Καθαρισμός Αποχέτευσης

Ακόμα και όταν δεν παρουσιάζονται συχνά προβλήματα στο αποχετευτικό δίκτυο του κτιρίου σας, είναι σημαντικό να κάνετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα προληπτικούς καθαρισμούς στο οριζόντιο δίκτυο.

Στον προληπτικό καθαρισμό έρχεται το εξειδικευμένο συνεργείο μας με το σύγχρονο πιεστικό μηχάνημα. Το πιεστικό μηχάνημα έχει τη δυνατότητα να πλύνει εσωτερικά όλα τα φρεάτια και τους αποχετευτικούς αγωγούς με τη βοήθεια της ελεγχόμενης πίεσης του νερού. Δεν χρησιμοποιούνται αιχμηρά αντικείμενα για να μην προκαλέσουν φθορές στις σωληνώσεις.

 

 

ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ DRAIN CLEANER ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΥΠΤΗΡΑ, ΤΗΝ ΜΠΑΝΙΕΡΑ, ΤΟΝ ΝΕΡΟΧΥΤΗ 7Μ

ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ DRAIN CLEANERS ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΥΠΤΗΡΑ, ΤΗΝ ΜΠΑΝΙΕΡΑ, ΤΟΝ ΝΕΡΟΧΥΤΗ 7ΜΕΤΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΤΩΝ ΣΩΛΗΝΩΣΕΩΝ ΣΑΣ ΤΩΡΑ, ΕΥΚΟΛΑ, ΓΡΗΓΟΡΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ… ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ DRAIN CLEANER ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΠΤΗΡΑ, ΤΗΝ ΜΠΑΝΙΕΡΑ, ΤΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ κ.α.

Αποφρακτικός άξονας σπιράλ DRAIN CLEANER ( ντιζα εύκαμπτη )
ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Μήκος: 7 m ( διατίθεται και σε 5μετρη και 3μετρη έκδοση)
Διάμετρος: 5 mm
Με κεφαλή καθαρισμού
Ιδανικό για αποφράξεις σωλήνων και αποχετεύσεων

Το αποφρακτικό σπιράλ είναι πολύ καλύτερο από τα χημικά που συνήθως χρησιμοποιούμε για την απόφραξη των σωληνώσεων μας.

Καθαρισμός αποχέτευσης
Καθαρισμός αποχέτευσης

Τα χημικά που χρησιμοποιούμε στην απόφραξη του νεροχύτη, της μπανιέρας η του νιπτήρα πολλές φορές είναι καυστικά. Συχνά τα χημικά αποφρακτικά δεν μπορούν να καθαρίσουν τους ρύπους που έχουν μαζευτεί μέσα στις σωληνώσεις και ακόμα χειρότερα επειδή είναι τα περισσότερα καυστικά μπορούν να χαλάσουν τις κόλες που συχνά έχουν οι αποχετευτικές σωλήνες στις συνδέσεις τους. Ακόμα τ αποφρακτικά η οι αποφρακτικές βεντούζες μπορούν να τρυπήσουν σωληνώσεις που είναι σκουριασμένες και να υπάρχει πλέον μόνιμη διαρροή αποβλήτων μέσα στα  τοιχώματα του κτηρίου.

Τα αποφρακτικά σύρματα είναι σπιράλ ανοξείδωτα τα οποία δεν χαλάνε ποτέ με το πέρασμα του χρόνου.

Τα αποφρακτικά ανοξείδωτα σπιράλ είναι εύκολα στην χρήση. Μπορούμε να περάσουμε την άκρη του αποφρακτικού σπιράλ από τον νιπτήρα και να φτάσουμε μέχρι τους ρύπους που έχουν μπλοκάρει το αποχετευτικό σύστημα. Με ελαφρές κινήσεις το αποφρακτικό ανοξείδωτο σπιράλ θα τραβήξει τους ρύπους που συνήθως είναι τρίχες από το χτένισμα ή από το λούσιμο και χωρίς δυσκολία θα τα φέρει έξω από την σωλήνωση όπως θα τραβάμε έξω το αποφρακτικό σπιράλ.

Αν κινούμε περιστροφικά δεξιόστροφα το αποφρακτικό σπιράλ, όπως θα το κατεβάζουμε μέσα στην σωλήνα, θα έχουμε ευκολία στην διεισδύσει.

Αν δεν μπορούμε να περάσουμε το αποφρακτικό ανοξείδωτο σπιράλ απο το νεροχύτη η τον νιπτήρα είναι πολύ εύκολο να το περάσουμε από το κεντρικό σιφόνι που υπάρχει στο πάτωμα και έτσι να φτάσουμε μέχρι το νιπτήρα η μέχρι τον νεροχύτη που έχει φράξει.

Τα αποφρακτικά σπιράλ διατίθενται σε διάφορα μεγέθη για μπορούμε να καλύψουμε οποιαδήποτε απόσταση έχουμε, μέχρι να φτάσουμε στους ρύπους.

Επικοινωνία

Αποφράξεις Νότια Προάστια 210 97 00 003 - 210 96 15 255

Αποφράξεις Ανατολικά Προάστια 2299 0 48776, 210 68 52 718

Αποφράξεις δυτικά προάστια 6932 86 22 93

Αποφράξεις Πειραιά Προάστια 6932 86 22 93

Αποφράξεις Κέντρο Αθήνας 210 75 22 298 - 210 90 17 223

Αποφράξεις Βόρεια Προάστια 210 68 52 718

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.