ραγίσματα, σπασίματα, ρίζες.

ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΥΔΡΟΡΟΗ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΥΔΡΟΡΟΗ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Εάν αντιμετωπίζετε δυσκολίες με την αποχέτευσή σας, καλέστε μας τώρα.

Μόλις η αιτία έχει ανακαλυφθεί, οι έμπειροι τεχνικοί μας θα εργαστούν γρήγορα για την επίλυσή του.

Έχετε σοβαρά βουλωμένη γραμμή αποχέτευσης; Μην την αντικαταστήσετε. Επικοινωνήστε με την Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο για να διαπιστώσετε εάν μία επιθεώρηση της αποχέτευσης με ειδική κάμερα διάγνωσης μπορεί να κάνει σωστά τη δουλειά. Καλέστε σήμερα την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ για λύσεις ποιότητας.

Η Αποφραξεις Παλαιου Φαληρου έχει τη δυνατότητα να εκτελέσει μια επιθεώρηση στην αποχέτευσή σας με κάμερα αφού αφαιρεθεί το μπλοκάρισμα. Η επιθεώρηση με κάμερα διάγνωσης στο πρόβλημα της αποχέτευσης έχει δύο σημαντικά οφέλη. Κατ ‘αρχάς, μπορεί συχνά να σας ενημερώνει για αυτό που αρχικά προκάλεσε το μπλοκάρισμα. Δεύτερον, και το πιο σημαντικό, η ειδική, ψηφιακή κάμερα διάγνωσης με υψηλή ανάλυση έχει τη δυνατότητα να δείξει εάν θα έχετε ή δεν θα έχετε συνεχόμενα προβλήματα. Θα σας δώσουμε επίσης εάν το επιθυμείτε ένα αρχείο σε ψηφιακή μορφή που θα σας δείχνει την κατάσταση του αποχετευτικού δικτύου σας.

Ανακαλύπτοντας την αιτία του προβλήματος της αποχέτευσης σας, θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε και να αποφύγετε μελλοντικές επιπλοκές και τυχόν αδικαιολόγητες καταστάσεις, μαζί με μερικά σημάδια που πρέπει να αναζητήσετε αν πιστεύετε ότι έχετε βουλωμένη αποχέτευση.

Ποια προβλήματα θα εντοπιστούν;

Μια επιθεώρηση που χρησιμοποιεί μια ενσωματωμένη ψηφιακή κάμερα μας επιτρέπει να εντοπίσουμε την πηγή του προβλήματος γρήγορα και αποτελεσματικά. Ειδικός εξοπλισμός τροφοδοτεί την κάμερα στη γραμμή και μια συνδεδεμένη οθόνη επιτρέπει στον τεχνικό μας να βλέπει την πρόοδό της σε πραγματικό χρόνο.

Μερικά από τα προβλήματα που οι επιθεωρήσεις κάμερας γραμμής αποχέτευσης συμβάλλουν στον εντοπισμό:

 • Διακοπή στις αρθρώσεις που ενώνουν το ένα τμήμα του σωλήνα με το άλλο
 • Τα μπλοκαρίσματα που δημιουργούνται από το λίπος, τις τρίχες, τα τρόφιμα και άλλα συντρίμμια
 • Διαρροές ή εμφράξεις που προκαλούνται από ρίζες δέντρων
 • Σπασμένοι ή ραγισμένοι σωλήνες

Ποια είναι τα οφέλη;

Στο παρελθόν, ο εντοπισμός για μια διαρροή, σπάσιμο ή φράξιμο σε ένα σύστημα αποχέτευσης σήμαινε σκάψιμο σε τοίχους και δάπεδα. Τώρα, μπορείτε να αντιμετωπίσετε ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα και δυσάρεστα προβλήματα που μπορεί να εμφανιστούν στο σπίτι σας με ελάχιστη αναστάτωση. Οι επιθεωρήσεις της αποχέτευσης με κάμερα επιτρέπουν στους εμπειρογνώμονες τεχνικούς της Αποφράξεις Παλαιού Φαλήρου να ελέγξουν την ακεραιότητα όλων των γραμμών αποχέτευσης σας χωρίς να προκαλέσουν ζημιά στην ιδιοκτησία σας.

Επειδή μπορούμε να δούμε αμέσως την ακριβή θέση του φράγματος, της διαρροής ή του σπασίματος, θα λάβετε μια λεπτομερή εκτίμηση από την Αποφράξεις Παλ. Φαλήρου για το πόσο χρόνο θα χρειαστεί για να επιλυθεί το πρόβλημα, ώστε να μπορέσετε να κάνετε τις απαραίτητες προσαρμογές στο πολυάσχολο καθημερινό σας πρόγραμμα.

 

 

Post a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Top